Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

koza cım menü vermeyince nasıl olsa menü vermiyorum diye yiyor insan bencede ver kuzum benim
Evet ablam aynen öyle oluyor ne yazık kii Normalde okul olsa o kadar yemem ama bu hafta hep misafir var ya da biz bir yere gidiyoruz. Mesela yarıın doğumgününe gidiyorum orda yerim yani o yüzden söz veremem Ama pazardan itibaren vericeem Bu arada sen iyi ki bu takımdasın ben de senle tanışmışım

Haydi sporunu yapmayanlar kalkın bakalım. 1 saat sonra sporunu yapmış olmanın gruru bizi bekliyor!

Ben koşu bandıma koşuyorum fırına Da çavdar ekmeklerimi attım Kahvaltı için.
1.5 saat sonra raporumu vermeye gelirim

Iyi akşamlar
Bugünkü menu
Sabah
Omlet
2 dilim esmer ekmek
Zeytin

Ara
2 tane mandalina

Akşam
Fırında kabak mucver (kim paylaştı resmi canım istedi evde kabak da varmış mükemmel oldu )
Yoğurt

canım benim bitanem sende iyiki varsın senin gibi aklı başında akıllı çoçuklar saygılı terbiyeli benim baştacım

Bugün canım çok börek çekmişti kim demiş diyette börek yenilmezmis diye. Mış gibi yapıp yedim. Hemde hiç korkmadan
Sizede tavsiye ederim.
Naile ustadan tavuklu börek tarifi, hemde resimli..
Malzemeler; 2 domates, 1 kuru sogan, 2 carliston biber, 6 sap maydanoz, 3 yaprak taze nane, yarım tavuk göğsü, tuz, kırmızı pul biber, karabiber.
Yapılışı; kuru soğan , biber ve domatesi küp küp dogradim. Önce biber ve soğanı azıcık zeytinyağı ile kavurdum. Daha sonra domates ve tuzunu ekleyip domatesin diriligini kaybetmesine kadar bekleyip altını kapattım.
Bir kabın içine robottan geçirdiğim tavuk göğsünü,kırmızı pul biberi, karabiberi ve tuzu ekleyerek iyice karıştırdım.
Küçük tepsimi yaglayip tavuğumun yarısını tepsimin altına yayıp üzerine yazirladigim malzemeleri yaydim. Sonrada diğer yarısı ile üstünü tamamen kapattım. 180 derecelik fırında 30 dakika pisirdim. Misler gibi oldu. Ellerime sağlık

Menü :
Sabah :
1 haslanmis yumurta 1 dilim tambugday ekmegi domates salatalık lor peynir 3 siyah zeytin 2 ceviz

Ara: sade Türk kahvesi

Öğlen :çorba salata haslanmis tavuk

Ara:2 ceviz e badem 1 kuru kayisi

Aksam: corba yoğurt

Spor koca bir gun temizlik 45 dk leslie su 2.5 litre.

NANA YEMİN EDERİMAĞZIMIN SUYU AKTI RESMEN...AMA KESİN YAPICM BUNU...

Bugün ki menüm
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 6 zeytin, 6 ceviz ve 1 fincan yeşil çay.
Öğlen; tavuk çorbası ve salata.
Akşam; tavuklu börek, bir kase yoğurt ( 1 tatlı kaşığı keten tohumu)
1,30 saat yürüyüş, 3 litre su.

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yemin olsun hayatımda bu kadar hafif birşey yememistim.
eline sağlık nanacım bizde bunu kıymalı yaparız güveçte tepsi güvecinde geçen peti belen tava dediği o belki etli yaptı ama bizde kıymalıda yapılır. ama onun içine biraz kuyruk yağı koyarlar:))))

Bende güveç içinde kuyruk yağı seviyorum .. Hayır sevmiyorum, sevmeyecegim

Bende güveç içinde kuyruk yağı seviyorum .. Hayır sevmiyorum, sevmeyecegim
bu güveç değil nana tepsi güveçler vardır illaki görmüşsündür onun içinde pişirilir tabi evlerde tepsiylede pişer ama o kıymanın eti biraz yağlı olur karatay teyzem yiyin diyo
bunun gibi

Şahane görünüyor ellerine sağlık! Hem sağlıklı hem leziz kesinlikle deneyeceğim..
Zayıflamanın en zorlandığım bölümü aklıma yemek gelmeyişi oluyor burda böyle paylaşımların olması çok güzel

xperi aslında bir topik yapsak diyet yemekleri diye çok yemek çıkar arada bakardık demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…