Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm tam tahıllı ekmek
1 hş yumurta
dom salatalık yeşillik
peynir
5zeytin
ÖĞLE
3 mercimekli köfte
salata
AKŞAM
yoğurtlu ıspanak
ayran salata
35dk yürüyüş 2lt civarı su hayırlı akşamlar sevgili takımım

tabii meni yenince özgüven patlaması oldu tabiki yarışmak istersin bu yarışın rövanşını yapalım bir ara seni bu hafta naz yensinde arkasından çok çalışıp bide men yeneyim
Ay doğru söyledin Fatmacim
Dedim bu azimli hatunu bile yenebiliyorsam ben harika olmalıyım : ))))

Ben her türlü uyarım Ama mesajı özelden mi atıcaz yoksa burdan seni mi etiketliycez
Buradan yaz
Özel bir şey Konuşmak istersen özelden de olur
Menün ile ilgili düşündüklerini yazmanı istiyorum
Bu haftaki hedefini
Yarin yemek istediklerini yapacağın sporu hepsini önceden söylemeni istiyorum
Motivasyonun nasil

mende mende söylüyeyim teyze size teyze diyeyim anne yarısıdır

annemiz evde olmayınca sen bize

çok tatlısın yaaa maşallah iyki buralara geldin

azimli olduğumda kaçmamış gözünden yine yenemesemde korkutmuşum bu bile başaru
Sağol fatmam
Ben zaten cuma 600 gram verince hiç neye girip bakmadım, kesin sana yenildim diye düşündüm
2 kilo vermiştir herhalde dedim kendime
Senden gercekten korktum : ))))))

Tamamdıır ablacım birazdan sana yazıcam bunları

Sağol fatmam
Ben zaten cuma 600 gram verince hiç neye girip bakmadım, kesin sana yenildim diye düşündüm
2 kilo vermiştir herhalde dedim kendime
Senden gercekten korktum : ))))))

aslında canı mende daha iyi veririm diyordum ilk aylara göre verme hızım azaldı sanki ilk diyet yaptığim ay haziran temmuz arası 7 8 kilo vermiştim sonraki ay 7 bu ayda 5.300 gr vermişim yoksa bu hafta enaz 2kilo bekliyodum

Canım ilklerde ödem falan gidiyor ya sen de biliyorsun
Hepimiz hızlı başlıyoruz ama sonra yavaşlıyor
Iste tam bu sebepten Sabırlı olan her zaman kazanıyor
5. Takımda hipotiroidi bir arkadaş vardı 90a yakin kilosu vardı, 1 hafta hiç kaçamak yapmıyor,az yiyiyor ve spor yapıyordu ama verdigi kilo genelde 200 gram civarı filan oluyordu, arada sürpriz yaptığı da oluyordu
Neyse bu arkadaş 70leri de GÖRDÜ ve o gün dediki 200gram verdiğim haftalar moralimi bozup bıraksaydım bu günleri goremezdim
Yani ASLA VAZGEÇME

Menu bildirimim :
SABAH : 1 yumurta dan Çılbir yoğurt 5 zeytin domates salatalık
ÖĞLE kahvaltı yi geç yapmıştım 2 avuç leblebi
ARA sade kahve
AKŞAM yarim kase yeşil mercimek çorbası 5 köfte
SU 3 litre
SPOR aksama kadar temizlik ve yarım saat kondisyon bisiklet

ya kızlar biri sizi izliyor demek ne demek yazdıklarımı okuyor demekmi acaba yoksa o anlıkmı bakmıştır bildirimlerinde geldide merak ettim

Yaa bişey sorcam tatlı krizlerimiz de az şekerli sutlac yiyebilir miyiz normalde ben 1 litre süt için 1 bardak şeker kullanıyorum güzel de yaparım firinda herkes bayılır. Kendime yarım litre sütle 2 çorba kaşığı falan koysam arada olur mu acaba.

Bugün ki menüm;
Sabah; avuç içi kadar köy peyniri, 1 domates, salatalık, 3 zeytin ve 1 fincan melisa sayı (içine 1 tatlı kaşığı bal koydum, hasta olduğum için.)
Öğlen; yoğurt çorbası, turp salatası
Akşam; ızgarada -hamsi, biber ve domates, salata
Spor; 1 saat hafif tempolu yürüyüş.
Su; 2,5 litre.

HIRSIZI Abla seni çok sık göremiyorum burda bence sen de menü verip free takımda olabilirsiin istersen

@Benim adim uzum Abla çok uzun zamandır yazmıyosun. Nasılsın , iyi misin, elin nasıl oldum? Eğer liste seni strese sürüklüyosa free takımda devam edebilirsiin

mirjam Abla sen de yoksun ne zamandır. Bir takım şeylerle uğraşıyodun iyisindir umarım herşey gönlüncedir

_incitanesi_ Canıım sen de mezun oldun unuttun bizii Nerelerdesiin

Selinanya Canım sen de yoksun hiç İnstagramdan görüyorum diyete ihtiyacın yok ama arada gel yine

zanbak 55 Canım sen de yoksun hiç. Umarım iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…