Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Regl oldum

Buradaki mesaj açık ortada abla gerçekten bi alemsin
Yalnız kızların kalçaları da fena ha
aynen kalçalar fena
barbie bebeklerin bir kalça çıkıntısı olur ya öyle yapma gibiler
bunlara bakınca hiç kadınmışım gibi gelmiyor ya : ((

Sen daha güzelsindir bencee Ya daa azıcık daha zorlasak oluruuz biz de
hahah sağol cnm ama bu kadın gerçekten güzel ama sanmıyorum ki o kiloyla selülitleri olmasın,bence kesin vardır,bacakları baya kalın ama çok güzel

kalça kıvrımına bak
bence kadın dediğin çok zayıf da olmayacak 36-38 beden ideal
giysilerin güzel durması yeterli değil,vucud güzel olacak

I Iremoz02 güzelim senin takım listesine girme diye bi isteyin yok galiba?saat 12.00a kadar bildirim yapılmalıdır bilmiyomusun ki?günlük menülerde yok:*
Ya olmaz mı kaptanım dün çılgın gibi oturmuş agliyorum mutfağı görünce telefonu gece elime aldım ki anca gördüm. Haklısın inşallah daha dikkat edicem bu haftadan az 1 kilo kayıp inşallah. Evet menü de düzenli giremedim bu aram

Zaten beyonce a hastayıım bir de rihanna da çok hooş Evet ya çok zayıf ben de sevmiyorum bazen bildiğin derler ya çubuk kraker diye hah öyle de güzel olmuyo

_AYNURA_ evt kizlar hepinizle tanistigima memnun oldum ancak ben sizin kadar siklikla burada olamıyorum yarinda secim gorevim var.hafta ici sabahtan oglene okul sonra 2 saat 1 öğrenciye evde egitime gidiyorum ve eve gelip ilgilenmem gereken 1 oğlum var onin dersleri ev isleri derken sosyal medyaya vakit pek kalmıyor aramizda misafir olarak kalabilirim diyetimdende asla vazgecmedim devam ara sira size durum bildirebilirim ama kurallariniza maalesef uyamiyorum sürekli burayi takip edip 5 paylasim yapamam hergün. Zaten gurubada pek katkim olmadi bunu sizde soylemissiniz zaten.kalan arkadaslara kolay gelsin..sicakliginiz ve ictenliginiz icin Teşekkürler

nasıl yapıyorsun
ben de yapayım kekliğim
canım yarım yaş mayayı alıyorum yarım bardak ılık sütte eritiyorum içerisine biraz tuz az biraz da şeker koyuyorum sonra içerisine yarım bardak da su duruma göre un koyuyorum yoğuruyorum iyice,sonra yarım saat bekletiyorum mayalanıyor,uzunca yapıyorum yağlı kağıdın üzerine koyup üstüne bıçakla çizik atıyorum yarım saat daha bekliyorum sonra pişiriyorum. Bazen daha da cıvık yapıp baton kek kalıbına döküyorum öyle pişiriyorum

kaptanım @ geldim ama girip de yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum inan,çarşamba günü yazmıştım ama işten ağlaya ağlaya çıktım eve geçtim çünkü.Sadece dünkü iş kargaşamdan ve moral bozukluğundan menü yazamadım menümü yazacak kadar kalamadım çünkü evde net çekmiyor eşimden fırsat buldukça girip yazdım,

Canım takımda listedışı da devam ede bilirsin istersen.ama listeye girmekiçin kurallarımız belli...inşallah sen de istediyin kiloya ulaşırsın...bunu buraya yazarsln kutlarız birlikte...

Kkya gelmişsin de takıma gelmemişsin kekliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…