Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla eyerki içlerinde zayıflama isteyi,hatta aşkı olursa herşeye çare bulurlarrrr...
bazen insanın aklına gelmiyor aynura benim çantada sürekli kuruyemişim var öğünmü atlamam gerekiyor 2 kayısı 4 5 badem yiyorum o anki açlığım geçiyor ama bişey yiyorum çünkü öğün atlayınca iştah patlaması yaşıyorum yada bir elma inanki geçenlerde kvdeye gitmiştim gelince yerim dedim ikindi oldu gelince yedim bişeyler sonra allahım durmak bilmiyr midem sürekli aç hissetim ne bulduysam yedim .

uğrama serpil kaç gittttt...ülkeden çık en iyisi
anammmm ne yapsam kendimi nereden atsammmmmm....bu kadar insanın emeyi çabası çöppppppp

Kizlar bu arada kendim ve serpilim hariç hepinizi tebrik ederim. Cok güzel kilo verdiniz. Bizde serpille haftaya telafi edeceğiz inşallah
Bende durum vahim pek telafi olacak gibide gözükmüyor

haklısın kaptanım
ksrays canim bu hafta rakibiz degil mi.
canım benim çok düşüncelisin ama ben seni yarı yolda bırakırım bence sen kendine daha dişli bir rakip bul yoksa seninde sonun benim gibi olacak
seni serpili habinarı gözetim mim altına alacaktım
Ablacım gözetlemekle olsaydı kaptanımız kadar beni gözetleyen olmadı yapamıyorum zaman istiyorum
TÜKENMIŞLIK SENDROMU BU OLSA GEREK

Antepia27 senin yorumun ne okulda ne yapıyorsun su konusunda.Bu arada tam gün okul benimki.

canım suyumu içiyorum koşa koşa wc gidiyorum bizimki yarım gün sınıfa girince ilk işim öğrencime suyumu aldırıyorum boğazımdada sorun var su içmezssem ders anlatırken zorlandığim olur sonra 1 şişe daha dolduruyorum 1 lt okulda halletmeye çalışıyorum canım her telefüs wv gitsen bile suyunu atlama derim vücüt yeterince su almayınca daha fazla yemek yemek istiyor

HAKLISIN KAPTANIM O AŞK YOK BU ARALAR ÖLDÜ

canım hepimizde zaman zaman böyle düşüşler oluyor yalnız diyet değil hayatın her evresinde inşallah tekrar azmine ve heyecanına kavuşursun herşeyde bir hayır var bunları yaşamandada vardır bir hayır listede veya liste dışı bizi kendinden mahrum etme

Ozaman ksrays hadi küllerimizden yeniden doğalım kendimize hep ayrı tabak hazırlayalım çocuklardan ayrı yiyelim birbirimize destek olalım sen yine liste dışı ol ama ikimiz toparlanmaya çalışalım

canım eşimde destek ama oğlanlarım çok seviniyor bizimde iş yerinde çok konuşulmuyor belkide biraz iş arkadaşlarımla mesafeliyim ondanda olabilir

vaav muhteşem dönüşün başlangıcı süper bir hal hadi bakalım sizinleyiz canlar hepimizin durduğu bıktıği sıkıldıği tükendiği zamanlar olabilir önemli olan ahucum senin yaptığin gibi tekrar kalkabilmek inşallah ikinizde hepimizde çok güzelkilolar vereceğiz

Kızlar saat yine çok geç olmuş fark etmemişim. Menümü yazıp hemen yatıyorum
Sabah:
1 yumurta
1 dilim b. Peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Domates

Ara: 5 kuru badem 1 parça çikolata

Ogle:
5 kaşık barbunya
1 kaşe şehriye çorbası

Ara: 1 paket üni küçük gerisini 1.5 bardak ayran
Ara: 1 orta boy mandalina
Aksam: (dışarıdayım )
1 beyaz peynirli omlet
2 dilim ekmek
1 orta türk kahvesi

Ara: 3 dilim yeşil elma, 1 parça bitter cikolata (kaptanım valla yediysem söz. Resminin ilk günü ondan gözüm hep tatlida)
Su: 2 litre
Spor:8976 adim

Şimdii canım öğlenki çikolata neysede akşamki çikolata olmasaydı keşkw çünkü meyvede var. Akşam ekmek tüketmiyoruz biz genelde ekmeği sabah ve öğlen tüketmeye çalış 2 dilim biraz fazla olmuş canım. Ekmek ve kahve yerine yoğurt ve salata yeseydin süper olurdu Veee üni küçük gerisini ne onu anlamadıım Eğer kii grissini ise 4 dilim ekmekle biraz fazla olmuş. 8000 adım cok güzel ama bunun için özel yürüyüşe mi çıktın yoksa gün içindeki aktif adımın mı ? Biraz uzun yazdım ama tek amacım yardımcı olmak o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…