Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar geçmişin hepsini okuyamıyorum her zaman
bana bir şey yazdınız ve görmediysem kusura bakmayın
öpüldünüz callan kaçar

Kilo verenler hepinizitebrik ediyorum
Çok iyi maşallah size

Ben artıdayım bu hafta ilk defa başıma geliyor
Gerçi Regl olduğum içinmidir bilemedim
Yarım kilo fazlayım

Tebrikler güzelim...dünkü o uçuk diyet menüse seninmiydi arkadaşınınmıydı acep?

benimdi ama nihalin'de olabilir ben paylaşmayı severim :) :) :) teşekkür ederim. inşallah hep böyle gider.. bu gün hiç kaçamak yapmadım. sadece 1 parça çikolata yedim. kinder sürpriz çocuklar için olandan o da sayılıyor mu?

Fen lisesinde okuyan işte böyle hesap yapar aferin sana

Bide soruyomusun güzelim.. evet sadece hafta bi yeyilen bitter çikokata hariç hepsi cıssss...hele diyetin ilk günlerinde iki kat cısss...

iyiyim kaptanım :) girmemiştik diye hatırlıyorum ben.. her şey iyide ben çok üşüyorum ayaklarım yok gibi üşüdükçe insanın kahve içip ısınası geliyor.

Bide soruyomusun güzelim.. evet sadece hafta bi yeyilen bitter çikokata hariç hepsi cıssss...hele diyetin ilk günlerinde iki kat cısss...

hayattan çikolatayı alın geriye ne kalır ki tamam söz yemiyorum. Kalan bir parça çikolatamı da şimdi götürüp sevabına birine veriyorum. onun yerine bir şeyler bulayım ben bari kendime

hedefine ulaş sana hediye diş kontrolü yapcam hiç denemedim Shaun t programı ama merak ediyorum ben sonuna kadar giderim bir sıkıntı olmazsa ama yarım bırakmayı sevmem inşallah hastalık bişey olmazsa ben varim

gerçekten mi denemeden bilemem tabi bakalım alisana kadar sürünürum en kötü deneyim istiyorum bu aralar kilo vermede de sıkıntı yaşıyorum çünkü yeni şeylere ihtiyacım var

Nasılsın eski rakibem. Selam vermemissin kusura baktim valla :)
selam saraycaaam farkettim de verdim işte olmaz mi iyiyim canım ben ne olsun aynı hersey sen nasilsin

şey gibi hissetim
15 yaşındayım çet yapıyorum,karsımdaki de resim istiyor
sıradan bir yüzüm var canım öyle merak edilecek biri değilim
.
Ahaha abla yaa ama artık o çetleşmeler kalmadıı Eğer ki birini merak edersem diyelim instagram,snapchat,facebook,twitter, whatshapp aklına ne gelirse her yerden stalklıyoruz Ya eminim çok hoş bir bayansındır ama merak ediyoruum ben Bir güün koy ama bak takımda çoğu kişiyi gördüm been

aka yapıyorum canım yaaa,tabii ki yemeyeceğim,eşim dün gözümün önünde dondurma yedi ama ben kendimi tuttum,dondurmaya da bayılırım haaaa
Ayyyy süpersiiiin abla valla bir an yiyeceksiiin sandım ben de Sayende kendi durumumu da falakaya yatırdıım teşekkürler

hayattan çikolatayı alın geriye ne kalır ki tamam söz yemiyorum. Kalan bir parça çikolatamı da şimdi götürüp sevabına birine veriyorum. onun yerine bir şeyler bulayım ben bari kendime
Canım çikolata yerine badem+hurma,ceviz+hurma yiye bilirsin..ben kayısı kurusu yerim mesela diyetteysem...haftanın iki günü de 1kare bitter çikolta kıyağım olsun

ay süpersin canım bayaği güldüm paylaştıklarına hatta oğlanlarada gösterdim

göreceğiz bakalım kim yenilenler listesinde olacak . haftaya full spor yapacağım .

naz canım intikamımı alman gerek fena yenildim

ya men hep yenilmeye mahkummuyum kaptanımla yarıştim yenildim semals yarıştim yenildim call yarıştim yenildim veeee anladımki herkes meni yenebilirkazanmak yenmek isteyen varsa rakip olurum nasılsa yenecek moralini düzeltmek isteyen biri olursa burdayım heran yenilmeye hazırım

Ben bilmem o dediyini ama bilen ablaların dersini verir hemen senin canım seni de bu haftadan rapor edeceklerim listesine alayımmı?hadi yaa azcık daha motive ol...spor yap daha güzel kilolar ver kuzum benim.
Rapor edeceklerin derken anlamadım ablacim evet motivasyonum düşük çünkü gene spor yapmıyorum.. çok az az gidince iyice salasim geliyor kendimi haftaya arkadaşımla sozlestik inşallah bu sefer şu koyuvermez tek başıma spor yapamıyorum çünkü

iyi akşamlar sevgili takımım
SABAH
2dlm civarı ekmek
menemen
peynir
ARA
1 kaç kaşık aşure
AKŞAM
3 mercimekli köfte
ayran
salata
2 lt civarı su 45 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar

Yok canım gerçek değildir ya
olabilir mi gerçek? Öyle olsa haberlere falan çıkmaz mı? Var mı nette onla alakalı bir haber falan?
Yok tatlım yani çok gercekti bilmiyorum sabah 6 ya kadar uyuyamadim kadını banyo perdesiyle boğdu çok kötüydü ya kanım dondu allahım nasıl insanlar var şu dünyada en son bi kadın kaciyordu adamın kafasına kavanoz şişe ne varsa attı kaçtı korku filmi gibiydi kalbim dayanmadi kapattım yayını nefesim kesildi

Sanki dün kilo bildirimi yapilmayacak diye okumustum o yüzden de yazmamistim ama sanirim yapiliyomus ben bugun

84.500

Ama rengliyim oyüzden sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…