Evet ablam aynen öyle oluyor ne yazık kiikoza cım menü vermeyince nasıl olsa menü vermiyorum diye yiyor insan bencede ver kuzum benim
Evet ablam aynen öyle oluyor ne yazık kiiNormalde okul olsa o kadar yemem ama bu hafta hep misafir var ya da biz bir yere gidiyoruz. Mesela yarıın doğumgününe gidiyorum orda yerim yani o yüzden söz veremem Ama pazardan itibaren vericeem Bu arada sen iyi ki bu takımdasın ben de senle tanışmışım
Iyi akşamlar
Bugünkü menu
Sabah
Omlet
2 dilim esmer ekmek
Zeytin
Ara
2 tane mandalina
Akşam
Fırında kabak mucver (kim paylaştı resmi canım istedi evde kabak da varmış mükemmel oldu )
Yoğurt
ahanda bende gittimHaydi sporunu yapmayanlar kalkın bakalım. 1 saat sonra sporunu yapmış olmanın gruru bizi bekliyor!
Ben koşu bandıma koşuyorum fırına Da çavdar ekmeklerimi attım Kahvaltı için.
1.5 saat sonra raporumu vermeye gelirim
Yavaş yavaş moda girmeye başladım yasomişte benim eminem
NANA YEMİN EDERİMAĞZIMIN SUYU AKTI RESMEN...AMA KESİN YAPICM BUNU...Bugün canım çok börek çekmiştikim demiş diyette börek yenilmezmis diye. Mış gibi yapıp yedim. Hemde hiç korkmadan
Sizede tavsiye ederim.
Naile ustadan tavuklu börek tarifi, hemde resimli..
Malzemeler; 2 domates, 1 kuru sogan, 2 carliston biber, 6 sap maydanoz, 3 yaprak taze nane, yarım tavuk göğsü, tuz, kırmızı pul biber, karabiber.
Yapılışı; kuru soğan , biber ve domatesi küp küp dogradim. Önce biber ve soğanı azıcık zeytinyağı ile kavurdum. Daha sonra domates ve tuzunu ekleyip domatesin diriligini kaybetmesine kadar bekleyip altını kapattım.
Bir kabın içine robottan geçirdiğim tavuk göğsünü,kırmızı pul biberi, karabiberi ve tuzu ekleyerek iyice karıştırdım.
Küçük tepsimi yaglayip tavuğumun yarısını tepsimin altına yayıp üzerine yazirladigim malzemeleri yaydim. Sonrada diğer yarısı ile üstünü tamamen kapattım. 180 derecelik fırında 30 dakika pisirdim. Misler gibi oldu. Ellerime sağlık
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yemin olsun hayatımda bu kadar hafif birşey yememistim.NANA YEMİN EDERİMAĞZIMIN SUYU AKTI RESMEN...AMA KESİN YAPICM BUNU...
eline sağlık nanacım bizde bunu kıymalı yaparız güveçte tepsi güvecinde geçen peti belen tava dediği o belki etli yaptı ama bizde kıymalıda yapılır. ama onun içine biraz kuyruk yağı koyarlar:))))Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yemin olsun hayatımda bu kadar hafif birşey yememistim.
Bende güveç içinde kuyruk yağı seviyorumeline sağlık nanacım bizde bunu kıymalı yaparız güveçte tepsi güvecinde geçen peti belen tava dediği o belki etli yaptı ama bizde kıymalıda yapılır. ama onun içine biraz kuyruk yağı koyarlar:))))
bu güveç değil nana tepsi güveçler vardır illaki görmüşsündür onun içinde pişirilir tabi evlerde tepsiylede pişer ama o kıymanın eti biraz yağlı olur karatay teyzem yiyin diyoBende güveç içinde kuyruk yağı seviyorum.. Hayır sevmiyorum, sevmeyecegim
Şahane görünüyor ellerine sağlık! Hem sağlıklı hem leziz kesinlikle deneyeceğim..Bugün canım çok börek çekmiştikim demiş diyette börek yenilmezmis diye. Mış gibi yapıp yedim. Hemde hiç korkmadan
Sizede tavsiye ederim.
Naile ustadan tavuklu börek tarifi, hemde resimli..
Malzemeler; 2 domates, 1 kuru sogan, 2 carliston biber, 6 sap maydanoz, 3 yaprak taze nane, yarım tavuk göğsü, tuz, kırmızı pul biber, karabiber.
Yapılışı; kuru soğan , biber ve domatesi küp küp dogradim. Önce biber ve soğanı azıcık zeytinyağı ile kavurdum. Daha sonra domates ve tuzunu ekleyip domatesin diriligini kaybetmesine kadar bekleyip altını kapattım.
Bir kabın içine robottan geçirdiğim tavuk göğsünü,kırmızı pul biberi, karabiberi ve tuzu ekleyerek iyice karıştırdım.
Küçük tepsimi yaglayip tavuğumun yarısını tepsimin altına yayıp üzerine yazirladigim malzemeleri yaydim. Sonrada diğer yarısı ile üstünü tamamen kapattım. 180 derecelik fırında 30 dakika pisirdim. Misler gibi oldu. Ellerime sağlık
Yahu Karatay teyzenin her dediğini yaparsam yağ komasina girerimbu güveç değil nana tepsi güveçler vardır illaki görmüşsündür onun içinde pişirilir tabi evlerde tepsiylede pişer ama o kıymanın eti biraz yağlı olur karatay teyzem yiyin diyo
bunun gibi
xperi aslında bir topik yapsak diyet yemekleri diye çok yemek çıkar arada bakardık demiŞahane görünüyor ellerine sağlık! Hem sağlıklı hem leziz kesinlikle deneyeceğim..
Zayıflamanın en zorlandığım bölümü aklıma yemek gelmeyişi oluyor burda böyle paylaşımların olması çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?