Bende kilolu olduğum için insanlarin bulunduklari piskolojiyi cok iyi anlayabiliyorum. 24 yaşındayım.
iyi günler sevgili takımım
geçen hafta 113.8
bu hafta 112.8
fark 1 kg
yüzde 0.88
Kilo bildirimi
Geçen hafta 88.4
Bu hafta 88.00
Fark :400 gr
günaydınlar ve de hayırlı cumalar herkese .
kilom geçen hafta : 67,5
bu hafta : 66,3
giden : 1,2 kg
Kaptanımmm uyuya kalmışım!!
Hemen yazayım 65.3 geçen hafta
Bu hafta 64
Listeye girmiycem ama bildireyim.
Çarşamba: 79
Bugün: 77,3
Fark: 1.7kg
Yüzde: 2.15
Vuuuuuu muhteşemmmmm...tebrik ederim...işte bi kusursuzluğun bedeli dahaaa...çokkk tebrik ederim...Kaptanımmm uyuya kalmışım!!
Hemen yazayım 65.3 geçen hafta
Bu hafta 64
Güzelim sen ne zamandır diyettesin?ooo şimdi gördüm çarşanbadan bu yana çok iyi gitmiş ödemin...aynen devammm...bi de siz listeye girmemiştiniz dimi 8.takımdayken...Listeye girmiycem ama bildireyim.
Çarşamba: 79
Bugün: 77,3
Fark: 1.7kg
Yüzde: 2.15
emine hanım böyle beslenmeye devam ederseniz kilo vermeniz yavaşlayacak çok az yiyip sonra elinizde bir silah kalmayacak buda nacizane fikrim lütfen ara öğün yapın ne kadar ciddiye almasanızda .insülin direncim var canım.
Canım zaten dün başladın...senin asıl sonucun gelecek cuma çıkacak...Selam kızlar
Ne yazık ki hiç güzel bi rakam değil şu anda gördüğüm
71.3 kg spor salonunda çıkan rakam
31 cm incelmisim tabi fazla fazla aldılar ilk ölçüyü ama yine de inceldim. 73.7 kg idim 2 buçuk kg vermişim.
Dün başladım zaten sağlıklı beslenmeye .
Dün akşam pırasa yedim
nanacım ben moralmi oluyorum nerdeValla hepsi spordan gidiyor, yemeklerimi biraz kissam daha çok gidecekte, işte boğaz durmuyor
Senin bence kilo verememenin sebebi biz üyeler. Şahsen ben kilo verip ayrilmani istemiyorum. Moral kaynağısın
dikkat et gestopo yeter bana laf ediyon kendine bak cadıııııııııııHeeeh işte sıkıntı orda yerimde sayıyorun, tam azimleniyorum izne ayrıldığım kiloya 400 gr kala hobaa başa dönüyorum :) sma neyseki başa dönüyorum dediğimde 3 5 kilo değil
Ayyy abla ilahi yaaananacım ben moralmi oluyorum nerdebeni gören artık öğ yeter kilo bile veremiyor diyordur artık moral olmuyorum umutsuzluk oluyorum aslında bir süre gelmesemmi
Kaptanım ben de şoktayım inan bu kadar beklemiyordumVuuuuuu muhteşemmmmm...tebrik ederim...işte bi kusursuzluğun bedeli dahaaa...çokkk tebrik ederim...
Ayyy abla ilahi yaaaseni tanımazsam amma komplekslisin diycem
Ayy ne güzel gelsin gelsin...o da kilo verecek dimi?şimdi arkadaşlar eskiden tanıdığım bir arkadaşımı 8aydır görmemiştim zayıfladığımı ve sizlerle başardığımı anlattım onuda buraya üye ettik ama daha gelmedi gelince sizle tanıştıracam.
pericik sen eminim 60ları çok çabuk inecen sporuna dikkat ettiğin süreceKaptanım ben de şoktayım inan bu kadar beklemiyordumdemek tüm ödemi atmış vücudum adet sonrası. 65 ten kurtulayım derken birden 64 çok şaşırttı beni de. İnşallah bu hızla devamı da gelir
Canım xperim sen bu hafta çok iyiydin...menünle sporunla...o yüzden sonucun da böyle güzel...Kaptanım ben de şoktayım inan bu kadar beklemiyordumdemek tüm ödemi atmış vücudum adet sonrası. 65 ten kurtulayım derken birden 64 çok şaşırttı beni de. İnşallah bu hızla devamı da gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?