- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
ay ne güzelİyiyim canım ben çalışıyorum atandım Karadeniz civarlarindayim sınava da girdim yine aciklanmasini bekliyorum öyle bende işte hasta olmakla olmamak arasindayim bendegeçmiş olsun canım kizina ya havalarda kötü zaten çocuklar daha çabuk etkileniyor ya umarım daha iyidir çabucak iyilesir bende sana focus t25 yapmak istiyorum yaparmisin diyecektim aslinda birde sen bu programları biliyorsun jilliandan daha mı zor sence fikrini alayım en azından o zaman yapmayı dusunmezsen
aynuram moralin bozulmasınben şimdiik çıkıyorum...yemek yeyip bir az iş yapıcam...morslim bozudu yaa...halbuki herkes ne güzel kilolar vermiştiakşam da inşallah geniş bi haftalık rapor yapıcam Allah izin verirse...
seni çok merak ediyorum ya6. takımda da kilo alan var
hehehhee
Ama böyle düşünürsen hangi takımda olursa olsun ya da nerde diyet yaparsan yap başaramazsınArkadaşlar bu ne yaaaa,biz dişimizi tırnağımıza takıp yemiyoruz sizde ne bu haller??? Ben de yiyeceğim bu hafta,görürsünüz sizzzzz
yeme sakınnnnnnArkadaşlar bu ne yaaaa,biz dişimizi tırnağımıza takıp yemiyoruz sizde ne bu haller??? Ben de yiyeceğim bu hafta,görürsünüz sizzzzz
4.takımada baksana bi abla bn misafirteyim tel elimde ayıp oluyo bakamıyomyeme sakınnnnnn
niye diyet yaptığını unutma
amacını unutmahedefe kitlenn
Ben deeee ben dee
bence de ama sadece listede olmasına gerek yokKizlar ksrays aslinda cok güzel kilo veriyordu ama bu aralar yogunluktan aldi. Aslinda anliyorum onu. Inanin küçük cocuklarla diyet yapmak o kadar zor ki. Biz zoru basarmaya calisanlardaniz.
Ama bu hafta dikkat edecegine ben inaniyorum. Haftaya güzel bir yüzde ile karsiniza gelcez
Ben ikisini de sadece denemiş olarak t25 çok daha zor diyorum jilian bana çok sempatik geliyordu t25 é ısınamadım nefes nefese kaldım ama kaslarınız güçlü ise siz yaparsınız belki. Ben bir de maalesef sigara maduruyum. Kilolardan kurulunca yani Ocak 1 de hedefim sigarayı bırakmak. Belki sonrasında ben de daha rahat yaparımİyiyim canım ben çalışıyorum atandım Karadeniz civarlarindayim sınava da girdim yine aciklanmasini bekliyorum öyle bende işte hasta olmakla olmamak arasindayim bendegeçmiş olsun canım kizina ya havalarda kötü zaten çocuklar daha çabuk etkileniyor ya umarım daha iyidir çabucak iyilesir bende sana focus t25 yapmak istiyorum yaparmisin diyecektim aslinda birde sen bu programları biliyorsun jilliandan daha mı zor sence fikrini alayım en azından o zaman yapmayı dusunmezsen
Bu arada selam 7. Takımcim direk daldım konuya size selam vermemişim kusura bakmayin
bence de ama sadece listede olmasına gerek yok
hem kendisi için iyi hem takım için iyi
ben de liste dışıyım,gayet de listedekiler kadar motiveyim
hem listede olmayıp hem takıma katılarak diyete devam edebiliriz,demek istediğim özetle buydu
şöyle bir şey yaptım kendime ,belki sayfada da böyle bir şey arayan olur diye paylaşayım dedim.
şaka yapıyorum kızzzzzzzz,yer miyim hiç? Bu kadar uğraşıp vermişim deli miyim benyeme sakınnnnnn
niye diyet yaptığını unutma
amacını unutmahedefe kitlenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?