Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ben çok tecrübeli değilim ama ksrays ın menülerinde hep cıs oluyor ve Spor da yapmıyor telafi için. Elbette çocukla zordur ama bence takımda kalmak için çabası olması lazım herkesin. Elinden geleni yapıp vermese amenna hiçbişey demeyiz ama kaç haftadır artıda ve hala bir çabası yok takım büyüklerinin kararı elbet ama yüzdemizi sildi süpürdü yani onca emek verip cumaya az kaldı diye kaç saat koşturdum. Ayda bir gün iki gün kaçamak affedilir belki ama her gün her gün olursa kilo vermek mümkün olmaz ki şekilde de görüldüğü üzere

Canim kesinlikle haklısınız. Bu hafta verecegine inaniyorum.

aka yapıyorum canım yaaa,tabii ki yemeyeceğim,eşim dün gözümün önünde dondurma yedi ama ben kendimi tuttum,dondurmaya da bayılırım haaaa

Geçmiş olsun nazcim

sağol sarayca valla aşçı nasıl yapıyor yemeği bilmiyorum ne zaman işyerinde yemek yesem hep aynı sorunları yaşıyorum . aşçıyı eleştirsek hiç kabulde etmez kendince manyak yemek yaptığını söylüyor

1. hafta
C CallanPinckney vs @fatmanurkaya
son dakika kazanan callan

chun lı (fatmanurkaya) uçan tekmelerine rağmen yere seriliyor
güle güle chun li

2. hafta

C CallanPinckney vs N Naz

callan naz dan korkuyor
naz çok güçlü bir rakip ama callan bu hafta yüksek tempoda çalışıp nazı da nakalt edecek : )))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…