Canım ben çok tecrübeli değilim ama ksrays ın menülerinde hep cıs oluyor ve Spor da yapmıyor telafi için. Elbette çocukla zordur ama bence takımda kalmak için çabası olması lazım herkesin. Elinden geleni yapıp vermese amenna hiçbişey demeyiz ama kaç haftadır artıda ve hala bir çabası yokKizlar ksrays aslinda cok güzel kilo veriyordu ama bu aralar yogunluktan aldi. Aslinda anliyorum onu. Inanin küçük cocuklarla diyet yapmak o kadar zor ki. Biz zoru basarmaya calisanlardaniz.
Ama bu hafta dikkat edecegine ben inaniyorum. Haftaya güzel bir yüzde ile karsiniza gelcez
Canım ben çok tecrübeli değilim ama ksrays ın menülerinde hep cıs oluyor ve Spor da yapmıyor telafi için. Elbette çocukla zordur ama bence takımda kalmak için çabası olması lazım herkesin. Elinden geleni yapıp vermese amenna hiçbişey demeyiz ama kaç haftadır artıda ve hala bir çabası yoktakım büyüklerinin kararı elbet ama yüzdemizi sildi süpürdü yani onca emek verip cumaya az kaldı diye kaç saat koşturdum. Ayda bir gün iki gün kaçamak affedilir belki ama her gün her gün olursa kilo vermek mümkün olmaz ki şekilde de görüldüğü üzere
şey gibi hissetimBen deeee ben deeAvatara resmini koysana abla 5 dklık ben de koyarım
ben de sana güveniyorum ama bir an korktum iişteşaka yapıyorum kızzzzzzzz,yer miyim hiç? Bu kadar uğraşıp vermişim deli miyim ben
aka yapıyorum canım yaaa,tabii ki yemeyeceğim,eşim dün gözümün önünde dondurma yedi ama ben kendimi tuttum,dondurmaya da bayılırım haaaaAma böyle düşünürsen hangi takımda olursa olsun ya da nerde diyet yaparsan yap başaramazsınBaşkalarının kilo alması yüzdeyi etkilediği için moral bozucu olsada şunu demelisiin yazık o kadar vermiş emek harcamıştı almış diye. Şuan mesela bn 2 kilo aldım bu benim2 hafta geri düşürür oysa o 2 haftada 1.5-2 kilo verebilirim totalde 4 kilo zarardayım.
Çok datlısın kekliğim yaşaka yapıyorum kızzzzzzzz,yer miyim hiç? Bu kadar uğraşıp vermişim deli miyim ben
yok saraycam,onun yerine şu resmi koyayımCallan foto koycan mi. Bekliyeyim mi kapatcam bir çay daha iceyim
vuuuuuu işte bu_AYNURA_ kaptanım takım içi eşler yapacak bu hafta başlasak mı acaba ?
C CallanPinckney bu hafta istersen seninle rakibe olalım ne dersin .
helallll işte buduraka yapıyorum canım yaaa,tabii ki yemeyeceğim,eşim dün gözümün önünde dondurma yedi ama ben kendimi tuttum,dondurmaya da bayılırım haaaa
yok saraycam,onun yerine şu resmi koyayım
fırrında kabak mücveri yapacağım şimdi
sen de tatlısın canım ama biliyorsun ki tatlı kilo yapıyor,tatlıdan uzak durÇok datlısın kekliğim ya
ay canım listelerini göremedim ama çok iyi kilo vermişler sanki offf4.takımada baksana bi abla bn misafirteyim tel elimde ayıp oluyo bakamıyom
vuuuuuu işte bu
yeni rakibemi buldummmmm
seni de yenilmişler listeme katacağım
Geçmiş olsun nazcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?