Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben çok güzel yerlerde olacağına inanıyorum hiç şüphem yok kozacım

Kaptanım öncelikle seni tebrik ediyorum yaptığın analizler ve yorumlar için
Senden Hakkı'nı helal etmeni istiyorum sonuçta Hakkı'n emeğin bize geçiyo
Aslında buraya gelip yazan herkese özellikle yasom7272 koza16 C CallanPinckney aeben engineer333 hepiniz Hakkı'nızı helal edin çünkü biZi motive etmek için o kadar uğraşıyorsunuz karşılığı olmadan.pc başında o kadar göz nıru döküp raporlar hazırlayıp listeler hazırlıyorsunuz Allah sizden razı olsun
Gelelim asıl meseleye
Şimdi kaptanım ben naptımki bana son Bi haftaya veriyorsun sadece bir hafta sabittim 3 hafta artıyla gelmedimki bana 3 hafta artı gelen arkadaşla ayni muameleyi yaptın orasını anlamadım ama takdir senin daha düzenime bile dönemedim bugün evde suları kestiler ve ben wc ye gitmemek için doğru düzgün su bile içmedim bu bile benim 3 gün ödemli olmama sebep elimden geleni yapacam ama 1 kilo vetebilirmiyim bilmiyorum çünkü ben buraya geldim geleli bile sadece 1 kez 1 kilo verdim yinede bana kıyacanmı

hayırlı gecelr ancak gelebildim
Öncelikle ne yaparsam yapayım toparlanamıyorum zorladıkça herşey dahada kötüye gidiyor ben izin istemiştim ama vermemiştiniz biliyorum beni düşündüğünüzden çok teşekkür ederim denedim olmuyor takımada zarar veriyorum asla buradan kopmak gibi bir niyetim yok ama bu haftada olmucak çünkü artık tam bir düzen oturtamadım sporda yapmak istrmiyor canım
keşke ilk zamanlar sizinle tanışsaydımda ilk heyecanımı herhafta tartıda nekadar eksi gördüğümü ve nekadar azimli olduğumu saatlerce yaptığım sporumu destekleseydiniz şimdiye çoktan mezun olmuştum ama yine olucak eminim peşini bırakmam ama zamana ihtiyacım var böyle stres altında kendimi daha kötü hissediyorum nedense

neyse ben bi geçmişi kurcalayayım bakalım birsürü bildirim var merak ettim
_AYNURA_

ahucum kırılmaca gücenmece yok sen o kiloyu verecen ben innaıyorum sen yeterki iste 3 çoçukla başeden bir annesin sen bunumu başaramayacan ben bu hafta seni takip edecem tuvaletede kaçsan ora gelecem gizli gizli yemeni yasaklıyorum ay serpile dedimde diyoki yatağın altına sakar gene yeriz ahuyla ben.

Canım ben izindeyim, yine buralardayım, yine kilo veriyorum
Sen de böyle yapabilirsin
Hem belki liste stresi olmayınca daha iyi kilolar verebilirsin
Ben kendi adıma hayatımda kilo vermek, Zayıf olmak cok Sevdiğim seyler olduğu için,siz arkadaşlarımı da Zayıf görmek en büyük istegim
Sabah tartıya çıktığımda kilo vermiş olmanın Mutluluğu
Sporun verdigi hayat enerjisi, yasıyormuş gibi hissettirmesi
Az yemenin verdigi Rahatlık, az uyumak, ve mental olarak aktif olmak
Bunların hepsini cok seviyorum
Hem kendim hem de sizin bunu yasamamızı istiyorum
Bu arada hepimiz sana cok yüklendik biliyorum ama bazen insanın kendisine gelebilmesi için onu Düşünen birinin onu yakasından tutup silkelemesi gerekebiliyor
Bunlar sefkat tokatlari

Menü:
Sabah peynir,zeytin,bir yumurta,iki dilim ekmek
Öğle:balık ızgara, salata, şekersiz limonata (1 bardak, çok saçma oldu ama )
Ara: bir bardak ayran, 2 şişe soda
akşam: kötü yorum yapmayın ama kokoreç yedim, yanında da bir bardak ayran

su:1.5 litre (su miktarına hiç çay,kahve, yeşil çay vb. şeyler katmıyorum sizler katıyor musunuz ? Diğer bir konu ise ben bir bardak su içince hemen tuvalete koşuyorum ve bu okulda bana sıkıntı yaratıyor, sizin de böyle mi arkadaşlar? Bu sebepten az su içiyorum da ben.)

