Hadi bakalım görücez
Ohhh iyi olmuşşş...canıma deysin...yer yer içersen işte böyle şişer gezersin
Bügün böyle oldu AynuramKahvaltıyı bu saate saklarsan tabiki kilo veremezsin firuzem...insanlar öylen yemeyi yiycek kız ne kahvaltısı?
Deme öylenanacım ben moralmi oluyorum nerdebeni gören artık öğ yeter kilo bile veremiyor diyordur artık moral olmuyorum umutsuzluk oluyorum aslında bir süre gelmesemmi
Anaaaam alıntılara bak...hoşbuldum :))
Haaa öyle diyosuuuunnn...sen gelecek hafta 59ları görme bak seni diyet gruplarında nasıl rezil edicemYaseminim canim yapmazsam ev bir gunde kokar
Hülya tabi antalyadasin kisliklar yeni cikiyor. Biz coktan cikardik. Ayrica eline dolasan biri yoksa hemen halledersin evi. Bir gunde miss gibi olur.
Aynura simdi fena gaza geldim. Araligin ilk haftasi mezun olcam. Bu gruba geleli bir yil olacak çünkü
Menum
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Oglen
Et sote
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Yogurt
Aksam
Haslama et
Salata
Ayran
Su 2 lt tamamlarim
Spor 1 saat yapcam
İnsulin dilencini kırmak o kadar zor değil aslında, biraz yürüyüş yaparsan (1 saat yeterlidir) kırılmaması söz konusu bile olmaz, bir de zeytin yağı kullandın mı insülin münsilin aklına gelmez.
Hosgeldin..
vallahi aslında iyi değilim,sinirden ağlıyorum ama yine de yazayım kilomu dedim.Aslında ne yalan söyleyim merak ettim seni.bu zamana çoktan gelirdi dedim...neyse 1ceza puanını alsan da...iyimisin güzelim?ayrıca bi de 900ram için sadece demişsin e daha ne istiyorsun...eyerki aradakı farkın ilk rakaml ilk kilonun ilk rakamınnan büyükse demekki yüzden 1i geçmiştir...bu da super bi sonuç...
Hoş geldin
hoşgeldin canım mende fatma gantepte yaşıyorum umarım istediğin kiloya gelirsin 43 yaşındayım takımın en büyük ablasıydım ve en büyük ablalığı sana devr ediyorum şaka bi yana hoş geldin canım burası
bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir ve güzel
evet artık ben ablayım urda inşallah kilo verecem incecik olacam
Yaklaşık 45 mekik filan çektim ama dinlenerek.daha fazla da olabilir.boraniyi annem yaptı canım ben f de pek bilmiyorum.oğreneyim annemden yazarım sana.Şu ıspanaklı boraniyi merak ediyorum tarif verirmisin canım
Bu arada yarım saat nasıl dayandın mekiğe bende çekşyorum ama yarım saat hiç denemedim
Haaa öyle diyosuuuunnn...sen gelecek hafta 59ları görme bak seni diyet gruplarında nasıl rezil edicem
Sakinleş güzelim benim...yeterki tek derdimiz işimizle ilgili olsun...bir azdan sakinleşince geçecek bitanem...kendini yıpratma...bi de eyerki nefes alıyorsan demekki bildirim yapmalısınvallahi aslında iyi değilim,sinirden ağlıyorum ama yine de yazayım kilomu dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?