Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evde 400 gramlık bişeyi eline al bakim...vücudundan giden o işte...zaten sağlıklısı haftada yarım kilo yasom..
yok gülüm cuma günü 65.300 pazartesi bir çıktım 65 700 anlamıyorum bişeybugün gene aynı 3 haftadır aynı kilodayım sayılır oynamıyor.2 merdiven çıkıyorum 3 merdiven iniyorum bir kısır döngü.

Sen kac kilosun canim. Azcik kendinden bahseder misin.

Ben 84 kilodan düştüm bu kiloya. 1 seneyi gecti ama :)

Ben en son 82 kilo çıktım. Bende verip sonradan kilo alanlardanım. 60'lardan önce 70lere ordan 80 derken bir baktım bir gün 95 kilo olmuşum. Neyseki 80lere kadar inebildim . şimdi kalanları verip sağlıklı yemek istiyorum. Valla ne istediğini gönül rahatlığıyla yiyyebiliyorsun ne de giyebiliyorsun. sen nasıl verdin, nelere dikkat ettin :) bir iki ip ucuna hayır demem :)

Canim cuma gunleri kilo bildirmeniz gerekiyor. Öncelikle bunu soyleyeyim

Ip ucu vereyim. Spor su ve öğün saatlerine dikkat ettim. Zararli yiyecekler yemedim.

Günaydın güzeller hayırlı cumalar

Dün sabah 10da evden bir çıktım gece 10da geldim. Arkadaşlarla toplandık hazır okul tatilken biraz evde biraz dışarda derken akşam eşler de geldi. İyi geldi hrpimize güzel vakit geçirdik

canım üşütmüşüm biraz rahatsızım yarından dolayıda biraz tedirginim merak ediyorum sağolasın canım halimden anladığin için hakkaten biraz keyifsizim
Geçmiş olsun öğretmenim inşallah çabuk atlatırsın seni böyle durgun görmeye alışkın değilim bende bi tuhaf oldum

canım hafta içi 65 700 bugün 65 300 yani anlayacağın hiç bir degişme yok anlayacağın.
boğazını tutamayıp Bunuda veremeyenler var ablam şükret 400 de 400 dür zaten böyle vermen gerekiyor sonlara yaklaştın artık azarazar vericeksin kalanınıda

Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.4
Fark 1.1kg
Yüzde %1.68
Canım nasılsın sesin çıkmıyor izindemiydin sen bende unutkanlık varçabuk unutuyorum

Sarayca kolay gelsin benim evde aynı durumda halılarım gelsede bi sarsam
Kızınıda Allah kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…