Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlarrr. ..
Callan Ayy bayıldım resimlere
Ben de o kızlar gibi olmak istiyorum..
Bugün pikniğe gidicez yine
Ama ekmek ve türevi yok protein yüklemesi yapıcam ...

Günaydın kızlarrr. ..
Callan Ayy bayıldım resimlere
Ben de o kızlar gibi olmak istiyorum..
Bugün pikniğe gidicez yine
Ama ekmek ve türevi yok protein yüklemesi yapıcam ...
işte benim gurur kaynağım
anne baykuşunuzu gururlandırın (o benim : )) )

Yaa neler olmuş ben geç kalmışım. Kusura bakma kaptanım. Bildirim yapamadım bu hafta dogru durust.dünden beri evle uğraşıyorum bulasik makinem bozuldu altından şu gelmiş farketmedim mutfağı şu basmış onlarla uğraştım sinir oldum heryer mahvoldu dün hep temizlik yaptım bugün de devam edicem. Şimdi gördüm geçmişi okudum.tebrik ederim kilo veren herkesi. Bende fark 200 gram.79 dum 78.8 ama adetliyim şuanda inşallah bu hafta daha iyi olur.

Abla benim eşimle akşam o kadar sevindik sonra diyo ki kaç kilo verdin ki birinci oldun? 1.3 kg dedim. Alla alla ne ara verdin ki diyo

Akşam yine tiramisu almış a101 den bir dilim ye nolcak yazmazsın diye geziniyordu mutfakta

Kendisi kilo almış 84 olmuş ya

Kaçtım terk ettim mutfağı hemen

erkekler işte benimkide kesin beni kıskandı 6 ay görmemiş iltifat etmeyi bırak ben zayıflamışım demi diyo bende kızınca he biraz zayıflamışsın demezmi kimsenin iltifatına ihtiyacım yok önemli olan benim nasıl hisettiğim aslında ama biz kadınlar seviyoruz iltifatı.

Supersin canım alkis smiley

xpreiaZ bitane pırasalı bir tarif buldum belki bugün yaparım aslında ben onu yaparım ama biraz farklı un yerine yulaf kepeği koyup deneyecem

Erkekler yokmuuu. Hepsi ayni

ya listedeki kızlar gördünüzmü bizim kaptan gitmiş call kanatları a ltına girmiş @_AYNURA_şimdi kim bize sahip çıkacak
havalarda soğudu zaten hastayım iyice üşeyeceğiz kaptan kendisine sıcak yer bulmuş yavrularını ne yapacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…