Tamaaam ablambenim yerimede dans et ve beni hatırla bu şarkıyı duyuncaaaaa
aynen kalçalar fenaRegl oldum
Buradaki mesaj açık ortadaabla gerçekten bi alemsin
Yalnız kızların kalçaları da fena ha
Geçmiş olsun canıım sıcak tut karnını ve ayaklarınıRegl oldum
Buradaki mesaj açık ortadaabla gerçekten bi alemsin
Yalnız kızların kalçaları da fena ha
beyonce de zayıf değil,65 kilo muydu neydi,kaslı hatunyemeğin salçalısı kadının kalçalısı kuzumbenim böyle bir vucuda sahip olamayacağım için sizin olmanızı isterim geçmiş olsun bu arada.
Sen daha güzelsindir benceeaynen kalçalar fena
barbie bebeklerin bir kalça çıkıntısı olur ya öyle yapma gibiler
bunlara bakınca hiç kadınmışım gibi gelmiyor ya : ((
hahah sağol cnm ama bu kadın gerçekten güzel ama sanmıyorum ki o kiloyla selülitleri olmasın,bence kesin vardır,bacakları baya kalın ama çok güzelSen daha güzelsindir benceeYa daa azıcık daha zorlasak oluruuz biz de
Ya olmaz mı kaptanım dün çılgın gibi oturmuş agliyorum mutfağı görünce telefonu gece elime aldım ki anca gördüm. Haklısın inşallah daha dikkat edicem bu haftadan az 1 kilo kayıp inşallah. Evet menü de düzenli giremedim bu aram
Zaten beyonce a hastayıım bir de rihanna da çok hooşhahah sağol cnm ama bu kadın gerçekten güzel ama sanmıyorum ki o kiloyla selülitleri olmasın,bence kesin vardır,bacakları baya kalın ama çok güzel
kalça kıvrımına bak
bence kadın dediğin çok zayıf da olmayacak 36-38 beden ideal
giysilerin güzel durması yeterli değil,vucud güzel olacak
Gereken yapıldı
Teşekkürler Mune ablaGereken yapıldı
canım yarım yaş mayayı alıyorum yarım bardak ılık sütte eritiyorum içerisine biraz tuz az biraz da şeker koyuyorum sonra içerisine yarım bardak da su duruma göre un koyuyorum yoğuruyorum iyice,sonra yarım saat bekletiyorum mayalanıyor,uzunca yapıyorum yağlı kağıdın üzerine koyup üstüne bıçakla çizik atıyorum yarım saat daha bekliyorum sonra pişiriyorum. Bazen daha da cıvık yapıp baton kek kalıbına döküyorum öyle pişiriyorumnasıl yapıyorsun
ben de yapayım kekliğim
kaptanım buğdayı haşlandıktan sonra ufalanmış haline bulgur deniliyor evetYa kızlar şu bulgur buğdayın parçalanmış halimi?
a kaptanım neden öyle dedin? Ynlış bir şey mi yaptımSen benimle konuşmuyormusun kekliyim?
Canım takımda listedışı da devam ede bilirsin istersen.ama listeye girmekiçin kurallarımız belli...inşallah sen de istediyin kiloya ulaşırsın...bunu buraya yazarsln kutlarız birlikte..._AYNURA_ evt kizlar hepinizle tanistigima memnun oldum ancak ben sizin kadar siklikla burada olamıyorum yarinda secim gorevim var.hafta ici sabahtan oglene okul sonra 2 saat 1 öğrenciye evde egitime gidiyorum ve eve gelip ilgilenmem gereken 1 oğlum var onin dersleri ev isleri derken sosyal medyaya vakit pek kalmıyor aramizda misafir olarak kalabilirim diyetimdende asla vazgecmedim devam ara sira size durum bildirebilirim ama kurallariniza maalesef uyamiyorum sürekli burayi takip edip 5 paylasim yapamam hergün. Zaten gurubada pek katkim olmadi bunu sizde soylemissiniz zaten.kalan arkadaslara kolay gelsin..sicakliginiz ve ictenliginiz icin Teşekkürler
Yok tatlım...baktım benden sonra yazılmış mesajlara cevap vermişsin bana yok ondan dedim...iyimisin bugün bitanem?Aaaa
a kaptanım neden öyle dedin? Ynlış bir şey mi yaptım
Kkya gelmişsin de takıma gelmemişsin kekliyim...kaptanım @ geldim ama girip de yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum inan,çarşamba günü yazmıştım ama işten ağlaya ağlaya çıktım eve geçtim çünkü.Sadece dünkü iş kargaşamdan ve moral bozukluğundan menü yazamadım menümü yazacak kadar kalamadım çünkü evde net çekmiyor eşimden fırsat buldukça girip yazdım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?