Canım ya 900 gr hiç te kötü değil bak kiloları 1 ayda almadık ki 1 ayda verelim 2 haftadır ben 300 gr 400 gr veriyordum! İlk başladığımda ise 1.5 kilo idi zaman zaman duraksayıp zaman zaman hızlanıyor. Her hafta hormonlarımız değişiyor regl öncesi dönem yada regl isen az vermen doğal zaten.vallahi aslında iyi değilim,sinirden ağlıyorum ama yine de yazayım kilomu dedim.
Kıız kaptan kinse demedimi sana bugün cuma diye ayol hadi Bi tatiliz pazar modundayızda sen de mi bizim moda girdin yakında anavatanı Türkiye yapacan heeeGünaydınlarrrr...iyi pazarlar sevgili takımımmm...
Canım 45tane mekik asla 30dakikalık spor yerine geçmez bilesin...evet spor var ama az bi şey...bi de bildirim yaparkenYaklaşık 45 mekik filan çektim ama dinlenerek.daha fazla da olabilir.boraniyi annem yaptı canım ben f de pek bilmiyorum.oğreneyim annemden yazarım sana.
Anaaammm...şimdi gördüm kız...Kıız kaptan kinse demedimi sana bugün cuma diye ayol hadi Bi tatiliz pazar modundayızda sen de mi bizim moda girdin yakında anavatanı Türkiye yapacan heee
Hadi canım...sen hele bi 59u görde 58eksik kalsınSana inat 59 u gormeden 58 i gorcem
Sen zaman buldukca gel yaz sonra ayrılamıycan burdan ablişkooo...hoşçakalın yarın diyette ve siinleyim artık
Serpil kaçtııı...numarasına da yazıyom cevap yok.ulaşmıyo mesajlarım...galiba beni bloke etti korkudanKızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum yeni gelen herkese de hoşgeldin diyorum
Şu an evde çalışma var girişte Kırım yıkım yapıyorlar ama taaaa 3. Kata kadar tozu çıktı
Ben tartılamadım haliyle ama sizi merak ettim özelliklede serpil ı
Serpil kız nerdesin niye bildirmedin hala kilonu
Her zamaaaaaannn :)Heyyyy rakip kaptancımmm...hazırmısınız çekişmeyeeee?
Evet valla doğru diyoon yaaaaa :)dikkat et gestopo yeter bana laf ediyon kendine bak cadııııııııııı
En çok ta beni demiYa sizi çok seviyorum gerçekten yaaaaaa
İçimden geldi söylemek
Whats up araması yapabiliyonmu şöyle Azerice Bi konuş kız da neye uğradığını şaşırsınSerpil kaçtııı...numarasına da yazıyom cevap yok.ulaşmıyo mesajlarım...galiba beni bloke etti korkudan
Heee en çok seniiiEn çok ta beni demi
kız meajım ulaşmıo diyom...beni bloke etti diyomWhats up araması yapabiliyonmu şöyle Azerice Bi konuş kız da neye uğradığını şaşırsın
ha şöğleeeee yola geeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?