Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ne güzel
focus t25te tania var,ilk başlarda onu gibi yaparsan jilliandan daha kolay bile olur,kendini çok zorlama,zorladndığın yerlerde hep tanianın yaptığı hareketleri yap,zaten efor kapasiten arttıkça zamanla daha çok yapacaksın
eğer gerçekten kararlıysan ben de seninle yaparım ama beni yarıyolda bırakmayacağına söz ver,ben de seni asla bırakmam,birlikte tamamlarız : )))))
üstteki 20lik dişlerime bir el atsana,çürüdüler,çektirmeye de korkuyorum : ))))

ben şimdiik çıkıyorum...yemek yeyip bir az iş yapıcam...morslim bozudu yaa...halbuki herkes ne güzel kilolar vermiştiakşam da inşallah geniş bi haftalık rapor yapıcam Allah izin verirse...
aynuram moralin bozulmasın
belki 6. takımda da kilo alan vardır
bir de ksraysı seviyorz ama o da benim gibi liste dışı takılsın buralarda,listede olmasın artık

Arkadaşlar bu ne yaaaa,biz dişimizi tırnağımıza takıp yemiyoruz sizde ne bu haller??? Ben de yiyeceğim bu hafta,görürsünüz sizzzzz

şöyle bir şey yaptım kendime ,belki sayfada da böyle bir şey arayan olur diye paylaşayım dedim.

Eklentiler

• Adsız.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar ksrays aslinda cok güzel kilo veriyordu ama bu aralar yogunluktan aldi. Aslinda anliyorum onu. Inanin küçük cocuklarla diyet yapmak o kadar zor ki. Biz zoru basarmaya calisanlardaniz.

Ama bu hafta dikkat edecegine ben inaniyorum. Haftaya güzel bir yüzde ile karsiniza gelcez

Arkadaşlar bu ne yaaaa,biz dişimizi tırnağımıza takıp yemiyoruz sizde ne bu haller??? Ben de yiyeceğim bu hafta,görürsünüz sizzzzz
Ama böyle düşünürsen hangi takımda olursa olsun ya da nerde diyet yaparsan yap başaramazsın Başkalarının kilo alması yüzdeyi etkilediği için moral bozucu olsada şunu demelisiin yazık o kadar vermiş emek harcamıştı almış diye. Şuan mesela bn 2 kilo aldım bu benim2 hafta geri düşürür oysa o 2 haftada 1.5-2 kilo verebilirim totalde 4 kilo zarardayım.

bence de ama sadece listede olmasına gerek yok
hem kendisi için iyi hem takım için iyi
ben de liste dışıyım,gayet de listedekiler kadar motiveyim
hem listede olmayıp hem takıma katılarak diyete devam edebiliriz,demek istediğim özetle buydu

Ben ikisini de sadece denemiş olarak t25 çok daha zor diyorum jilian bana çok sempatik geliyordu t25 é ısınamadım nefes nefese kaldım ama kaslarınız güçlü ise siz yaparsınız belki. Ben bir de maalesef sigara maduruyum. Kilolardan kurulunca yani Ocak 1 de hedefim sigarayı bırakmak. Belki sonrasında ben de daha rahat yaparım

Kendisi bilir tabi. Bakalim gelince konusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…