Kaptanımmm uyuya kalmışım!!
Hemen yazayım 65.3 geçen hafta
Bu hafta 64
evet onunda kilosu var geçen sene beraber diyete girmiştik hatta o diyetisyene gidiyordu ama sonra görüşemedik bırakmış diyeti bende dedim gel hatunlarla sohbet et hemde kilo verAyy ne güzel gelsin gelsin...o da kilo verecek dimi?
Hayır kaptanım girmemiştik 8 de.Tozpembenin sesi çıkmaz dünkü über acaip diyet dışı menü onunkindi burdan nanik yapim onaGüzelim sen ne zamandır diyettesin?ooo şimdi gördüm çarşanbadan bu yana çok iyi gitmiş ödemin...aynen devammm...bi de siz listeye girmemiştiniz dimi 8.takımdayken...
@tozpembefil ne habeeeer?sesin çıkmıyoreee...
Yapalım vallaha hakk etti çünkiiiHayır kaptanım girmemiştik 8 de.Tozpembenin sesi çıkmaz dünkü über acaip diyet dışı menü onunkindi burdan nanik yapim ona
Ben bilmem o dediyini ama bilen ablaların dersini verir hemen seninGünaydın kızlar bugün hiç uyuyamadim 6 da yattım uykum kacti gelmek bilmedi.. bide periscope diye bişey var belki biliyorsunuzdur canlı yayın yapıyorsun değişik bir program şansa yabancı bir ülkede bi yayını açtım onlarda Cadılar Bayramı kutlanıyordu dün akşam işte ilk başta yayıni numaradan yapiyorlar sandım gerçek olması çok farklı olurdu ama sanirm gercekti o da uykumu kaçırdı herifin teki şeytan maskesi takmış 3 kişiyi öldürdü dondum kaldım ekranda film sahnesi gibiydi gerçek olamaz diye düşündüm ama kadının korkusu imkanı yok tiyatrel yeteneğin ne kadar iyi olursa olsun bu kadar gerçekçi olamaz.. dün şok geçirdim açık açık insanları öldürüp canlı yayında 2 bin kişiye izlettirdi şerefsiz.. hala etkisinden çıkamadım... çok kötüydü... neyse ben kilolu yazayım
İlk kilo: 80
Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71.9
Fark: -300 gr
Evet haklısın.Canım zaten dün başladın...senin asıl sonucun gelecek cuma çıkacak...
aman allahım ne hamarat hatunlar varSerpil sildim supurdum evi. Yemegimde hazir. Allahtan babamiz evde oglana bakti. Ama wc banyo balkon duruyor. Biraz dinleneyim oralarida yapayim. Benim oglan cok döküp saçıyor evi. Birazdan yine dagilcak. Yine topluycam. Simdi cekmeceyi karistiriyor
emine hanım böyle beslenmeye devam ederseniz kilo vermeniz yavaşlayacak çok az yiyip sonra elinizde bir silah kalmayacak buda nacizane fikrim lütfen ara öğün yapın ne kadar ciddiye almasanızda .
Hadi bakalım görücezKaptanim cok haklisin. Utaniyorum inanki. Haftaya 59 lar olcak söz. Ful spor yapcam.
Ohhh iyi olmuşşş...canıma deysin...yer yer içersen işte böyle şişer gezersinGünaydııııınBen de kilomu yazayım da görün ne olmuşum Ama bu ödem kaynaklı olabilir çünküüü nerdeyse tüm hafta 1.5 litreden fazla su içemedim vee yedim yani
Kiloom : 61.00
kötü manada söylemedim bunu emine hanım bence sık az beslenin bir kaç hafta bide öyle deneyin anlamında söyledim .farka bakın eğer gene aynıysa bildiğinize devam edin anlamında.kusura bakmayın sizi incitmek kırmak istemem bu herkes için geçerli .Neden böyle bir şey yazdınız anlamadım Yasemin Hanım, ciddiye almasanız da diye bir ifade kullanmışsınız, ciddiye almayacak bir şey mi yapıyorum.Daha önce size ara öğün konusunda kafam karıştı dedim, bunun için mi böyle ifade ettiniz.Ana öğünlerimde tamamen doyuyorum,zaten okuldayım teneffüslerde çay içtiğimden kendimi aç hissetmiyorum. Su içmede biraz sorun yaşıyorum.2 litreyi hiç geçmedim, genelde de 1.5 litre içiyorum.
Kahvaltıyı bu saate saklarsan tabiki kilo veremezsin firuzem...insanlar öylen yemeyi yiycek kız ne kahvaltısı?Evet haklısın.
Ama geçen hafta 70.3 görmüştüm gerçi oructum onun etkisi sanırım
Henüz kahvaltı yapmadım
Sabah 1 yeşil elma yedim spor yaptım
Şimdi kahvaltı yapıcam
Saraycaaaam ben kışlıkları döktüm ev savaş alanı...oğlanda arkadaşını getirdi..çocuk inşallah gidip anasına demez,sitenin diline düşerimSerpil sildim supurdum evi. Yemegimde hazir. Allahtan babamiz evde oglana bakti. Ama wc banyo balkon duruyor. Biraz dinleneyim oralarida yapayim. Benim oglan cok döküp saçıyor evi. Birazdan yine dagilcak. Yine topluycam. Simdi cekmeceyi karistiriyor
Ohhh iyi olmuşşş...canıma deysin...yer yer içersen işte böyle şişer gezersin
Yok abla olur mu hiç öyle menülere yorumlarını hep okuyorum çok faydalı oluyor sen de kıracaksın durgunluğu eminim bennanacım ben moralmi oluyorum nerdebeni gören artık öğ yeter kilo bile veremiyor diyordur artık moral olmuyorum umutsuzluk oluyorum aslında bir süre gelmesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?