peri aslında aramızda 4 5 saat var trabzonda buluşalımgümüşhanenin ilçesindeyim ben2 seneyi devirdik çok şükür geri kaldı son 1 sene... eşimin işinden dolayı burdayız. daha doğrusu benim tayinim eşimin yanına çıkmadığından dolayı buraya gelmeye mecbur kaldık. yoksa şimdi ankarada olacaktık
Ayy ben Karadenizi çok merak ediyorumperi aslında aramızda 4 5 saat var trabzonda buluşalım
ayy trabzon ne güzel şehir dimi abla yaaa... çok seviyorum ben! eşimin başının etini yiyorum burdan sonra oraya gidelim diye ama yok beyefendi ısınamadı bir türlü.peri aslında aramızda 4 5 saat var trabzonda buluşalım
gel kuzum gel çok isterimAyy ben Karadenizi çok merak ediyorum
Gelicem hir gün ona göre .bir gün yaso da bir gün sende arkadaşlar da var Samsun'da filan Karadeniz turu yapayım.
En büyük hayalim önce Türkiye sonra dünyayı gezmek ....
kesinlikle hiç düşünmeyin karadeniz turu için yaaa bu kadar muhteşem doğal güzellikler olamaz! gerçekten insanın gözü gönlü açılıyor!Ayy ben Karadenizi çok merak ediyorum
Gelicem hir gün ona göre .bir gün yaso da bir gün sende arkadaşlar da var Samsun'da filan Karadeniz turu yapayım.
En büyük hayalim önce Türkiye sonra dünyayı gezmek ....
karadenizin heryeri güzel canım benim eşim laz uşağıayy trabzon ne güzel şehir dimi abla yaaa... çok seviyorum ben! eşimin başının etini yiyorum burdan sonra oraya gidelim diye ama yok beyefendi ısınamadı bir türlü.
bir hafta sonu gidip de azcık alışveriş yapsak diye eşime ne zamandır söylüyorum ama ona da fırsat bulamadık kaç haftadır hep çalışıyor hafta sonu da.. ne güzel olurdu yaaa toplaşsak
Rabbim kurduğumuz hayallerimizi yaşamanın mutluluğunu da tattirsinkaradenizin heryeri güzel canım benim eşim laz uşağı15 senedir burdayım gidemedik biyere ama bazen deniz görmeden biyerde nefes alamayacağımı düşünüyorum.ama emekli olunca tek katlı küçük bahçeli bir ev hayalim var verandası olan gazetemi okuyacam çayımı yudumlayacam radyoda tsm çalacak denizden hafif bir esinti ay ne hayal kurdum günbatımı izleyecem hayalde olsa güzel ölmessek.
Memnun oldum canımBen de Emine, 26 yaşındayım.Kocaeli'de oturuyorum.Yarın seçimde görevliyim, bugün bol bol yazayım, yarın yokum.
Memnun oldum canım
Iki emine olduk .
Yarın Allah kolaylik versin.
Hayırlı insanlarla karşılaştırsin
emnyzk eminecim hazırladığın listeye baktımda bişey merak ettim havuç suyunu neden içiyorsun ?
emnyzk eminecim hazırladığın listeye baktımda bişey merak ettim havuç suyunu neden içiyorsun ?
anladım ama bişey diyecem kırılma haftatanın hergünü içme çünkü glisemik indeksi yüksek ve yağda eriyen bir vitamin olduğu için havucu salatalarında yağ ile tüket yada yoğurtla sana tavsiyem bu. insilin direncini kırmak için prinç makarna bezelye patetes havuç üzüm bunlardan bir süre uzak dur. sen öğretmensin ben sana anlatmam belki abes oluyor ama dikkat et canım .Canım baş ağrısı ve unutkanlığa iyi geliyormuş.Benim midemi çok rahatlatıyor havuç.
anladım ama bişey diyecem kırılma haftatanın hergünü içme çünkü glisemik indeksi yüksek ve yağda eriyen bir vitamin olduğu için havucu salatalarında yağ ile tüket yada yoğurtla sana tavsiyem bu. insilin direncini kırmak için prinç makarna bezelye patetes havuç üzüm bunlardan bir süre uzak dur. sen öğretmensin ben sana anlatmam belki abes oluyor ama dikkat et canım .
anladım ama bişey diyecem kırılma haftatanın hergünü içme çünkü glisemik indeksi yüksek ve yağda eriyen bir vitamin olduğu için havucu salatalarında yağ ile tüket yada yoğurtla sana tavsiyem bu. insilin direncini kırmak için prinç makarna bezelye patetes havuç üzüm bunlardan bir süre uzak dur. sen öğretmensin ben sana anlatmam belki abes oluyor ama dikkat et canım .
besin çetveline baktım emine onu şöyle düzenleyelimmi süt içiyorsun ya 1ara öğün yap içine kahve yada tarçın ekle yanına 5 6 badem 2 3 ceviz koy bir ara öğünün meyve olsun onuda ayranla tüket akşam yemeğininde sadece salata olmaz mesela tonbalıklı salata yada tavuklu salatalar olabilir yada zeytiyağlı bir yemek salata yoğurt öğlen okulda oluyorsun sanırım orda çıkan yemeği yiyorsun sadece ana yemeği ve çorbanı al yoğurt varsa mutlaka susuz iste yemeklerini bende hastanede öyle yapıyorum.
nasıl yapıyorsunH
hayırrrrr köyden getirdiğimiz buğdayı öğüttürdü kocam tam buğday unuyla uzun kek kalıbında ekmek yapıyorum onu yiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?