Yok kız ablaaaa gidermiyim hiç...free takımda olup kilo vermek te neyin nesi ben 66kilomla duvar gibi arkanızdayım ne haber...canlarım benim...ya listedeki kızlar gördünüzmü bizim kaptan gitmiş call kanatları a ltına girmiş @_AYNURA_şimdi kim bize sahip çıkacak
havalarda soğudu zaten hastayım iyice üşeyeceğiz kaptan kendisine sıcak yer bulmuş yavrularını ne yapacak acaba
İşte akşamki salatam ton balıklı Mısırlı
ya bizi ümitsiz mi gördün de zayıflama ürünü satmaya çalışıyorsunERSAĞLA SAĞLIKLI YAŞAM...
EK İŞ VE GELİR ARAYANLAR......
BİTKİSEL VE ÇEVRE DOSTU ÜRÜN KULLANMAK İSTEYENLER....
ERSAĞ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİNİ KULLANMAK İÇİN GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ...
KARGO ÜCRETİ YOK.
ÜYELİK ÜCRETİ YOK.
LİNKİ TIKLAYIP FORMU DOLDURMANIZ YETERLİ OLACAKTIR...
AYRICA SPONSOR HEDİYENİZDE BİZDEN
SADECE TIKLAMANOZ YETER.
ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞINIZ ÜRÜNLERİMİZ SİZİ BEKLİYOR....
İLETİŞİM VE DESTEK İÇİN:507
ZAYIFLAMA ÜRÜNLERİMLE....
Perşembe menüm
sabah
2 yumurta
3 burgu peynir
domates salatalık acı biber
2 dilim ekmek
1 çay
ara 1 mandalina
1 ceviz,1 incir
öğlen
bol ekşili acılı roka salatası
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
akşam
döner
salata
1 dilim ekmek
1 elma
1 saat 15dk yürüyüş
2,5 litreden fazla su
bende böyle şeylere hiç güvenmem callanım sadece reşi mantarını çok duydumda ondan sordum işim olmaz haplaya bizi ümitsiz mi gördün de zayıflama ürünü satmaya çalışıyorsun
vucudumuz kilolu olabilir ama kafamızda yağ yerine beyin var
kimse diyet ürünü kullanmaz burada
ERSAĞLA SAĞLIKLI YAŞAM...
EK İŞ VE GELİR ARAYANLAR......
BİTKİSEL VE ÇEVRE DOSTU ÜRÜN KULLANMAK İSTEYENLER....
ERSAĞ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİNİ KULLANMAK İÇİN GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ...
KARGO ÜCRETİ YOK.
ÜYELİK ÜCRETİ YOK.
LİNKİ TIKLAYIP FORMU DOLDURMANIZ YETERLİ OLACAKTIR...
AYRICA SPONSOR HEDİYENİZDE BİZDEN
SADECE TIKLAMANOZ YETER.
ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞINIZ ÜRÜNLERİMİZ SİZİ BEKLİYOR....
İLETİŞİM VE DESTEK İÇİN:507
ZAYIFLAMA ÜRÜNLERİMLE....
canım bizin köyde ekiliyor,eşimin halası da sağolsun benim için haşlayıp tanelemişti,küçük poşetlerle buzluğa koydum,kullanacağım zaman çıkarıp biraz daha haşlıyorum. vallahi dışardaki mısırlarda mısır tadı bile olmuyor.bayılırım ton balıklı salataya, yalnız mısır gdo'su ile en çok oynanan besinmiş, bir de glisemik endeksi çok yüksekmiş.Geçen yolda o kadar güzel koktu ama yiyemedim.
Güzelim bildirimlerine baktın mı?raporda sana bi sorum var...canım bizin köyde ekiliyor,eşimin halası da sağolsun benim için haşlayıp tanelemişti,küçük poşetlerle buzluğa koydum,kullanacağım zaman çıkarıp biraz daha haşlıyorum. vallahi dışardaki mısırlarda mısır tadı bile olmuyor.
canım bizin köyde ekiliyor,eşimin halası da sağolsun benim için haşlayıp tanelemişti,küçük poşetlerle buzluğa koydum,kullanacağım zaman çıkarıp biraz daha haşlıyorum. vallahi dışardaki mısırlarda mısır tadı bile olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?