Allah iyiliğini vere İrem ne sutlaciYaa bişey sorcam tatlı krizlerimiz de az şekerli sutlac yiyebilir miyiz normalde ben 1 litre süt için 1 bardak şeker kullanıyorum güzel de yaparım firinda herkes bayılır. Kendime yarım litre sütle 2 çorba kaşığı falan koysam arada olur mu acaba.
Sağol fatmam
Ben zaten cuma 600 gram verince hiç neye girip bakmadım, kesin sana yenildim diye düşündüm
2 kilo vermiştir herhalde dedim kendime
Senden gercekten korktum : ))))))
Canım ilklerde ödem falan gidiyor ya sen de biliyorsun
Hepimiz hızlı başlıyoruz ama sonra yavaşlıyor
Iste tam bu sebepten Sabırlı olan her zaman kazanıyor
5. Takımda hipotiroidi bir arkadaş vardı 90a yakin kilosu vardı, 1 hafta hiç kaçamak yapmıyor,az yiyiyor ve spor yapıyordu ama verdigi kilo genelde 200 gram civarı filan oluyordu, arada sürpriz yaptığı da oluyordu
Neyse bu arkadaş 70leri de GÖRDÜ ve o gün dediki 200gram verdiğim haftalar moralimi bozup bıraksaydım bu günleri goremezdim
Yani ASLA VAZGEÇME
yani aynı benCanım ilklerde ödem falan gidiyor ya sen de biliyorsun
Hepimiz hızlı başlıyoruz ama sonra yavaşlıyor
Iste tam bu sebepten Sabırlı olan her zaman kazanıyor
5. Takımda hipotiroidi bir arkadaş vardı 90a yakin kilosu vardı, 1 hafta hiç kaçamak yapmıyor,az yiyiyor ve spor yapıyordu ama verdigi kilo genelde 200 gram civarı filan oluyordu, arada sürpriz yaptığı da oluyordu
Neyse bu arkadaş 70leri de GÖRDÜ ve o gün dediki 200gram verdiğim haftalar moralimi bozup bıraksaydım bu günleri goremezdim
Yani ASLA VAZGEÇME
vuuu süperIyi akşamlar kızlar
Bugün süperim
Yalnız su ve spor eksik
Menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği
Zeytin
Ara
elma
Akşam
Köfte
Salata
Ayran
Su 1.5 anca olur
Spor ne yazık ki yok.
Canım ben de a101 den aldım çavdar unu tam buğday unu falan bajsetmiştim ilçede maalesef beyaz ekmek lavaj köy ekmeği dışında ekmek yapılmıyor fırınlarda, paket ekmek de tüketmek istemiyorum.canım yarım yaş mayayı alıyorum yarım bardak ılık sütte eritiyorum içerisine biraz tuz az biraz da şeker koyuyorum sonra içerisine yarım bardak da su duruma göre un koyuyorum yoğuruyorum iyice,sonra yarım saat bekletiyorum mayalanıyor,uzunca yapıyorum yağlı kağıdın üzerine koyup üstüne bıçakla çizik atıyorum yarım saat daha bekliyorum sonra pişiriyorum. Bazen daha da cıvık yapıp baton kek kalıbına döküyorum öyle pişiriyorum
Aaa çok şaşırdım. Bulgur aslında buğday mıymış? Eee bulgur tüketmiyoruz ama neden o zamankaptanım buğdayı haşlandıktan sonra ufalanmış haline bulgur deniliyor evet
Canım küçük ayrlntılar dışında çenün ilk başlayan menüsü olarak güzel . Bu haftakı kilo verimine göre o küçük ayrıntıları dillendiririm.ki zaten kozam söylemiş.ama ilk başlarda o küçük şeyleri hoş görmek olur.yeterki cıss olmasın.. çikolata olmasınnn!hazır gelmişken menümüde yazayım ben sonra gece yarılarına kalıyorum :) bu gün dünden daha iyi ama bence :)
sabah: spordan önce
