- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Kilo verenler hepinizitebrik ediyorum***7.TAKIM 435.ETAP LİSTESİ***
ksrays(68.9/69.9/-1/%-1.45)
fatmanurkaya(113.8/112.8/1/%0.88)
Naz(67.5/66.3/1.2/%1.78)
_SARAYCA_(60.9/60.6/0.3/%0.49)
xpreiaZ(65.3/64/1.3/%1.99)
asfarovski(65.5/64.4/1.1/%1.68)
nananais (93.6/92.2/1.4/%1.5)
keklik_58(77.1/76.2/0.9/%1.17)
emnyzk(88.4/88/0.4/%0.45)
petitjoueur(100/98.8/1.2/%1.2)
Iremoz02(///%)
Pln35(///%)
CallanPinckney(60.2/59.6/0.6/%1)
7.TAKIM YÜZDESİ:%
1. hafta
C CallanPinckney vsAntepia27
son dakika kazanan callan
chun lı (fatmanurkaya) uçan tekmelerine rağmen yere seriliyor
güle güle chun li
2. hafta
C CallanPinckney vs N Naz
callan naz dan korkuyor
naz çok güçlü bir rakip ama callan bu hafta yüksek tempoda çalışıp nazı da nakalt edecek : )))))))))))
Tebrikler güzelim...dünkü o uçuk diyet menüse seninmiydi arkadaşınınmıydı acep?
Fen lisesinde okuyan işte böyle hesap yaparAma böyle düşünürsen hangi takımda olursa olsun ya da nerde diyet yaparsan yap başaramazsınBaşkalarının kilo alması yüzdeyi etkilediği için moral bozucu olsada şunu demelisiin yazık o kadar vermiş emek harcamıştı almış diye. Şuan mesela bn 2 kilo aldım bu benim2 hafta geri düşürür oysa o 2 haftada 1.5-2 kilo verebilirim totalde 4 kilo zarardayım.
Bide soruyomusun güzelim.. evet sadece hafta bi yeyilen bitter çikokata hariç hepsi cıssss...hele diyetin ilk günlerinde iki kat cısss...benimdi ama nihalin'de olabilir ben paylaşmayı severim :) :) :) teşekkür ederim. inşallah hep böyle gider.. bu gün hiç kaçamak yapmadım. sadece 1 parça çikolata yedim. kinder sürpriz çocuklar için olandan o da sayılıyor mu?
Güzelim sen ne zamandır diyettesin?ooo şimdi gördüm çarşanbadan bu yana çok iyi gitmiş ödemin...aynen devammm...bi de siz listeye girmemiştiniz dimi 8.takımdayken...
T tozpembefil ne habeeeer?sesin çıkmıyoreee...
Bide soruyomusun güzelim.. evet sadece hafta bi yeyilen bitter çikokata hariç hepsi cıssss...hele diyetin ilk günlerinde iki kat cısss...
hedefine ulaş sana hediye diş kontrolü yapcamay ne güzel
focus t25te tania var,ilk başlarda onu gibi yaparsan jilliandan daha kolay bile olur,kendini çok zorlama,zorladndığın yerlerde hep tanianın yaptığı hareketleri yap,zaten efor kapasiten arttıkça zamanla daha çok yapacaksın
eğer gerçekten kararlıysan ben de seninle yaparım ama beni yarıyolda bırakmayacağına söz ver,ben de seni asla bırakmam,birlikte tamamlarız : )))))
üstteki 20lik dişlerime bir el atsana,çürüdüler,çektirmeye de korkuyorum : ))))
gerçekten mi denemeden bilemem tabi bakalım alisana kadar sürünürum en kötü deneyim istiyorum bu aralar kilo vermede de sıkıntı yaşıyorum çünkü yeni şeylere ihtiyacım varBen ikisini de sadece denemiş olarak t25 çok daha zor diyorum jilian bana çok sempatik geliyordu t25 é ısınamadım nefes nefese kaldım ama kaslarınız güçlü ise siz yaparsınız belki. Ben bir de maalesef sigara maduruyum. Kilolardan kurulunca yani Ocak 1 de hedefim sigarayı bırakmak. Belki sonrasında ben de daha rahat yaparım
selam saraycaaam farkettim de verdim işte olmaz miNasılsın eski rakibem. Selam vermemissin kusura baktim valla :)
Ahaha abla yaa ama artık o çetleşmeler kalmadıışey gibi hissetim
15 yaşındayım çet yapıyorum,karsımdaki de resim istiyor
sıradan bir yüzüm var canım öyle merak edilecek biri değilim
.
