Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayır kaptanım girmemiştik 8 de.Tozpembenin sesi çıkmaz dünkü über acaip diyet dışı menü onunkindi burdan nanik yapim ona

Günaydın kızlar bugün hiç uyuyamadim 6 da yattım uykum kacti gelmek bilmedi.. bide periscope diye bişey var belki biliyorsunuzdur canlı yayın yapıyorsun değişik bir program şansa yabancı bir ülkede bi yayını açtım onlarda Cadılar Bayramı kutlanıyordu dün akşam işte ilk başta yayıni numaradan yapiyorlar sandım gerçek olması çok farklı olurdu ama sanirm gercekti o da uykumu kaçırdı herifin teki şeytan maskesi takmış 3 kişiyi öldürdü dondum kaldım ekranda film sahnesi gibiydi gerçek olamaz diye düşündüm ama kadının korkusu imkanı yok tiyatrel yeteneğin ne kadar iyi olursa olsun bu kadar gerçekçi olamaz.. dün şok geçirdim açık açık insanları öldürüp canlı yayında 2 bin kişiye izlettirdi şerefsiz.. hala etkisinden çıkamadım... çok kötüydü... neyse ben kilolu yazayım
İlk kilo: 80
Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71.9
Fark: -300 gr

Serpil sildim supurdum evi. Yemegimde hazir. Allahtan babamiz evde oglana bakti. Ama wc banyo balkon duruyor. Biraz dinleneyim oralarida yapayim. Benim oglan cok döküp saçıyor evi. Birazdan yine dagilcak. Yine topluycam. Simdi cekmeceyi karistiriyor

Ben bilmem o dediyini ama bilen ablaların dersini verir hemen senin canım seni de bu haftadan rapor edeceklerim listesine alayımmı?hadi yaa azcık daha motive ol...spor yap daha güzel kilolar ver kuzum benim.

Günaydııııın Ben de kilomu yazayım da görün ne olmuşum Ama bu ödem kaynaklı olabilir çünküüü nerdeyse tüm hafta 1.5 litreden fazla su içemedim vee yedim yani

Kiloom : 61.00

Canım zaten dün başladın...senin asıl sonucun gelecek cuma çıkacak...
Evet haklısın.
Ama geçen hafta 70.3 görmüştüm gerçi oructum onun etkisi sanırım
Henüz kahvaltı yapmadım
Sabah 1 yeşil elma yedim spor yaptım
Şimdi kahvaltı yapıcam

aman allahım ne hamarat hatunlar varellerine sağlık saraycam

emine hanım böyle beslenmeye devam ederseniz kilo vermeniz yavaşlayacak çok az yiyip sonra elinizde bir silah kalmayacak buda nacizane fikrim lütfen ara öğün yapın ne kadar ciddiye almasanızda .

Neden böyle bir şey yazdınız anlamadım Yasemin Hanım, ciddiye almasanız da diye bir ifade kullanmışsınız, ciddiye almayacak bir şey mi yapıyorum.Daha önce size ara öğün konusunda kafam karıştı dedim, bunun için mi böyle ifade ettiniz.Ana öğünlerimde tamamen doyuyorum,zaten okuldayım teneffüslerde çay içtiğimden kendimi aç hissetmiyorum. Su içmede biraz sorun yaşıyorum.2 litreyi hiç geçmedim, genelde de 1.5 litre içiyorum.

Günaydııııın Ben de kilomu yazayım da görün ne olmuşum Ama bu ödem kaynaklı olabilir çünküüü nerdeyse tüm hafta 1.5 litreden fazla su içemedim vee yedim yani

Kiloom : 61.00
Ohhh iyi olmuşşş...canıma deysin...yer yer içersen işte böyle şişer gezersin

kötü manada söylemedim bunu emine hanım bence sık az beslenin bir kaç hafta bide öyle deneyin anlamında söyledim .farka bakın eğer gene aynıysa bildiğinize devam edin anlamında.kusura bakmayın sizi incitmek kırmak istemem bu herkes için geçerli .

Evet haklısın.
Ama geçen hafta 70.3 görmüştüm gerçi oructum onun etkisi sanırım
Henüz kahvaltı yapmadım
Sabah 1 yeşil elma yedim spor yaptım
Şimdi kahvaltı yapıcam
Kahvaltıyı bu saate saklarsan tabiki kilo veremezsin firuzem...insanlar öylen yemeyi yiycek kız ne kahvaltısı?

Saraycaaaam ben kışlıkları döktüm ev savaş alanı...oğlanda arkadaşını getirdi..çocuk inşallah gidip anasına demez,sitenin diline düşerim şuan 2 çamaşırlık doldu,3.makinede 3 makine bekliyor..komşulardan çamaşırlık isteyip sergi Yapcam balkona ben Nasıl toplucam bu evi diye kara karaaa düşünüyorum

Ohhh iyi olmuşşş...canıma deysin...yer yer içersen işte böyle şişer gezersin
Valla yedim baya baya ne yalan söyliyim Bak mesela en basitinden yarın sabah bize kahvaltıya gelicekler izmirden akrabalar öğleden sonrada doğum gününe gidicez abla Ben ne yapayım şimdiiii

nanacım ben moralmi oluyorum nerde beni gören artık öğ yeter kilo bile veremiyor diyordur artık moral olmuyorum umutsuzluk oluyorum aslında bir süre gelmesemmi
Yok abla olur mu hiç öyle menülere yorumlarını hep okuyorum çok faydalı oluyor sen de kıracaksın durgunluğu eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…