Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende kilolu olduğum için insanlarin bulunduklari piskolojiyi cok iyi anlayabiliyorum. 24 yaşındayım.

iyi günler sevgili takımım
geçen hafta 113.8
bu hafta 112.8
fark 1 kg
yüzde 0.88

Kilo bildirimi
Geçen hafta 88.4
Bu hafta 88.00
Fark :400 gr

günaydınlar ve de hayırlı cumalar herkese .

kilom geçen hafta : 67,5
bu hafta : 66,3
giden : 1,2 kg

Kaptanımmm uyuya kalmışım!!
Hemen yazayım 65.3 geçen hafta
Bu hafta 64

Listeye girmiycem ama bildireyim.
Çarşamba: 79
Bugün: 77,3
Fark: 1.7kg
Yüzde: 2.15
tebrikler arkadaşlar

Selam kızlar
Ne yazık ki hiç güzel bi rakam değil şu anda gördüğüm
71.3 kg spor salonunda çıkan rakam
31 cm incelmisim tabi fazla fazla aldılar ilk ölçüyü ama yine de inceldim. 73.7 kg idim 2 buçuk kg vermişim.

Dün başladım zaten sağlıklı beslenmeye .
Dün akşam pırasa yedim

Canım zaten dün başladın...senin asıl sonucun gelecek cuma çıkacak...

Valla hepsi spordan gidiyor, yemeklerimi biraz kissam daha çok gidecekte, işte boğaz durmuyor

Senin bence kilo verememenin sebebi biz üyeler. Şahsen ben kilo verip ayrilmani istemiyorum. Moral kaynağısın
nanacım ben moralmi oluyorum nerde beni gören artık öğ yeter kilo bile veremiyor diyordur artık moral olmuyorum umutsuzluk oluyorum aslında bir süre gelmesemmi

Vuuuuuu muhteşemmmmm...tebrik ederim...işte bi kusursuzluğun bedeli dahaaa...çokkk tebrik ederim...
Kaptanım ben de şoktayım inan bu kadar beklemiyordum
demek tüm ödemi atmış vücudum adet sonrası. 65 ten kurtulayım derken birden 64 çok şaşırttı beni de. İnşallah bu hızla devamı da gelir

şimdi arkadaşlar eskiden tanıdığım bir arkadaşımı 8aydır görmemiştim zayıfladığımı ve sizlerle başardığımı anlattım onuda buraya üye ettik ama daha gelmedi gelince sizle tanıştıracam.

demek tüm ödemi atmış vücudum adet sonrası. 65 ten kurtulayım derken birden 64 çok şaşırttı beni de. İnşallah bu hızla devamı da gelir
pericik sen eminim 60ları çok çabuk inecen sporuna dikkat ettiğin sürece

Canım xperim sen bu hafta çok iyiydin...menünle sporunla...o yüzden sonucun da böyle güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…