Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim artılar olmazsa bizimki çok daha iyiydiiiiii
Kocaman tebrikler perişkom...seninle gürur duyuyorum ne yalan söyliyim....

_AYNURA_

vuu afferim periiiiii arkadaşlarını kutluyorum

Maşallah, nazar değmesin.

Dünkü menüm
Sabah
Omlet
Iki dlm tm bğdy
Domates maydanoz
Peynir
Iki zeytin

Öğle
Karnıbahar yoğurtlu

Akşam
Karnıbahar yoğurtlu
Et sote

Su 1,5lt
Spor
30 Dk tempolu yürüyüş

_AYNURA_ Abla başka yardım edeebileceğim birşey varsa söyleyebilirsiin

tamam tatlım
o zaman pazartesi baslayalım insallah : ))))

437.ETAP
HAFTALIK DEYERLENDİRME RAPORU
ksrays 83mesaj,haftanın 4günü spor yapmamış.3haftadır artıda,ve saat 12.00dan sonra bildirim yaptı.gelecek cuma 1kilonun altında verirse listeden çıkacak kurallar gereyi,liste dışı devam ede bilir.NOT:diskalifiye çok katı olduğu için izinle deyiştirdim.Son 1hafta...
@fatmanurkaya 98mesaj,bir gün spor yapmamış
N Naz 31mesaj,2gün spor yapmamış.Mesaj kotası dolamamış.1ceza puanı oluştu...
@_SARAYCA_ 88mesaj,3gün spor yapılmamış,bir gün menü verilmemiş
xpreiaZ 74mesaj....KUSURSUZ
N Nana 66mesaj...KUSURUZ
keklik_58 49mesaj,2gün menü vermemiş,3gün spor yapmamış...2GÜN GELMEMİŞ TAKIMA.SEBEP???
emnyzk 17mesaj,1gün menü verilmemiş,2gün spor yapılammış....MESAJ KOTASI AŞILMAMIŞ...BU GİDİŞLE LİSTEYE GİRİLMEZ
P petitjoueur 24mesaj,4gün spor yapılmamış....MESAJ KOTASI AŞILMAMIŞ...BU GİDİŞLE LİSTEYE GİRİLMEZ
Pln35 19mesaj,bi gün menü verilmemiş,2gün spor yapmamış...KİLO ALINMIŞ VE MESAJ KOTASI AŞILMAMIŞ...BU GİDİŞLE LİSTEYE GİRİLMEZ...

Haftalık takım dereceleri:

Haftanın 1.si: xpreiaZ

Haftanın 2.si: N Naz

Haftanın 3.sü: @nananais

KIZLAR HEPİNİZDEN RAPORU DİDİK DİDİK İNCELEMESİNİ RİCA EDİYORUM.ASLINDA HER ŞEY GÖZ ÖNÜNDE GERÇEKTEN...İLK 3E BİR BAKIN...KUSURSUZ MENÜ SPOR YAPANLAR KİLOSUNU DA GÜZELCE VERMİŞ...HEPİNİZİ KOCAMAN TEBRİK EDİYORUM...AYNI İSTİKRARLA DEVAM ETMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM...BU HAFTA ÇOK DAHA İYİ OLMANIZI BEKLİYORUM...HERKES KENDİ KUSURUNU DÜZELTSİN...
ksrays Ahu060812 SIZE SON BIR HAFTA VERIYORUM...BU HAFTA KİLONUN ALTINDA BİR KİLO İLE GELİRSENİZ İKİNİZİ DE LİSTEDEN ÇIKARIRIM HABERİNİZ OLSUN...YENİ ÜYELER KATILIMI İYİ TUTUN...HEPİNİZİ SEVİYORUM...ARKADAŞLIK BAŞKADIR İŞ BAŞKADIR BUNU UNUTMAYIN...KIRILMACA DARILMACA YOK...

ayy siz bizden de kötüsünüz sweetcim : ))))) kusura bakma,dost acı söyler

Görüceez dermişim Ama benim okulum var azıcık daha yavaş ilerleyebiliriim yanii Boyun kaç ki abla seniiin
163
benim de kızım var,şeker seven kocam var, bahaneler tükenmez değil mi
ama sınav haftası için insaflı davranıyorum
sınavlarını hallet öyle gel : ))))

vuuuu helal olsun size
hakeden kazanır ne diyelim : ((((((((((((

163
benim de kızım var,şeker seven kocam var, bahaneler tükenmez değil mi
ama sınav haftası için insaflı davranıyorum
sınavlarını hallet öyle gel : ))))
Ama öyle düşünürsek benim de annem,babam,ablam veee okulda habire tatlı yiyen arkadaşlarııım varrr günde 8 saat birlikteyiiz Ayy sağolasın ablam ama 3 hafta arayla bir ara sınavlar yaniii ben de sınav pek bitmiyor

ne güzel hazırlamışsın aynuram tebrik ederim gerçekten
ilk 3teki arkadaşlar sizleri de gönülden tebrik ederim
inşallah haftaya ilk 3te siz değil de ben olurum hahhahaha : )))))))

ben de onu diyecektim,o sınavlar başladı mı bitmez
kolay gelsin tatlım
ben uğur dershanesine gitmiştim zamanında
kitaplarının üstünde söyle yazıyordu: ''bedeli ödenmişse umudun adı HAKtır'' cok hoşuma giderdi,kendime hep bunu söylerdim...
sen elinden geleni yap;sonra Allah'a tevekkül et,sonra için rahat olur zaten hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…