Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayuu baktım çok uykum var 10dakikacık kestirdim.cadı kızım izin vermedi fazlasına

_AYNURA_ İyiyim kaptanım sabah istemeye istemeye işe gittim! Dün patron bir arkadaşı yanlış anladı o da sinirini benden çıkardı o yüzden çok moralim bozuktu ağlaya ağlaya geldim eve. Sanki sıkıntılarım bana yetmiyormuş gibi!

Yasemin ben yillardir sok da bim de satilan bioblas sampuan kullanıyorum. Dokulmeye karsi. Ondan once bioksin pahali olanindan kullaniyodum. Ucuzuda ayni saçı dokmuyor.
deneyim saraycam bakalım belki iyi gelir
Acikcasi ben de merak ettim. ..
açıkçası bende merak ediyorum akşam açarım bide açıyomuşum saçım sarı aha aha

maalesef canım öğle yemeklerini iş yerinde yiyiyoruz. O yüzden saatlerimiz sabit. En geç işte 12.30 oluyor ama yine akşam yemeğiyle arası çok açılıyor. Naescafe konusunda diyetisyenden şöyle bir öneri geldi: 1 çay kaşığı nescafe 1,5 çay kaşığı krema kullanarak günde 2 yarım fincan içebilirsin dedi. O yüzden nescafeyi günde 2 kere o şekilde içiyorum. Ama tabii haklısın şekersi Türk kahvesi çok daha doğru bir seçim. Yavaş yavaş azaltarak menüden onuda çıkarmak gerek.

diyetisyenemi gidiyorsunuz ozaman ne dediyse öyle yapın sonuçta uzmanı onlar

o kadar saat aç kaldıktan sonra o saatte o bir dilim ekmeği arıyorum ne yazık ki. Sadece sebze yada et beni tutmuyor. O yüzden en yazık ki onu yemeye devam ediyorum :) Ama 4 dilim ekmek sayısını sabit tutmak için sabah ekmeğini 1 dilim azalttım. Böylece grisinimle beraber her türlü 4 dilimi aşmamış oluyorum :) gün içinde ofisteysem ilk ara öğünümü badem ya da cevazi gibi bir şeyle yapıyorum. Meyva çok severk tükettiğim bir şey değil. O yüzden onu sırf meyve yemiş olmak için zorla yiyiyorum ne yazık ki :) :)

diyetisyenemi gidiyorsunuz ozaman ne dediyse öyle yapın sonuçta uzmanı onlar

diyetisyene gitmiyorum, arkadaşım diyetisyen :) o yüzden bir şey kafama takılırsa hemen ona soruyorum. her ne kadar diyet yapsak da, her şeyin nasıl yenmesi içilmesi gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum. bir daha asla nescafe içmeyeceğim diyemiyorum o yüzden ben istediğim kiloya inince o nescafeyi en sağlıklı nasıl tüketirim diye soruyorum mesela :) oda sağolsun yönlendiriyor.

Ben her türlü uyarım Ama mesajı özelden mi atıcaz yoksa burdan seni mi etiketliycez

hazır gelmişken menümüde yazayım ben sonra gece yarılarına kalıyorum :) bu gün dünden daha iyi ama bence :)

sabah: spordan önce
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı lor
1 çay bardağı ayran

ara: spordan sonra
1 bardak ayran
1 sade Türk kahvesi

öğle:
3 kaşık türlü
3 yaprak sarması
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 kaşık yoğurt

ara: Yarım fincan nescafe

akşam:
4 kaşık kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık naneli yoğurt
1 közlenmiş domates
1 dilim ekmek

ara: yok

su: 2,5 litre
spor: 1 saat spor salonunda kardio ve alet

Evet bugünkü menü daha iyi olmuş Su ve spor çok iyii Öğlen ekmek var zaten sarma olmasaymış daha iyi olurmuş. Nescafe ve akşamki ekmeği zaten konuştuk o yüzden tekrar birşey söylemiyorum

Yok kız ablaaaa gidermiyim hiç...free takımda olup kilo vermek te neyin nesi ben 66kilomla duvar gibi arkanızdayım ne haber...canlarım benim...

canım kaptanım sen o anne baykuştan ayrıl bizim takım kartalların takımı ne iş var kartalın baykuşların yanındadermişim

canım çok güzel düşünmüşsün niye özel yapıyosunuz yazın yapında bizde azimlenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…