Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

peri aslında aramızda 4 5 saat var trabzonda buluşalım

peri aslında aramızda 4 5 saat var trabzonda buluşalım
ayy trabzon ne güzel şehir dimi abla yaaa... çok seviyorum ben! eşimin başının etini yiyorum burdan sonra oraya gidelim diye ama yok beyefendi ısınamadı bir türlü.
bir hafta sonu gidip de azcık alışveriş yapsak diye eşime ne zamandır söylüyorum ama ona da fırsat bulamadık kaç haftadır hep çalışıyor hafta sonu da.. ne güzel olurdu yaaa toplaşsak

Ayy ben Karadenizi çok merak ediyorum
Gelicem hir gün ona göre .bir gün yaso da bir gün sende arkadaşlar da var Samsun'da filan Karadeniz turu yapayım.
En büyük hayalim önce Türkiye sonra dünyayı gezmek ....
gel kuzum gel çok isterim benim ev müsait 170 mt kare hepinize yeter şişme yatağa açar yatırırım hepinizi erkek sinek bilem yok

Ayy ben Karadenizi çok merak ediyorum
Gelicem hir gün ona göre .bir gün yaso da bir gün sende arkadaşlar da var Samsun'da filan Karadeniz turu yapayım.
En büyük hayalim önce Türkiye sonra dünyayı gezmek ....
kesinlikle hiç düşünmeyin karadeniz turu için yaaa bu kadar muhteşem doğal güzellikler olamaz! gerçekten insanın gözü gönlü açılıyor!

karadenizin heryeri güzel canım benim eşim laz uşağı 15 senedir burdayım gidemedik biyere ama bazen deniz görmeden biyerde nefes alamayacağımı düşünüyorum.ama emekli olunca tek katlı küçük bahçeli bir ev hayalim var verandası olan gazetemi okuyacam çayımı yudumlayacam radyoda tsm çalacak denizden hafif bir esinti ay ne hayal kurdumgünbatımı izleyecemhayalde olsa güzel ölmessek.

Rabbim kurduğumuz hayallerimizi yaşamanın mutluluğunu da tattirsin
bizlere inşallah.
Sivas'ta okurken Amasya tokat filan gezdim ama ben asıl Doğu Karadenizi gezmek istiyorum

Canım baş ağrısı ve unutkanlığa iyi geliyormuş.Benim midemi çok rahatlatıyor havuç.
anladım ama bişey diyecem kırılma haftatanın hergünü içme çünkü glisemik indeksi yüksek ve yağda eriyen bir vitamin olduğu için havucu salatalarında yağ ile tüket yada yoğurtla sana tavsiyem bu. insilin direncini kırmak için prinç makarna bezelye patetes havuç üzüm bunlardan bir süre uzak dur. sen öğretmensin ben sana anlatmam belki abes oluyor ama dikkat et canım .

Aaa niye kırılayım, dur bi diyetisyenin notlarına bakayım, pişmişini yeme demişti diye hatırlıyorum da ben.O kadar rahat ondan yazdım havuç suyunu.

besin çetveline baktım emine onu şöyle düzenleyelimmi süt içiyorsun ya 1ara öğün yap içine kahve yada tarçın ekle yanına 5 6 badem 2 3 ceviz koy bir ara öğünün meyve olsun onuda ayranla tüket akşam yemeğininde sadece salata olmaz mesela tonbalıklı salata yada tavuklu salatalar olabilir yada zeytiyağlı bir yemek salata yoğurt öğlen okulda oluyorsun sanırım orda çıkan yemeği yiyorsun sadece ana yemeği ve çorbanı al yoğurt varsa mutlaka susuz iste yemeklerini bende hastanede öyle yapıyorum.

Genel tablayo not düşmüş kadın insülin normale dönene kadar haftada bir kez yazmış, sağol ben onu göz ardı etmişim.

dediğim bu, bunu daha önce yüklemiştim.

Eklentiler

• Adsız.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…