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı lor
1 çay bardağı ayran
ara: spordan sonra
1 bardak ayran
1 sade Türk kahvesi
öğle:
3 kaşık türlü
3 yaprak sarması
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 kaşık yoğurt
ara: Yarım fincan nescafe
akşam:
4 kaşık kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık naneli yoğurt
1 közlenmiş domates
1 dilim ekmek
ara: yok
su: 2,5 litre
spor: 1 saat spor salonunda kardio ve alet
Yok canım çok iyi yapıyorsun afferim sana...önceden bu kadar konuşmazdın ondan dedom bitanem...seni burda görmek hepimizi mutlu ediyor...tabiki haftasonun güzelliyindendir bu katılımınSöylediklerim yanlış mı ki ablaBak ben takıma 2 haziranda gelmişim sayenizde az çok birikimim olduu
Sen dişi kartaliçe , bizde minik yavru kuşlarıAnne kartal geldiii...hemen bi kaç kartalımın menülerine bakayım
Dün akşam da mercimek köftesi bugün de...bunu sevmedim azıcık...ama gerisi çok iyi..iyi akşamlar sevgili takımım menümü veriyorum
SABAH
2dlm tam tahıllı ekmek
1 hş yumurta
dom salatalık yeşillik
peynir
5zeytin
ÖĞLE
3 mercimekli köfte
salata
AKŞAM
yoğurtlu ıspanak
ayran salata
35dk yürüyüş 2lt civarı su hayırlı akşamlar sevgili takımım
Akşamına salata da eklesdn iyi olurdu iremcim...suyun da sporun da iyiMenu bildirimim :
SABAH : 1 yumurta dan Çılbir yoğurt 5 zeytin domates salatalık
ÖĞLE kahvaltı yi geç yapmıştım 2 avuç leblebi
ARA sade kahve
AKŞAM yarim kase yeşil mercimek çorbası 5 köfte
SU 3 litre
SPOR aksama kadar temizlik ve yarım saat kondisyon bisiklet
Sporun olmaması hiç iyi olmamış firuzem...ama ben konuşmuyom sizi anne baykuşa havale ediyom...o ne der nasıl kural koyar bilmem...Iyi akşamlar kızlar
Bugün süperim
Yalnız su ve spor eksik
Menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği
Zeytin
Ara
elma
Akşam
Köfte
Salata
Ayran
Su 1.5 anca olur
Spor ne yazık ki yok.
Bulgur benim de kafamı çok karıştırıyor ama pilav olunca cıss yerine geçiyor.belki öylesine haşlayıp 3kaşık yersek 1dilim ekmek yerine geçer...öylen yenile bilir o zaman...Aaa çok şaşırdım. Bulgur aslında buğday mıymış? Eee bulgur tüketmiyoruz ama neden o zamanaklım karıştı
Hah bak dişi kartaliçe daha iyi oldu...anne baykuş nirde acepSen dişi kartaliçe , bizde minik yavru kuşları
İyiyim canım sen nasılsın ?Eliiiif nasılsın?
aslında kepekli bulgurlar çok faydalı ama aynura çok israrcı davranıyor oyüzden bişey demek yanlış olur ama ödem yaptığını iddaa ediyor ama ekmek yenmediği öğünlerde 3 4 kaşık yenilebilir prinçtense tüm diyetisyenler öneriyor benim fikrim bu ha sen niye yemiyon dersen ben çok bulgur tüketimiyorum diyette olmasamda çünkü mideme dokunuyor ablası. sevmiyormuyum bayılıyorum ama çok sık aralıklarla tüketemiyorum .Aaa çok şaşırdım. Bulgur aslında buğday mıymış? Eee bulgur tüketmiyoruz ama neden o zamanaklım karıştı
Dün akşam da mercimek köftesi bugün de...bunu sevmedim azıcık...ama gerisi çok iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?