- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Heeeh işte sıkıntı orda yerimde sayıyorun, tam azimleniyorum izne ayrıldığım kiloya 400 gr kala hobaa başa dönüyorum :) sma neyseki başa dönüyorum dediğimde 3 5 kilo değilhe doğru diyon sen indinmi 60 yoksa
Tebrikler fatma ablam.ben de hastasın da ondan yazlp kaçtın sandım...iyiki buradasınay meraktan çatlamak üzereyim çoçukların eşimin elinden kurtulamadım ohh nihayet geldim hemen arkadaşların kiloları ne oldu bi bakayım cumamız mübarek olsun canlar
Yine de çok iyi vermişsin nazım kuzum...mesaj haftalık 35mesaj kotanı doldurman gerek ama güzelim eyerki ciddi bi mazaretin yoksa...yoksa 1ceza puanı alacaksın_AYNURA_ kaptanım dün hiç gelemedim 5 mesaj kotasınıda yazamadım dün hem tatildi hemde hastaydım ondan hiç gelemedim .
çarşamba menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
öğlen
etli sebze yemeği
salata
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
su 2,5 litre
spor 1 saat koşu bandında yürüyüş , 5 dk bisiklet ,10 dk bel hareketleri, 1 saat step
perşembe menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen yok
akşam
1 adet lahmacun ( bu hiç olmadı biliyorum ama çok hastaydım yemekte yapamadım eşim dışardan söyledi yemeği )
salata
ayran
su 2,5 litre
spor yok
Heyyyy rakip kaptancımmm...hazırmısınız çekişmeyeeee?Heeeh işte sıkıntı orda yerimde sayıyorun, tam azimleniyorum izne ayrıldığım kiloya 400 gr kala hobaa başa dönüyorum :) sma neyseki başa dönüyorum dediğimde 3 5 kilo değil
Fatmacım çok iyi vermişsin tebrikler..kendine çok dikkat et!Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.4
Fark 1.1kg
Yüzde %1.68
Vuuu tebrikler nanişkocummmm...işte kusursuzluğun sonucu buna derimmmm...Geçen hafta; 93,6
Bu hafta; 92.2
Fark; 1,4
Hedef; 91
Yine de çok iyi vermişsin nazım kuzum...mesaj haftalık 35mesaj kotanı doldurman gerek ama güzelim eyerki ciddi bi mazaretin yoksa...yoksa 1ceza puanı alacaksın
Saraycam geçen hafta bu hafta için söz vermiştin hatırlatırım...gelecek cuma 59ları görmezsen ne diyim ben sana...sürekli sözünü tutamayan sarayca diycem ve bunu özel mesaj yerime kayd edicem haberin olsunnnnGünaydın kızlar. Aynura dediğin gibi etaplar birleşince iyice saldim kendimi.
Kilom geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.6
Fark 0, 3 kg
Yuzde 0, 49
Ohhh ne güzel elifim...kilonu göremedim amaGünaydın güzeller hayırlı cumalar
Dün sabah 10da evden bir çıktım gece 10da geldim. Arkadaşlarla toplandık hazır okul tatilken biraz evde biraz dışarda derken akşam eşler de geldi. İyi geldi hrpimize güzel vakit geçirdik
Tebrikler güzelim...dünkü o uçuk diyet menüse seninmiydi arkadaşınınmıydı acep?Geçen hafta; 81.7- Çarşamba Günü
Bu hafta; 81.5
Fark; 0,2
Yüzde:0,24
Hedef: 80
İnşallah doğru olmuştur..
Yaz yaz!bekliyorumutanıyorummmmmyazmasam olurmuuu kilomu
Eminecim ilk günler için az vermişsin...bir azdan çıkarıcam raporu...sebebi ortaya çıkar diycem ama hergün yaptığın sporlar gözümün önündedir...sağlık sorunun var mı gülüm?Kilo bildirimi
Geçen hafta 88.4
Bu hafta 88.00
Fark :400 gr
Valla hepsi spordan gidiyor, yemeklerimi biraz kissam daha çok gidecekte, işte boğaz durmuyorVuuu tebrikler nanişkocummmm...işte kusursuzluğun sonucu buna derimmmm...
Senin bence kilo verememenin sebebi biz üyeler. Şahsen ben kilo verip ayrilmani istemiyorum. Moral kaynağısınherkes solladı geçti beni nanacım bir sene sonra tamam beraber mezun oluruz canım fatma geçti beni maşallah
Eminecim ilk günler için az vermişsin...bir azdan çıkarıcam raporu...sebebi ortaya çıkar diycem ama hergün yaptığın sporlar gözümün önündedir...sağlık sorunun var mı gülüm?
Kızlar gecem haftaki kilom 60.2
Güncel kilom 59.6
Fark 600 gram
Hayırlısı
Gecmis olsun cnm benim
Rabbim acil şifalar versin ablacım...inşallah tartıda da yüzün güler...
Geçen hafta; 93,6
Bu hafta; 92.2
Fark; 1,4
Hedef; 91
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.4
Fark 1.1kg
Yüzde %1.68
herkes solladı geçti beni nanacım bir sene sonra tamam beraber mezun oluruz canım fatma geçti beni maşallah
Geçmiş olsun öğretmenim inşallah çabuk atlatırsın seni böyle durgun görmeye alışkın değilim bende bi tuhaf oldum
boğazını tutamayıp Bunuda veremeyenler var ablam şükret 400 de 400 dür zaten böyle vermen gerekiyor sonlara yaklaştın artık azarazar vericeksin kalanınıda
Canım nasılsın sesin çıkmıyor izindemiydin sen bende unutkanlık varçabuk unutuyorum
@_SARAYCA_ kolay gelsin benim evde aynı durumda halılarım gelsede bi sarsam
Kızınıda Allah kavuştursun
günaydınlar ve de hayırlı cumalar herkese .
kilom geçen hafta : 67,5
bu hafta : 66,3
giden : 1,2 kg
Yok zaten kısma...çok güzel kilo veriyorsun ve sağlıklı besleniyorsun...seni bizim iki eski üyemiz vardı onlara çok benzetiyom yaaaValla hepsi spordan gidiyor, yemeklerimi biraz kissam daha çok gidecekte, işte boğaz durmuyor
Senin bence kilo verememenin sebebi biz üyeler. Şahsen ben kilo verip ayrilmani istemiyorum. Moral kaynağısın
rakibem kutlarım vermişsin menim kadar plmasada yüzdeni yazssaydın anlardık kim kazanmış bu haftaki yarışı herhalde senin yüzden yüksek çıkar kutllarım ay dur men hesaplayayım evet canım menim yüzde 0.88 seninki 0.9 çıktı veeee kazandın
çok teşekkürler canım
çok teşekkürler kaptanım tartıya çok sevinemedim ama çoçuklar çok sevindi onlar sevinince mende daha iyi hissettim kendimi
tebrikler canım çok iyi vermişssin
adaşım süper kuutlarım canım
canım senin kilonda olsam daha ne isterim kilo konusunda
canım dün akşam öyle biraz durgundum ama rahatsızlığimdan mış herhalde yatıp dinlenince kendime geldim canımsın ALLAHrazı olsun ilgin için
vavvv takımın sesiz gizli kahramanı yine yapacağini yapmış süpersin canım çok tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?