Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

_AYNURA_ kaptanım dün hiç gelemedim 5 mesaj kotasınıda yazamadım dün hem tatildi hemde hastaydım ondan hiç gelemedim .

çarşamba menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin

öğlen
etli sebze yemeği
salata
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet

su 2,5 litre
spor 1 saat koşu bandında yürüyüş , 5 dk bisiklet ,10 dk bel hareketleri, 1 saat step

perşembe menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen yok

akşam
1 adet lahmacun ( bu hiç olmadı biliyorum ama çok hastaydım yemekte yapamadım eşim dışardan söyledi yemeği )
salata
ayran

su 2,5 litre
spor yok

ay meraktan çatlamak üzereyim çoçukların eşimin elinden kurtulamadım ohh nihayet geldim hemen arkadaşların kiloları ne oldu bi bakayım cumamız mübarek olsun canlar

Geldim geldimmmm...kızımın ilaçlarını almaya çıkmıştım.kızı komşuya bıraktım...yürüyerek gittim geldim...döndüyümde de blrakmadılar damlayı...ben de iyi oldu rahat rahat listemi yaparım dedim ve buradayımmm...
Saat 12.00a 15dakika var bildirimde bulunmayan hatunlar var...

ay meraktan çatlamak üzereyim çoçukların eşimin elinden kurtulamadım ohh nihayet geldim hemen arkadaşların kiloları ne oldu bi bakayım cumamız mübarek olsun canlar
Tebrikler fatma ablam.ben de hastasın da ondan yazlp kaçtın sandım...iyiki buradasın

Yine de çok iyi vermişsin nazım kuzum...mesaj haftalık 35mesaj kotanı doldurman gerek ama güzelim eyerki ciddi bi mazaretin yoksa...yoksa 1ceza puanı alacaksın

Günaydın kızlar. Aynura dediğin gibi etaplar birleşince iyice saldim kendimi.

Kilom geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.6
Fark 0, 3 kg
Yuzde 0, 49
Saraycam geçen hafta bu hafta için söz vermiştin hatırlatırım...gelecek cuma 59ları görmezsen ne diyim ben sana...sürekli sözünü tutamayan sarayca diycem ve bunu özel mesaj yerime kayd edicem haberin olsunnnn

Ohhh ne güzel elifim...kilonu göremedim ama bildirim bekliyorum
firuzeew seni de...

Kilo bildirimi
Geçen hafta 88.4
Bu hafta 88.00
Fark :400 gr
Eminecim ilk günler için az vermişsin...bir azdan çıkarıcam raporu...sebebi ortaya çıkar diycem ama hergün yaptığın sporlar gözümün önündedir...sağlık sorunun var mı gülüm?

Vuuu tebrikler nanişkocummmm...işte kusursuzluğun sonucu buna derimmmm...
Valla hepsi spordan gidiyor, yemeklerimi biraz kissam daha çok gidecekte, işte boğaz durmuyor
herkes solladı geçti beni nanacım bir sene sonra tamam beraber mezun oluruz canım fatma geçti beni maşallah
Senin bence kilo verememenin sebebi biz üyeler. Şahsen ben kilo verip ayrilmani istemiyorum. Moral kaynağısın

Kızlar gecem haftaki kilom 60.2
Güncel kilom 59.6
Fark 600 gram
Hayırlısı

rakibem kutlarım vermişsin menim kadar plmasada yüzdeni yazssaydın anlardık kim kazanmış bu haftaki yarışı herhalde senin yüzden yüksek çıkar kutllarım ay dur men hesaplayayım evet canım menim yüzde 0.88 seninki 0.9 çıktı veeee kazandın

Gecmis olsun cnm benim

çok teşekkürler canım

Rabbim acil şifalar versin ablacım...inşallah tartıda da yüzün güler...

çok teşekkürler kaptanım tartıya çok sevinemedim ama çoçuklar çok sevindi onlar sevinince mende daha iyi hissettim kendimi

Geçen hafta; 93,6
Bu hafta; 92.2
Fark; 1,4
Hedef; 91

tebrikler canım çok iyi vermişssin

Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.4
Fark 1.1kg
Yüzde %1.68

adaşım süper kuutlarım canım
herkes solladı geçti beni nanacım bir sene sonra tamam beraber mezun oluruz canım fatma geçti beni maşallah

canım senin kilonda olsam daha ne isterim kilo konusunda

canım dün akşam öyle biraz durgundum ama rahatsızlığimdan mış herhalde yatıp dinlenince kendime geldim canımsın ALLAHrazı olsun ilgin için

günaydınlar ve de hayırlı cumalar herkese .

kilom geçen hafta : 67,5
bu hafta : 66,3
giden : 1,2 kg

vavvv takımın sesiz gizli kahramanı yine yapacağini yapmış süpersin canım çok tebrik ederim

Valla hepsi spordan gidiyor, yemeklerimi biraz kissam daha çok gidecekte, işte boğaz durmuyor

Senin bence kilo verememenin sebebi biz üyeler. Şahsen ben kilo verip ayrilmani istemiyorum. Moral kaynağısın
Yok zaten kısma...çok güzel kilo veriyorsun ve sağlıklı besleniyorsun...seni bizim iki eski üyemiz vardı onlara çok benzetiyom yaaa
Asli_95 munukedi
Bi de yardımcılık potansiyeli de görüyorum sende haaayaşın kaçtı?

çok sağol fatma ablacığım bende seni tebrik ederim sende çok güzel kilo vermişsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…