Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah iyiliğini vere İrem ne sutlaciyede ye sopayi

Iyi akşamlar kızlar

Bugün süperim
Yalnız su ve spor eksik

Menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği
Zeytin

Ara
elma

Akşam
Köfte
Salata
Ayran

Su 1.5 anca olur
Spor ne yazık ki yok.

Sağol fatmam
Ben zaten cuma 600 gram verince hiç neye girip bakmadım, kesin sana yenildim diye düşündüm
2 kilo vermiştir herhalde dedim kendime
Senden gercekten korktum : ))))))

yok canım ALLAH ın izniyle bıakmayı hiç düşünmüyor kilo vermek yemekten daha çok mutlu ediyor inşallah devam ettiririm korkmuyormuyum desem yalan olur bırakmaktan eskiye dönmekten gerçekten korkuuyorum

yani aynı ben
Iyi akşamlar kızlar

Bugün süperim
Yalnız su ve spor eksik

Menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği
Zeytin

Ara
elma

Akşam
Köfte
Salata
Ayran

Su 1.5 anca olur
Spor ne yazık ki yok.
vuuu süper

Canım ben de a101 den aldım çavdar unu tam buğday unu falan bajsetmiştim ilçede maalesef beyaz ekmek lavaj köy ekmeği dışında ekmek yapılmıyor fırınlarda, paket ekmek de tüketmek istemiyorum.
Her neyse ben de kuru maya ile yapıyorum ekmeği 2 dir. Sana diyeceğim şeker hiç koyma bal koy onun yerine bir tatlı kaşığı kadar harika oluyor ve daha doğal oluyor dene bir dahakine mutlaka.
Ben tuz hiç koymadım ama. Yemeklere koyuyorum zaten bir de ekmekten tuz almayayım diye.

Canım küçük ayrlntılar dışında çenün ilk başlayan menüsü olarak güzel . Bu haftakı kilo verimine göre o küçük ayrıntıları dillendiririm.ki zaten kozam söylemiş.ama ilk başlarda o küçük şeyleri hoş görmek olur.yeterki cıss olmasın.. çikolata olmasınnn!

Söylediklerim yanlış mı ki abla Bak ben takıma 2 haziranda gelmişim sayenizde az çok birikimim olduu
Yok canım çok iyi yapıyorsun afferim sana...önceden bu kadar konuşmazdın ondan dedom bitanem...seni burda görmek hepimizi mutlu ediyor...tabiki haftasonun güzelliyindendir bu katılımın

Dün akşam da mercimek köftesi bugün de...bunu sevmedim azıcık...ama gerisi çok iyi..

Akşamına salata da eklesdn iyi olurdu iremcim...suyun da sporun da iyi

Sporun olmaması hiç iyi olmamış firuzem...ama ben konuşmuyom sizi anne baykuşa havale ediyom...o ne der nasıl kural koyar bilmem...

Aaa çok şaşırdım. Bulgur aslında buğday mıymış? Eee bulgur tüketmiyoruz ama neden o zaman
aklım karıştı
Bulgur benim de kafamı çok karıştırıyor ama pilav olunca cıss yerine geçiyor.belki öylesine haşlayıp 3kaşık yersek 1dilim ekmek yerine geçer...öylen yenile bilir o zaman...

Aaa çok şaşırdım. Bulgur aslında buğday mıymış? Eee bulgur tüketmiyoruz ama neden o zaman
aklım karıştı
aslında kepekli bulgurlar çok faydalı ama aynura çok israrcı davranıyor oyüzden bişey demek yanlış olur ama ödem yaptığını iddaa ediyor ama ekmek yenmediği öğünlerde 3 4 kaşık yenilebilir prinçtense tüm diyetisyenler öneriyor benim fikrim bu ha sen niye yemiyon dersen ben çok bulgur tüketimiyorum diyette olmasamda çünkü mideme dokunuyor ablası. sevmiyormuyum bayılıyorum ama çok sık aralıklarla tüketemiyorum .

Dün akşam da mercimek köftesi bugün de...bunu sevmedim azıcık...ama gerisi çok iyi..

canım aynen kv ile eltim vardı kv birşeylere canım sıkıldı birbaktım eski günlerdeki gibi moralim bozulunca ne yediğimi farketmeden yiyorum yoksa bugün gerçekten çok dikkat etmek istiyordum öyle yiyince birazda salata yiyim öğünüm olsun dedim yoksa akşama onlara yemek hazırladım kendime ıspanak yaptım yediklerinden yemedim hala stresle başedemiyorum herhalde neyse hemen kendime geldim onlarıda gönderince yürüyüşe çıktım inşallah daha dikkatli olacağim anne kartaliçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…