Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vallahi aslında iyi değilim,sinirden ağlıyorum ama yine de yazayım kilomu dedim.
Canım ya 900 gr hiç te kötü değil bak kiloları 1 ayda almadık ki 1 ayda verelim 2 haftadır ben 300 gr 400 gr veriyordum! İlk başladığımda ise 1.5 kilo idi zaman zaman duraksayıp zaman zaman hızlanıyor. Her hafta hormonlarımız değişiyor regl öncesi dönem yada regl isen az vermen doğal zaten.
Canını hiç sıkma pes etmeden istikrarla devam edip kırtulacağız bu kilolardan!

Yaklaşık 45 mekik filan çektim ama dinlenerek.daha fazla da olabilir.boraniyi annem yaptı canım ben f de pek bilmiyorum.oğreneyim annemden yazarım sana.
Canım 45tane mekik asla 30dakikalık spor yerine geçmez bilesin...evet spor var ama az bi şey...bi de bildirim yaparken
geçen hafta
Bu hafta
Fark
Şeklinde yazarsan iyi olur.çünki geçen cumaki kilonu aklımda tutamamki.20den fazla sayımız

Kıız kaptan kinse demedimi sana bugün cuma diye ayol hadi Bi tatiliz pazar modundayızda sen de mi bizim moda girdin yakında anavatanı Türkiye yapacan heee
Anaaammm...şimdi gördüm kız... vallaha sabahlat kızım tepemde oluyor onu giydirip doyurmam gerektiyi için yazıp kaçıyom

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum yeni gelen herkese de hoşgeldin diyorum
Şu an evde çalışma var girişte Kırım yıkım yapıyorlar ama taaaa 3. Kata kadar tozu çıktı
Ben tartılamadım haliyle ama sizi merak ettim özelliklede serpil ı
Serpil kız nerdesin niye bildirmedin hala kilonu

Serpil kaçtııı...numarasına da yazıyom cevap yok.ulaşmıyo mesajlarım...galiba beni bloke etti korkudan

Yemeklerimi salatamı yaptım ustalara şimdi Gazi suyu kestiler kombi yi bağlamak için gidip bu Arada ütülerimi yapayım hazır bebeleri dağıtmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…