bazen insanın aklına gelmiyor aynura benim çantada sürekli kuruyemişim var öğünmü atlamam gerekiyor 2 kayısı 4 5 badem yiyorum o anki açlığım geçiyor ama bişey yiyorum çünkü öğün atlayınca iştah patlaması yaşıyorum yada bir elma inanki geçenlerde kvdeye gitmiştim gelince yerim dedim ikindi oldu gelince yedim bişeyler sonra allahım durmak bilmiyr midem sürekli aç hissetim ne bulduysam yedim .Abla eyerki içlerinde zayıflama isteyi,hatta aşkı olursa herşeye çare bulurlarrrr...
bence de callan sen kaptan olC CallanPinckney free takım kuralım ve seni o takıma kaptan yapayım diyorum ne diyosun?
Habin besive yasemin abla firuze koza kendin ve kısa zamanda ben de gelicem olalım free taklmda
uğrama serpil kaç gittttt...ülkeden çık en iyisi
anammmm ne yapsam kendimi nereden atsammmmmm....bu kadar insanın emeyi çabası çöppppppp
Bende durum vahim pek telafi olacak gibide gözükmüyorKizlar bu arada kendim ve serpilim hariç hepinizi tebrik ederim. Cok güzel kilo verdiniz. Bizde serpille haftaya telafi edeceğiz inşallah
haklısın kaptanımcanım sen 300gram verdin serpilse 1kilo aldı...eyerki bugün paylaşımda lliste paylaşılsaydı diskalifiye edecektim serpili kurallar gereyi....umarım gelecek haftaya verir iyi bir kilo...yoksa yapacak bir şeyim yok.liste dışı devam etmek zorunda......gül gibi yüzde berbad oldu... -1.45yüzdesi var...ah serpil ahhhh...küstüm ben sana konuşmuyom senle....
canım benim çok düşüncelisin ama ben seni yarı yolda bırakırım bence sen kendine daha dişli bir rakip bul yoksa seninde sonun benim gibi olacakksrays canim bu hafta rakibiz degil mi.
Ablacım gözetlemekle olsaydı kaptanımız kadar beni gözetleyen olmadı yapamıyorum zaman istiyorumseni serpili habinarı gözetim mim altına alacaktım
HAKLISIN KAPTANIM O AŞK YOK BU ARALAR ÖLDÜAbla eyerki içlerinde zayıflama isteyi,hatta aşkı olursa herşeye çare bulurlarrrr...
Antepia27 senin yorumun ne okulda ne yapıyorsun su konusunda.Bu arada tam gün okul benimki.
HAKLISIN KAPTANIM O AŞK YOK BU ARALAR ÖLDÜ
Antepia27 canım benim ailenin sana destek olması ne kadar güzel valla maşallah benimkide biraz zayıflamışsın sen galiba diyo bendeki desteğe bak ama allahtan iş arkadaşlarım bana çok destek verdi saraycam ve sizlerin desteğide ayrı tabi.
Ozamanksrays hadi küllerimizden yeniden doğalım kendimize hep ayrı tabak hazırlayalım çocuklardan ayrı yiyelim birbirimize destek olalım sen yine liste dışı ol ama ikimiz toparlanmaya çalışalım
Şimdii canım öğlenki çikolata neysede akşamki çikolata olmasaydı keşkw çünkü meyvede var. Akşam ekmek tüketmiyoruz biz genelde ekmeği sabah ve öğlen tüketmeye çalış 2 dilim biraz fazla olmuş canım. Ekmek ve kahve yerine yoğurt ve salata yeseydin süper olurduKızlar saat yine çok geç olmuş fark etmemişim. Menümü yazıp hemen yatıyorum
Sabah:
1 yumurta
1 dilim b. Peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Domates
Ara: 5 kuru badem 1 parça çikolata
Ogle:
5 kaşık barbunya
1 kaşe şehriye çorbası
Ara: 1 paket üni küçük gerisini 1.5 bardak ayran
Ara: 1 orta boy mandalina
Aksam: (dışarıdayım )
1 beyaz peynirli omlet
2 dilim ekmek
1 orta türk kahvesi
Ara: 3 dilim yeşil elma, 1 parça bitter cikolata (kaptanım valla yediysem söz. Resminin ilk günü ondan gözüm hep tatlida)
Su: 2 litre
Spor:8976 adim
olur aynuramC CallanPinckney free takım kuralım ve seni o takıma kaptan yapayım diyorum ne diyosun?
Habin besive yasemin abla firuze koza kendin ve kısa zamanda ben de gelicem olalım free taklmda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?