Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pln35 cuma ve pazar menü de spor da iyi...cumartesi mayonezli salata ve aşure yemişsin,spor yapmamışsın,pazartesi salı spor yapmamışsın menü iyi,çarşanba profiterol yemişsin spor yapmamışsın,perşenbe de spor menü iyi...
buyur sana sebepler....

ksrays cuma menü de spor da iyi,cumartesi
spor yok,pazar hem ekmek hem grıissini yemişsin spor yapmamışsın,pazartesı bulgur pilavı yemişsin spor yapmamşsın,salı pizza yemişsin spor yapmamışsın,çarşanba sucuk yemişsin spor yapmamışsın,perşenbe akşam grissini yemişsin spor yine yok...
buyur sana sebepler....

Ne güzel sözmüş gerçekten. İnşallah ablam hakkımızda hayırlısı olur Emeklerimin karşılığını alırım

Kaptanım eşimle kutlama yaptık resmen evde bir maç havası oldu birinciliğimden ötürü

Hepinize teşekkür ediyorum takım sayesinde bu kadar istikrarla devam ediyorum farkındayım. İnşallah hepimiz en kısa sürede hedefimize ulaşırız

Ne güzel sözmüş gerçekten. İnşallah ablam hakkımızda hayırlısı olur Emeklerimin karşılığını alırım
kozacım yeterki çalışın başaramayacğınız hiçbişey yok kimse çalışmadan bişey alamaz ben sana çok güveniyorum her konuda bunu biliyorsun callan ablanda çok güzel bir söz yazmış sen çalış gerisi rabbime kalmış .

e zaten azm ettin başardım xperimmm...

tebrikler khaleesii :))
SEN BUNU HAKETTİN

tekrar tebrikler bizde 10 kilo verdiğimde yapıyoruz kutlamaları şimdi 112.8 deyim 2.800 verince bizimde bir kutlamamız oluyor insanın sevinçini sevdikleri ile yaşaması çok güzel

bende haftaya bi yol çizmem gerekiyor yeni kararlar aldım bakalım uyabilecemmi uyabilir ve kilo verebilirsem benden mutlusu olmayacak.
bu arada biraz önce bir arkadaş watsaptan yazmış yasemin abla yeni bir diyet buldum haftdada 5 kilo neymiş dedim her öğün 7 hurma yoğurt yiyormuşsun dedi bende güldüm 21 hurma diyetimi dedim aaaaaa sen nerden biliyon dedi bilse burda ne kadar diyet varsa okumuşum yok d edim ben yapmam tek besin diyeti yapmıyorum iyi ben yapacam dedi bakalım ne olacak ondaki sonuç merak ediyorum ama 2gün yapar bırakır kesin

Evet ablam haklısıın çalışmadan olmuyor bol bol çalışımak lazıım İnşallah güvenini boşa çıkarmam numaranda var burası olmasa bile üniyi kazanınca inşallah yazarım ben sana Ayy böyle yazmak bile mutlu etti benii

Antepia27 canım benim ailenin sana destek olması ne kadar güzel valla maşallah benimkide biraz zayıflamışsın sen galiba diyo bendeki desteğe bakama allahtan iş arkadaşlarım bana çok destek verdi saraycam ve sizlerin desteğide ayrı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…