Kız bu soğukta nasıl piknik yapıyonuz...dona donaEki Görüntüle 1673094 Tekirdağ kumbag çok güzel yer....
T tozpembefil @shadelima kızlar ne yapıyonuz ne ediyonuz?siz evlimisiniz?kendinizden bahs etsenize...
Şimdii canım öğlenki çikolata neysede akşamki çikolata olmasaydı keşkw çünkü meyvede var. Akşam ekmek tüketmiyoruz biz genelde ekmeği sabah ve öğlen tüketmeye çalış 2 dilim biraz fazla olmuş canım. Ekmek ve kahve yerine yoğurt ve salata yeseydin süper olurduVeee üni küçük gerisini ne onu anlamadıım Eğer kii grissini ise 4 dilim ekmekle biraz fazla olmuş. 8000 adım cok güzel ama bunun için özel yürüyüşe mi çıktın yoksa gün içindeki aktif adımın mı ? Biraz uzun yazdım ama tek amacım yardımcı olmak o yüzden
canım öğlen başka bişey yeme şansın yokmu müsait olmuyonmu bide kahve iç ama kremalı olmasın gereksiz kalori callanda çok içiyodu bıraktı bak neyse sizde burda bizim menüleri gördükçe yada eleştirildikçe bırakacaksınız sanırım kolay gelsin.Haklısın canım yavaş yavaş geçiş yapıyorum. Daha ikinci olunca ancak :) normalde 4 dilim ekmek yıyiyorum gün içinde. .. kahve benim en büyük aşkım. Her gün en az 2 kahve içerim :) galeta üni markasının diyet galeta lafı var. Küçük paketlerdeler. Çubuk krater büyüklüğünde oluyo bir tanesi. Ben öğle yemeğini 12 de yediğim akşam yemeğim en erken 7ye kaldığı için o arada beni tutacak bir şeye ihtiyacım var. O yüzden galeta ve ayran güzel bir ara öğün oluyor. :))
Kilo önemle değil, vücudu kaldırıyor ve ona yakışıyor.beyonce de zayıf değil,65 kilo muydu neydi,kaslı hatun
Pazartesi yuruyuslerimi 2 saate çıkaracağımAzıcııık motivasyon olsuuuun
Eki Görüntüle 1673042 Eki Görüntüle 1673045 Eki Görüntüle 1673050 Eki Görüntüle 1673052
SONUÇLAR ORTADAİSTEDİKTEN SONRA HER ŞEY YAPILABİLİR YETER Kİ İSTEYİN
Bizde gorsekçok komik haldeyim saçım dökülüyor diye bir çılgınlık yaptım saçıma kına yaktım amanın içinde bir ben yokum ellamçok merak ediyorum ne renk olacak
Nescafe ve şekerli kahve dışında tüketebilirsiin zaten canım ben de şekersiz türk kahvesinii çok severimHaklısın canım yavaş yavaş geçiş yapıyorum. Daha ikinci olunca ancak :) normalde 4 dilim ekmek yıyiyorum gün içinde. .. kahve benim en büyük aşkım. Her gün en az 2 kahve içerim :) galeta üni markasının diyet galeta lafı var. Küçük paketlerdeler. Çubuk krater büyüklüğünde oluyo bir tanesi. Ben öğle yemeğini 12 de yediğim akşam yemeğim en erken 7ye kaldığı için o arada beni tutacak bir şeye ihtiyacım var. O yüzden galeta ve ayran güzel bir ara öğün oluyor. :))
nana eski telefonumdan resim paylaşabiliyodum ama bunda yapamıyorum biraz teknoliji özürlüyümBizde gorsek
Acikcasi ben de merak ettim. ..nana eski telefonumdan resim paylaşabiliyodum ama bunda yapamıyorum biraz teknoliji özürlüyüm
Temizligimi bitirdim şükür. Mutfağı mi şu basmış ti dün yazmış ti.ben de halisini yıkmaya verdim hali gitmisken dolaplari fırını içini dişini heryeri ayrıntılı temizledim. Camlarimi da sildim.artik dinlenebilir im.1 sade kahveyi hakettim heralde.bu arada bu hafta çok hirsliyim çok güzel menüler vericem inşallah.
Tamam canım da ama niye özel mesaj olsun onu anlamadım_AYNURA_
şöyle yapalım mı (eğer arkadaşlar da kabul ederse)
menü,mesaj sayısı listedeki arkadaşlar için güzel ama free takım için daha değişik bir şeyler yapmalıyız diye düşündüm
free takımdaki herkes o günün sonunda bana özel msj atsın
kendi menüsünü yazsın, onu değerlendirsin,iyi kötü daha iyi olabilirdi gibi
önümüzdeki gün için yapacağı sporu,yiyeceklerini,içeceği su miktarını hedeflerini yazsın
yani bir nevi farkındalık oluşturacağız
ben de onları iyi yoldalarsa destekleyeceğim
eğer silkelenmeye ihtiyaçları olduklarını düşünürsen,kaptanları olarak kızacağım
şimdi free takımdan bu uygulamaya dahil olmak isteyenler bana yazabilir mi
firuzeew
koza16
Habinar
besive
ksrays
yasom7272
bukadardı sanırım
Kız sen izne ayrıldın baya açıldın haaa...Nescafe ve şekerli kahve dışında tüketebilirsiin zaten canım ben de şekersiz türk kahvesinii çok severimAkşamkiş ekmek olmasa grissini çok da göze batmıyo ama ara öğünde meyve ya da badem, kuru kayısı vs tüketme şansın varsa çok daha güzel olur
Hadi bakalım iremcim...akşam güzel menü bekliyom sendenTemizligimi bitirdim şükür. Mutfağı mi şu basmış ti dün yazmış ti.ben de halisini yıkmaya verdim hali gitmisken dolaplari fırını içini dişini heryeri ayrıntılı temizledim. Camlarimi da sildim.artik dinlenebilir im.1 sade kahveyi hakettim heralde.bu arada bu hafta çok hirsliyim çok güzel menüler vericem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?