Yok canım gerçek değildir yaGünaydın kızlar bugün hiç uyuyamadim 6 da yattım uykum kacti gelmek bilmedi.. bide periscope diye bişey var belki biliyorsunuzdur canlı yayın yapıyorsun değişik bir program şansa yabancı bir ülkede bi yayını açtım onlarda Cadılar Bayramı kutlanıyordu dün akşam işte ilk başta yayıni numaradan yapiyorlar sandım gerçek olması çok farklı olurdu ama sanirm gercekti o da uykumu kaçırdı herifin teki şeytan maskesi takmış 3 kişiyi öldürdü dondum kaldım ekranda film sahnesi gibiydi gerçek olamaz diye düşündüm ama kadının korkusu imkanı yok tiyatrel yeteneğin ne kadar iyi olursa olsun bu kadar gerçekçi olamaz.. dün şok geçirdim açık açık insanları öldürüp canlı yayında 2 bin kişiye izlettirdi şerefsiz.. hala etkisinden çıkamadım... çok kötüydü... neyse ben kilolu yazayım
İlk kilo: 80
Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71.9
Fark: -300 gr
Selam nazar ablaaaa...hoş geldiinnn...brn talımın eli sopalı kaptanı Aynura...sana abla dememizde bi sakınca yoktur demi?
nazar beim arkadaşım arkadaşlar kafasına vura vura zayıflatalım çok istiyorum onun zayıflamasınıhb canım
Hoşgeldin nazar abla ben bilge
evet yaaaaaa abla diyebilirsiniz hattaa merdaane vurarak zayıflatınnazar beim arkadaşım arkadaşlar kafasına vura vura zayıflatalım çok istiyorum onun zayıflamasını
ya canım ay sonu bugün,tatil sonrası rezil oldum iş dolayısıyla. Kilomu hemen söylüyorum
Kafasına vuramayız ama ben sopamla totosuna vurarımnazar beim arkadaşım arkadaşlar kafasına vura vura zayıflatalım çok istiyorum onun zayıflamasını
İnsulin dilencini kırmak o kadar zor değil aslında, biraz yürüyüş yaparsan (1 saat yeterlidir) kırılmaması söz konusu bile olmaz, bir de zeytin yağı kullandın mı insülin münsilin aklına gelmez.insülin direncim var canım.
Selam nazar ablaaaa...hoş geldiinnn...brn talımın eli sopalı kaptanı Aynura...sana abla dememizde bi sakınca yoktur demi?
Hoşgeldin nazar abla ben bilge16 yaşındayım takımın en küçüğüyüm
Aslında ne yalan söyleyim merak ettim seni.bu zamana çoktan gelirdi dedim...neyse 1ceza puanını alsan da...iyimisin güzelim?ayrıca bi de 900ram için sadece demişsin e daha ne istiyorsun...eyerki aradakı farkın ilk rakaml ilk kilonun ilk rakamınnan büyükse demekki yüzden 1i geçmiştir...bu da super bi sonuç...ya canım ay sonu bugün,tatil sonrası rezil oldum iş dolayısıyla. Kilomu hemen söylüyorum
geçen hafta 77,1
bu hafta 76,2
fark 900 gr sadece
Ola bilir ablam...anlıyoz zatiarkadaşlar nazar ablanız daha yeni yazmasınıda bilmiyor skpiden öğretmeye çalışıyorum
Hoş geldin
ADINIZ: nazar
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:70
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tatlı ve börekleri çok seviyorum ve troidimin çalışmaması
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek ve sağlığım için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 45 yaşında 2 çoçuk annesi ve ev hanımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?