kız meajım ulaşmıo diyom...beni bloke etti diyomQUOTE]
O nasıl oluyo ki numarayı bize at biz arayak direk aha aha
ayy yok bloke etmedim telaştan koşturmadan giremedim tl netide az yazayım kaçayımkız meajım ulaşmıo diyom...beni bloke etti diyom
uğrama serpil kaç gittttt...ülkeden çık en iyisiakşam uğrarım midem bulandı arabada tl bakamıyorum
canım sen 300gram verdin serpilse 1kilo aldı...eyerki bugün paylaşımda lliste paylaşılsaydı diskalifiye edecektim serpili kurallar gereyi....umarım gelecek haftaya verir iyi bir kilo...yoksa yapacak bir şeyim yok.liste dışı devam etmek zorunda......gül gibi yüzde berbad oldu... -1.45yüzdesi var...ah serpil ahhhh...küstüm ben sana konuşmuyom senle....Kizlar bu arada kendim ve serpilim hariç hepinizi tebrik ederim. Cok güzel kilo verdiniz. Bizde serpille haftaya telafi edeceğiz inşallah
serpil neden izne ayrılmadı kaptanımcanım sen 300gram verdin serpilse 1kilo aldı...eyerki bugün paylaşımda lliste paylaşılsaydı diskalifiye edecektim serpili kurallar gereyi....umarım gelecek haftaya verir iyi bir kilo...yoksa yapacak bir şeyim yok.liste dışı devam etmek zorunda......gül gibi yüzde berbad oldu... -1.45yüzdesi var...ah serpil ahhhh...küstüm ben sana konuşmuyom senle....
Callan nasılsın canim seni ariyordum bende günlüğüne ugramamissin ne zamandir spor yapıyor musun ne yapıyorsun acabaGecmis olsun cnm benim
iyiyim cnmCallan nasılsın canim seni ariyordum bende günlüğüne ugramamissin ne zamandir spor yapıyor musun ne yapıyorsun acaba
Birazcık yemiş olabilirimkızlar kilolarınızı okudum vovvvv ayrı ayrı tebrik ediyorumm
koza16 ne yaptın cnm sen,bu yaşta sendne daha zayıfım bak
ksrays sen her hafta 1 kilo mu alıyorsun ne,aman dikkat et cnm,1 hafta emek veriyoruz yine de 1 kilo veremiyoruz,en azından sabit kal
veeee @fatmanurkaya sevgili rakibem yenileceğimden okadar emindim ki,sonucuna bakmak bile istemedim ama o ne seni yendimişim
hahahhahahahahhaha
artık yeni rakibe bulayım kendime
eğer haftaya en iyi kiloyu sen verirsen tekrar rakibe yaparım seni
güzel bir haftaydı,rekabet için teşekkürler sevgili rakibem
bu ne hırsvallahi aslında iyi değilim,sinirden ağlıyorum ama yine de yazayım kilomu dedim.
İyiyim canım ben çalışıyorum atandım Karadeniz civarlarindayim sınava da girdim yine aciklanmasini bekliyorum öyle bende işte hasta olmakla olmamak arasindayim bendeiyiyim cnm
kızım sürekli hasta olduğu için 2 haftadır spor iptal oldu
öncesinde t25 yapıyordum
şimdi daha yavas bir şeyler düşünüyoruz,az olsun devamlı olsun
sen nasılsın deadlinecım
nasıl gidiyor spor yapıyor musun
dus a girdin mi
iş durumları nasıl
birazcıkkk mıBirazcık yemiş olabilirimAma benim boyum uzun hala 36 ya giriyorum Valla biraz fazla abarttım abla ama yavaştan eski düzenime dönüyorum bakalım
Neler yediğimi yazmayayım ablabirazcıkkk mı
2 kilo almışsın
nasıl yediysen artık
ama sen verirsin güveniyorum
azcık azcık ye canım,aman dikkat
bu kilolar cok zalim vermesi zor,alması kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?