Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ADINIZ: nazar

YAŞINIZ:45

BOYUNUZ:165

KİLONUZ:85

HEDEF KİLONUZ:70

KİLO ALMA NEDENİNİZ: tatlı ve börekleri çok seviyorum ve troidimin çalışmaması

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek ve sağlığım için

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 45 yaşında 2 çoçuk annesi ve ev hanımıyım

Yok canım gerçek değildir ya
olabilir mi gerçek? Öyle olsa haberlere falan çıkmaz mı? Var mı nette onla alakalı bir haber falan?

insülin direncim var canım.
İnsulin dilencini kırmak o kadar zor değil aslında, biraz yürüyüş yaparsan (1 saat yeterlidir) kırılmaması söz konusu bile olmaz, bir de zeytin yağı kullandın mı insülin münsilin aklına gelmez.

arkadaşlar nazar ablanız daha yeni yazmasınıda bilmiyor skpiden öğretmeye çalışıyorum

ya canım ay sonu bugün,tatil sonrası rezil oldum iş dolayısıyla. Kilomu hemen söylüyorum
geçen hafta 77,1
bu hafta 76,2
fark 900 gr sadece
Aslında ne yalan söyleyim merak ettim seni.bu zamana çoktan gelirdi dedim...neyse 1ceza puanını alsan da...iyimisin güzelim?ayrıca bi de 900ram için sadece demişsin e daha ne istiyorsun...eyerki aradakı farkın ilk rakaml ilk kilonun ilk rakamınnan büyükse demekki yüzden 1i geçmiştir...bu da super bi sonuç...

hoşgeldin canım mende fatma gantepte yaşıyorum umarım istediğin kiloya gelirsin 43 yaşındayım takımın en büyük ablasıydım ve en büyük ablalığı sana devr ediyorum şaka bi yana hoş geldin canım burası bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir ve güzel güzel kilolarını verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…