kızlarrr free takım ve listedekiler arasında rekabet başlatıyorum
benim kollarım altındaki free takım
Eki Görüntüle 1672888
listedekiler yuvarlanırken biz cok calısacagız
zafer bizimdirrrr
işte benim gurur kaynağımGünaydın kızlarrr. ..
Callan Ayy bayıldım resimlere
Ben de o kızlar gibi olmak istiyorum..
Bugün pikniğe gidicez yine
Ama ekmek ve türevi yok protein yüklemesi yapıcam ...
işte benim gurur kaynağım
anne baykuşunuzu gururlandırın (o benim : )) )
Ablaaa ya seen çok tatlısıın valla güldürdün beniiikızlarrr free takım ve listedekiler arasında rekabet başlatıyorum
benim kollarım altındaki free takım
Eki Görüntüle 1672888
listedekiler yuvarlanırken biz cok calısacagız
zafer bizimdirrrr
Yaa neler olmuş ben geç kalmışım. Kusura bakma kaptanım. Bildirim yapamadım bu hafta dogru durust.dünden beri evle uğraşıyorum bulasik makinem bozuldu altından şu gelmiş farketmedim mutfağı şu basmış onlarla uğraştım sinir oldum heryer mahvoldu dün hep temizlik yaptım bugün de devam edicem. Şimdi gördüm geçmişi okudum.tebrik ederim kilo veren herkesi. Bende fark 200 gram.79 dum 78.8 ama adetliyim şuanda inşallah bu hafta daha iyi olur.
Abla benim eşimle akşam o kadar sevindik sonra diyo ki kaç kilo verdin ki birinci oldun? 1.3 kg dedim. Alla alla ne ara verdin ki diyoAntepia27 canım benim ailenin sana destek olması ne kadar güzel valla maşallah benimkide biraz zayıflamışsın sen galiba diyo bendeki desteğe bak ama allahtan iş arkadaşlarım bana çok destek verdi saraycam ve sizlerin desteğide ayrı tabi.
Abla benim eşimle akşam o kadar sevindik sonra diyo ki kaç kilo verdin ki birinci oldun? 1.3 kg dedim. Alla alla ne ara verdin ki diyo
Akşam yine tiramisu almış a101 den bir dilim ye nolcak yazmazsın diye geziniyordu mutfakta
Kendisi kilo almış 84 olmuş ya
Kaçtım terk ettim mutfağı hemen
Abla benim eşimle akşam o kadar sevindik sonra diyo ki kaç kilo verdin ki birinci oldun? 1.3 kg dedim. Alla alla ne ara verdin ki diyo
Akşam yine tiramisu almış a101 den bir dilim ye nolcak yazmazsın diye geziniyordu mutfakta
Kendisi kilo almış 84 olmuş ya
Kaçtım terk ettim mutfağı hemen
erkekler işte benimkide kesin beni kıskandı 6 ay görmemiş iltifat etmeyi bırak ben zayıflamışım demi diyo bende kızınca he biraz zayıflamışsın demezmi kimsenin iltifatına ihtiyacım yok önemli olan benim nasıl hisettiğim aslında ama biz kadınlar seviyoruz iltifatı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?