Aynura mesajını aldım, daha çok sohbet kurmaya çalışacağım.

Son olarak spor 30 dk orta tempoda yürüyüş.

Eğerkiii azıcıık bir yardımım dokunduysa ne mutlu abla Listede olur musun olmaz mısın bu kaptanımız ve sen arasında ona karışamam amaa tabikiiide hedef kilona gelmeden gitmek yook Bir örnek vericem teyzemlerin bir komşusu var 250 kilo nerdeyse kadın Zor yürüyo sığamıyo Yazık ona çok üzülüyorum artık onun ki diyetle verilebilecek bir boyut değil obezite cerrahisine gitmesi lazım ameliyat olması lazım Ama bir çabası yok. Türk kadınlarının hastalıklarının büyük sebebi kilo ne yazık kii. Burda hep birlikte başarıcaz tabikiidee her mezuniyetten sonra da kutlama yapalım yeşilçaylarla Bak bana 2 kilo aldım hala yüzsüzce burdayım

Yok abla yatağın altına saklamayızda sadece Serpil'le benim sorun okullar açılınca arttı azalacağını umuyorduk ben kendi adıma çocukları 4 kez bırakıp alıyorum ve böyle olunca oturup yemeyip hep geçiştiriyoruz sonra akşama patlama yaşıyoruz farkındayız bakalım düzelirim inşallah benim Serpil'den daha çok ihtiyacım var zayıflamaya

emine canım çay yeşilçayı katmıyoruz sadece su hım okuldayken zor oluyordur haklısın ama şöyle yapabilirsin her tenefüs bir bardak iç çok sıkışmassın çay içme su iç. bir dene bakalım başarabilecenmi?yada fatmanura sor nasıl yapıyor oda öğretmen yada pelin hocaya

Çayı sayılsaydı iyiydi :) tamam bakalım fatmanura sordum inşallah yol gösterici olur.Sanki suyu artırsam kilo vermede artacak gibi.

Aynen benide katın
Öğünlerimi atlıyorum ve akşama coşuyorum resmen
Tekrar düzene girecek pazartesiden itibaren inşallah

Serpilcim ilk önce sana bu kadar anlayışlı ve iyi gönüllü olduğun için teşekkür ediyorum...tüm sinirimi geçiriyor senden gelen anlayışlı mesajlarla lokum gibi oluyorum...çok akıllıca bi karar vermişsin...sen kendini toplayana kadar free olarak liste dışı devam edersin...hayat yoğum biliyorum bitanem ama bunlar da bi bahane sendr bunu biliyorsun ...haftalarca kilo verdiyin saatlerce spor yaptığın zamanlarda da hayatın aynıydı...o yüzdrn motive olduktan sonra tekrar listeye girersin...fakat önünde bi hafta var...belki bi geri dönüşüm noktası yakalarsın...
Not:izne ayrılsan bile bu hafta bize güzel bi yüzde borçlusun canım.. sebebini biliyorsun zaten tekrar etmeme gerek yok...hadi bu hafta bizim için iyi bi yüzde çıkar...

ahu bikaç kere yazmıştım sana akşam yemeklerine dayanıyorsunuz diye sabah öğlen geçiştirme akşam hominide gırlak sende öğlen yemek yiyemiyormusun sana bir tavsiye ayran ve ton balıklı yada tavuklu sandeviç yap yanına al giderken ye arabayla gidiyorsun sanırım.

Ahummmm öncelikle samimiyetine bayılıyorum...sanki yıllardır tanıdığım arkadaşımsın...yerin özel biliyosun...ama aşk başka iş başka...istersen katıldığın tarihten bu yana her hafta verdiyin kiloları çıkarayım meydane güzelim sen bunu çok çok iyi biliyiorsunki ne zamanki güzel diyet ve spor yaptın o zaman iyi kilo verdin...ya hepiniz biliyosunuz zaten niye beni konuşturuyorsunuzkii

Abla eyerki içlerinde zayıflama isteyi,hatta aşkı olursa herşeye çare bulurlarrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…