Eyer sade ya da ev yapımı sütlü kahveyse kesinlikleee...geçmiş olsun, işini bitirmişsin inşallah bu hafta daha iyi olursun, kahveyi de hak etmişsin bence.
Özrü dilerim Yaaa! Aklım nerelerdeyse artık yazıp yazmadığımı bile bilmiyom,daha dikkatli oluım kaptanım özür dilerimKkya gelmişsin de takıma gelmemişsin kekliyim...
deneyim saraycam bakalım belki iyi gelirYasemin ben yillardir sok da bim de satilan bioblas sampuan kullanıyorum. Dokulmeye karsi. Ondan once bioksin pahali olanindan kullaniyodum. Ucuzuda ayni saçı dokmuyor.
açıkçası bende merak ediyorum akşam açarımAcikcasi ben de merak ettim. ..
canım öğlen başka bişey yeme şansın yokmu müsait olmuyonmu bide kahve iç ama kremalı olmasın gereksiz kalori callanda çok içiyodu bıraktı bak neyse sizde burda bizim menüleri gördükçe yada eleştirildikçe bırakacaksınız sanırım kolay gelsin.
diyetisyenemi gidiyorsunuz ozaman ne dediyse öyle yapın sonuçta uzmanı onlarmaalesef canım öğle yemeklerini iş yerinde yiyiyoruz. O yüzden saatlerimiz sabit. En geç işte 12.30 oluyor ama yine akşam yemeğiyle arası çok açılıyor. Naescafe konusunda diyetisyenden şöyle bir öneri geldi: 1 çay kaşığı nescafe 1,5 çay kaşığı krema kullanarak günde 2 yarım fincan içebilirsin dedi. O yüzden nescafeyi günde 2 kere o şekilde içiyorum. Ama tabii haklısın şekersi Türk kahvesi çok daha doğru bir seçim. Yavaş yavaş azaltarak menüden onuda çıkarmak gerek.
Nescafe ve şekerli kahve dışında tüketebilirsiin zaten canım ben de şekersiz türk kahvesinii çok severimAkşamkiş ekmek olmasa grissini çok da göze batmıyo ama ara öğünde meyve ya da badem, kuru kayısı vs tüketme şansın varsa çok daha güzel olur
diyetisyenemi gidiyorsunuz ozaman ne dediyse öyle yapın sonuçta uzmanı onlar
Ben her türlü uyarım_AYNURA_
şöyle yapalım mı (eğer arkadaşlar da kabul ederse)
menü,mesaj sayısı listedeki arkadaşlar için güzel ama free takım için daha değişik bir şeyler yapmalıyız diye düşündüm
free takımdaki herkes o günün sonunda bana özel msj atsın
kendi menüsünü yazsın, onu değerlendirsin,iyi kötü daha iyi olabilirdi gibi
önümüzdeki gün için yapacağı sporu,yiyeceklerini,içeceği su miktarını hedeflerini yazsın
yani bir nevi farkındalık oluşturacağız
ben de onları iyi yoldalarsa destekleyeceğim
eğer silkelenmeye ihtiyaçları olduklarını düşünürsen,kaptanları olarak kızacağım
şimdi free takımdan bu uygulamaya dahil olmak isteyenler bana yazabilir mi
@firuzeew
koza16
@Habinar
@besive
@ksrays
yasom7272
bukadardı sanırım
Söylediklerim yanlış mı ki ablaKız sen izne ayrıldın baya açıldın haaa...
Söylediklerim yanlış mı ki ablaKız sen izne ayrıldın baya açıldın haaa...
Evet bugünkü menü daha iyi olmuşhazır gelmişken menümüde yazayım ben sonra gece yarılarına kalıyorum :) bu gün dünden daha iyi ama bence :)
sabah: spordan önce
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı lor
1 çay bardağı ayran
ara: spordan sonra
1 bardak ayran
1 sade Türk kahvesi
öğle:
3 kaşık türlü
3 yaprak sarması
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 kaşık yoğurt
ara: Yarım fincan nescafe
akşam:
4 kaşık kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık naneli yoğurt
1 közlenmiş domates
1 dilim ekmek
ara: yok
su: 2,5 litre
spor: 1 saat spor salonunda kardio ve alet
Yok kız ablaaaa gidermiyim hiç...free takımda olup kilo vermek te neyin nesi ben 66kilomla duvar gibi arkanızdayım ne haber...canlarım benim...
_AYNURA_
şöyle yapalım mı (eğer arkadaşlar da kabul ederse)
menü,mesaj sayısı listedeki arkadaşlar için güzel ama free takım için daha değişik bir şeyler yapmalıyız diye düşündüm
free takımdaki herkes o günün sonunda bana özel msj atsın
kendi menüsünü yazsın, onu değerlendirsin,iyi kötü daha iyi olabilirdi gibi
önümüzdeki gün için yapacağı sporu,yiyeceklerini,içeceği su miktarını hedeflerini yazsın
yani bir nevi farkındalık oluşturacağız
ben de onları iyi yoldalarsa destekleyeceğim
eğer silkelenmeye ihtiyaçları olduklarını düşünürsen,kaptanları olarak kızacağım
şimdi free takımdan bu uygulamaya dahil olmak isteyenler bana yazabilir mi
@firuzeew
koza16
@Habinar
@besive
@ksrays
yasom7272
bukadardı sanırım
diyetisyene gitmiyorum, arkadaşım diyetisyen :) o yüzden bir şey kafama takılırsa hemen ona soruyorum. her ne kadar diyet yapsak da, her şeyin nasıl yenmesi içilmesi gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum. bir daha asla nescafe içmeyeceğim diyemiyorum o yüzden ben istediğim kiloya inince o nescafeyi en sağlıklı nasıl tüketirim diye soruyorum mesela :) oda sağolsun yönlendiriyor.[/QUO
@
harika yarışalım aynuram
@
harika yarışalım aynuram
Menülerini genele yazsınlar tabi ama değerlendirmelerini özel yapsınlar diye düşündün.isterlerse genele de yazabilirler tabiTamam canım da ama niye özel mesaj olsun onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?