Nasıl bişey abla acaba. Bu arada yulaf kepeği nedir hiç bilmiyorum tariflerde de gördüm sizin menülerde de ama ömrümde tadına bakmışlığım yok. Ben tam buğday unu aldım eve un gerektiren gıdalarda ondan kullanırımxpreiaZ bitane pırasalı bir tarif buldum belki bugün yaparım aslında ben onu yaparım ama biraz farklı un yerine yulaf kepeği koyup deneyecem
Abla ikisini de ekledim deftere sağolasın Ispanaklı tarifte bulgur yerine tam buğday unu kullansam nasıl olur acep?
Canım ekmeklerin beyaz ekmek değil değil mi?Perşembe menüm
sabah
2 yumurta
3 burgu peynir
domates salatalık acı biber
2 dilim ekmek
1 çay
ara 1 mandalina
1 ceviz,1 incir
öğlen
bol ekşili acılı roka salatası
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
akşam
döner
salata
1 dilim ekmek
1 elma
1 saat 15dk yürüyüş
2,5 litreden fazla su
Nasıl bişey abla acaba. Bu arada yulaf kepeği nedir hiç bilmiyorum tariflerde de gördüm sizin menülerde de ama ömrümde tadına bakmışlığım yok. Ben tam buğday unu aldım eve un gerektiren gıdalarda ondan kullanırım
hayırrrrr köyden getirdiğimiz buğdayı öğüttürdü kocam tam buğday unuyla uzun kek kalıbında ekmek yapıyorum onu yiyorum canımCanım ekmeklerin beyaz ekmek değil değil mi?
Hayırdır nanacım ?Herkes bomba gibi bir ben bitik tükenmiş durumdayım
paket halde olmayanından bulursam alırım abla. bir süre mümkün olduğunca paket gıdalardan uzak durmak istiyorum
BUNUN GİBİ perim un yerine bunu kullanabilirsin sizin orda migros vardır yada kilpa oralarda var bende ordan aldım
.
buda öğütülmemiş hali süt yada yoğurtla tüketebiliyorsun içine meyveler koyabilirsin ben bazen ara öğün bazen ana öğün olarak yiyorum ama hala sabah kahvaltısında yiyeyemdim gerçidebikaç gün değişilik yapıp yemek istiyorum bakalım bu hafta deneyecem.
ayyyy ne güzel yaaaa.... ben de erzincana gittiğimde bakayım bir yer vardı değirmen diye orda bulgur pirinç buğday falan satıyorlar. bulabileceğim en doğal şekli o olur herhaldeH
hayırrrrr köyden getirdiğimiz buğdayı öğüttürdü kocam tam buğday unuyla uzun kek kalıbında ekmek yapıyorum onu yiyorum canım
pericim şokta yulaf kepeği yok ama yulaf ezmesi olması lazım sanmaki burda çok market burada küçük bir ilçe kuzumpaket halde olmayanından bulursam alırım abla. bir süre mümkün olduğunca paket gıdalardan uzak durmak istiyorum
bizim buranın en gelişmiş marketi şok , a101 ve bimgerisi bakkal. bir de cumartesi günü ilçenin pazarı var o kadar bütün seçeneklerimiz
akşam gezmelerimiz hadi bir a101 e gidelim şeklindeama şok da bulabilirim zannımca, gittiğimde bakayım
Canım nerdesin ki senpaket halde olmayanından bulursam alırım abla. bir süre mümkün olduğunca paket gıdalardan uzak durmak istiyorum
bizim buranın en gelişmiş marketi şok , a101 ve bimgerisi bakkal. bir de cumartesi günü ilçenin pazarı var o kadar bütün seçeneklerimiz
akşam gezmelerimiz hadi bir a101 e gidelim şeklindeama şok da bulabilirim zannımca, gittiğimde bakayım
Yasom kız bilmediğin yok heee
Yasom kız bilmediğin yok heee
Yaşlı mı dedim askolsunyaşlıyım ama ruhum 17 hahahahhahhahaha
hocam tanışalım ben yasomCanım nerdesin ki sen
Ay ben çoğunuzu tam olarak tanımıyorum
Kim nerden ve ne iş yapıyo
ben luleburgazdayim trakya
gümüşhanenin ilçesindeyim benCanım nerdesin ki sen
Ay ben çoğunuzu tam olarak tanımıyorum
Kim nerden ve ne iş yapıyo
ben luleburgazdayim trakya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?