Rabbim acil şifalar versin ablacım...inşallah tartıda da yüzün güler...canım üşütmüşüm biraz rahatsızım yarından dolayıda biraz tedirginim merak ediyorum sağolasın canım halimden anladığin için hakkaten biraz keyifsizim
Supersin callanım...tebriklerrrr...açılın rakip takımlarrrrr...Kızlar gecem haftaki kilom 60.2
Güncel kilom 59.6
Fark 600 gram
Hayırlısı
Kız bu kadar konmuşsun bi bildirimde bulunmamışsın ayolGünaydın, yatmayin kalkın ayaklanın
geçmiş olsun fatmacım inş bugün tartı yüzüne gülerde hastalığınıda unutursuncanım üşütmüşüm biraz rahatsızım yarından dolayıda biraz tedirginim merak ediyorum sağolasın canım halimden anladığin için hakkaten biraz keyifsizim
Kızlar gecem haftaki kilom 60.2
Güncel kilom 59.6
Fark 600 gram
Hayırlısı
teşekkürler, hoş bulduk :)canım hoşgeldiniz umarım istediğiniz kilolara düşersiniz
bu menüde diyeti kaçmış menüBu nası diyet menü kız
teşekkürler, hoş bulduk :)
Günaydın kızlar :) şu an kıskandım ama yaane güzle kilo vermişsiniz bende 60'ları göreyim inşallaaahhh :)
Deme öyle bu hafta berabercene yapacaktık unutma, veririz kilocuklariBir bana uğramıyor nidense
Günaydın kızlar. Aynura dediğin gibi etaplar birleşince iyice saldim kendimi.
Kilom geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.6
Fark 0, 3 kg
Yuzde 0, 49
canım hafta içi 65 700 bugün 65 300 yani anlayacağın hiç bir degişme yok anlayacağın.Hadi naz fatmam kilonuzu bildirin islerim var. Merak ederim dogrusu
Callancim tebrikler gayet güzel vermissin
Yaseminim sende bildir kilonu balım.
unutmacım nanacım yapacağız pzartesiden itibarenDeme öyle bu hafta berabercene yapacaktık unutma, veririz kilocuklari
Evde 400 gramlık bişeyi eline al bakim...vücudundan giden o işte...zaten sağlıklısı haftada yarım kilo yasom..canım hafta içi 65 700 bugün 65 300 yani anlayacağın hiç bir degişme yok anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?