Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltıyı bu saate saklarsan tabiki kilo veremezsin firuzem...insanlar öylen yemeyi yiycek kız ne kahvaltısı?
Bügün böyle oldu Aynuram
Normalde erken yapardım kahvaltıyi ama tartı günüydü ya tok gidersem daha çok çıkarım hepten rezillik diye kahvaltı yapmadım

Gelecek aya hedefim 67 66 inşallah.

Yaseminim canim yapmazsam ev bir gunde kokar

Hülya tabi antalyadasin kisliklar yeni cikiyor. Biz coktan cikardik. Ayrica eline dolasan biri yoksa hemen halledersin evi. Bir gunde miss gibi olur.

Aynura simdi fena gaza geldim. Araligin ilk haftasi mezun olcam. Bu gruba geleli bir yil olacak çünkü

Menum
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates

Oglen
Et sote
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Yogurt

Aksam
Haslama et
Salata
Ayran

Su 2 lt tamamlarim
Spor 1 saat yapcam

Haaa öyle diyosuuuunnn...sen gelecek hafta 59ları görme bak seni diyet gruplarında nasıl rezil edicem

Canım benim insülinim 36 idi, iki aydır ilaç kullanıyorum, hareketimi artırdım bu ay 17'ye düştü.İki ay sonra tekrar ölçüm olacak.

vallahi aslında iyi değilim,sinirden ağlıyorum ama yine de yazayım kilomu dedim.

Şu ıspanaklı boraniyi merak ediyorum tarif verirmisin canım
Bu arada yarım saat nasıl dayandın mekiğe bende çekşyorum ama yarım saat hiç denemedim
Yaklaşık 45 mekik filan çektim ama dinlenerek.daha fazla da olabilir.boraniyi annem yaptı canım ben f de pek bilmiyorum.oğreneyim annemden yazarım sana.

vallahi aslında iyi değilim,sinirden ağlıyorum ama yine de yazayım kilomu dedim.
Sakinleş güzelim benim...yeterki tek derdimiz işimizle ilgili olsun...bir azdan sakinleşince geçecek bitanem...kendini yıpratma...bi de eyerki nefes alıyorsan demekki bildirim yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…