Ayyyy süpersiiiin abla valla bir an yiyeceksiiin sandım ben deaka yapıyorum canım yaaa,tabii ki yemeyeceğim,eşim dün gözümün önünde dondurma yedi ama ben kendimi tuttum,dondurmaya da bayılırım haaaa
Sınavlarım bitsiiin senle yarışalım bir hafta
1. hafta
güle güle chun li
2. hafta
callan naz dan korkuyor
naz çok güçlü bir rakip ama callan bu hafta yüksek tempoda çalışıp nazı da nakalt edecek : )))))))))))
Ayy ablam yaFen lisesinde okuyan işte böyle hesap yaparaferin sana
Canım çikolata yerine badem+hurma,ceviz+hurma yiye bilirsin..ben kayısı kurusu yerim mesela diyetteysem...haftanın iki günü de 1kare bitter çikolta kıyağım olsunhayattan çikolatayı alın geriye ne kalır kitamam söz yemiyorum. Kalan bir parça çikolatamı da şimdi götürüp sevabına birine veriyorum. onun yerine bir şeyler bulayım ben bari kendime
kızlar kilolarınızı okudum vovvvv ayrı ayrı tebrik ediyorumm
koza16 ne yaptın cnm sen,bu yaşta sendne daha zayıfım bak
@ksrays sen her hafta 1 kilo mu alıyorsun ne,aman dikkat et cnm,1 hafta emek veriyoruz yine de 1 kilo veremiyoruz,en azından sabit kal
veeeeAntepia27 sevgili rakibem yenileceğimden okadar emindim ki,sonucuna bakmak bile istemedim ama o ne seni yendimişim
hahahhahahahahhaha
artık yeni rakibe bulayım kendime
eğer haftaya en iyi kiloyu sen verirsen tekrar rakibe yaparım seni
güzel bir haftaydı,rekabet için teşekkürler sevgili rakibem
göreceğiz bakalım kim yenilenler listesinde olacak . haftaya full spor yapacağım .
1. hafta
güle güle chun li
2. hafta
callan naz dan korkuyor
hayattan çikolatayı alın geriye ne kalır kitamam söz yemiyorum. Kalan bir parça çikolatamı da şimdi götürüp sevabına birine veriyorum. onun yerine bir şeyler bulayım ben bari kendime
Rapor edeceklerin derken anlamadım ablacim evet motivasyonum düşük çünkü gene spor yapmıyorum.. çok az az gidince iyice salasim geliyor kendimi haftaya arkadaşımla sozlestik inşallah bu sefer şu koyuvermez tek başıma spor yapamıyorum çünküBen bilmem o dediyini ama bilen ablaların dersini verir hemen senincanım seni de bu haftadan rapor edeceklerim listesine alayımmı?hadi yaa azcık daha motive ol...spor yap daha güzel kilolar ver kuzum benim.
Yok tatlım yani çok gercekti bilmiyorum sabah 6 ya kadar uyuyamadim kadını banyo perdesiyle boğdu çok kötüydü ya kanım dondu allahım nasıl insanlar var şu dünyadaYok canım gerçek değildir yaolabilir mi gerçek? Öyle olsa haberlere falan çıkmaz mı? Var mı nette onla alakalı bir haber falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?