pelin hocam geçen haftaki ve bu haftaki ve farkı yazınSanki dün kilo bildirimi yapilmayacak diye okumustum o yüzden de yazmamistim ama sanirim yapiliyomus ben bugun
84.500
Ama rengliyim oyüzden sanirim
fatmacım benle yarış bence ozaman zafer senindiray süpersin canım bayaği güldüm paylaştıklarına hatta oğlanlarada gösterdim
naz canım intikamımı alman gerek fena yenildim
ya men hep yenilmeye mahkummuyumkaptanımla yarıştim yenildim semals yarıştim yenildim call yarıştim yenildim veeee anladımki herkes meni yenebilir kazanmak yenmek isteyen varsa rakip olurum nasılsa yenecek moralini düzeltmek isteyen biri olursa burdayım heran yenilmeye hazırım
fatmacım benle yarış bence ozaman zafer senindir
Bilmiyom ki abla ustanın eli mi yavaş bizim tesisat mı karışık bende anlamadım ama bu gün kombiyi takacaklar ben ne zaman temizlerim de işim biter BilmiyomAhu060812 senin iş ne zaman bitiyor?
seni serpili habinarı gözetim mim altına alacaktımBilmiyom ki abla ustanın eli mi yavaş bizim tesisat mı karışık bende anlamadım ama bu gün kombiyi takacaklar ben ne zaman temizlerim de işim biter Bilmiyom
Noldu ki?
Pelincim geç bildirim yaptın üstelik artıyla geldin...ah ah..ne desemki..._AYNURA_ ya ben kilo bildiri.i yaomicaz tatil falan diye okudum diye yazmadim kusura bakmayin
Bugun:84.500
Gecen hafta:84.100
Fark+400gr
Rengl donemi bu hafta o yuzdeb boyle oldu.
Evdeyim diye temizlige kalkistim bugun vallah anca elime telefon aldim tekrar ozurdilerim kızlar
Aslında çok şey diycem ama bunu akşamki raporuma saklıyorum..Pelincim geç bildirim yaptın üstelik artıyla geldin...ah ah..ne desemki...
Hafta içi menülerini önümüze koyduğumuzda adette mi günah yoksa nefsimizdemi görücezAma amaa adetttimki bennn
Ben de merak ettim ablaa ne diycen acabaAslında çok şey diycem ama bunu akşamki raporuma saklıyorum..
Tabiiki haftaya vericem bakin görün :) yilmak yok yola devammm hatta simdi o kadar temizlik yorgunlugunun ustune Leslie yapcamHafta içi menülerini önümüze koyduğumuzda adette mi günah yoksa nefsimizdemi görücez
Haaa bende bize gelecen sandım dıseni serpili habinarı gözetim mim altına alacaktım
anam nufusa alsam biriniz heladan çıkmaz biriniz yatak odasından bilemiyorum ne yapacam sizleHaaa bende bize gelecen sandım dı
Al abla al nüfusuna bile alabilirsin
koza cım menü vermeyince nasıl olsa menü vermiyorum diye yiyor insan bencede ver kuzum benimBen de merak ettim ablaa ne diycen acabaGerçi ben listede değilim pek benimle ilgili değildir ama Ben de karar verdiim pazardan itibareen tekrar menü vericeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?