Ne geçmişi kız kimse bişey yazmamışAyyy hadi beni spora gönderin... Takıldım kaldım kaç saattir gideyim de dünden filmin yarısını bırakmıştım bugüne hevesim olmayacağını tahmin ederek. Filmin sonunu merak ederim de koşarken izlerim dedim. Sporu kendime sevdirme çabam taktire şayan bence
Gideyim 40 dakika koşturayım (filmin 40 dksı kaldı)
Geçmişi de gelince okurum
Sonrada niye kilo veremiyorum.Iyi akşamlar kızlar
Aynura kizacak bana menum saçma oldu bu gün
Sabah
1dilim ekmek bal kaymak
2-3 ceviz
1 avuc içi kuru üzüm
Sonra kesmedi
2 yumurta ve yulaf kepegi ile omlet domates
Esime kahvalti hazırladım
Biraz ekmekle yagda yumurta
Kaymak
Bal
Aksam
Ogluma makarna yapmistim
3-4 kaşık makarna
1 kepçe et sote
Yogurtl ve yarma ile kuru tathana vardi , kuru kuru çok canım istedi yedim
Evet farkindayim hic güzel bir menu değil.
Su 1, 5 lt civari
Spor birazdan 30 dk cardio hulyanin önerdiği videoyu yapcam
Çok keyifsizim kızlar.
Canım benim paylaşım alanına bakıyordum bildirimi gördüm tıkladım mesajını görünce çok sevindim düşünceli tatlişim benim@HIRSIZI Abla seni çok sık göremiyorum burda bence sen de menü verip free takımda olabilirsiin istersen
@Benim adim uzum Abla çok uzun zamandır yazmıyosun. Nasılsın , iyi misin, elin nasıl oldum? Eğer liste seni strese sürüklüyosa free takımda devam edebilirsiin
@mirjam Abla sen de yoksun ne zamandır. Bir takım şeylerle uğraşıyodun iyisindir umarım herşey gönlüncedir
@_incitanesi_ Canıım sen de mezun oldun unuttun biziiNerelerdesiin
@Selinanya Canım sen de yoksun hiçİnstagramdan görüyorum diyete ihtiyacın yok ama arada gel yine
zanbak 55 Canım sen de yoksun hiç. Umarım iyisindir
Sonrada niye kilo veremiyorum.
2 yumurta hariç mi omlet, yoksa omleti mi 2 yumurta ile yaptın?
Bi de yağda yumurta da yapmışsın?
Yanlış anlama ama menune bakınca yumurta komasina girdiğini hissettim. Acaba menunu yazarken biraz yanlış yazmış olabilir misin?
Keyifsizligin menü için mi?
Canım benim paylaşım alanına bakıyordum bildirimi gördüm tıkladım mesajını görünce çok sevindim düşünceli tatlişim benimçok teşekkür ederim çok sağol duygulandım : ) şimdi iyiyim desem yalan olur ama kimseyi de üzmek istemiyorum. İnşallah sizler de iyisinizdir kendinize iyi bakın burda olmasam da aklım burda hepinizi seviyorum.
Sonrada niye kilo veremiyorum.
2 yumurta hariç mi omlet, yoksa omleti mi 2 yumurta ile yaptın?
Bi de yağda yumurta da yapmışsın?
Yanlış anlama ama menune bakınca yumurta komasina girdiğini hissettim. Acaba menunu yazarken biraz yanlış yazmış olabilir misin?
Keyifsizligin menü için mi?
Menunu yanlış anlamisim o zaman2 yumurta ile omlet canim. Menüden dolayi degil canim keyifsiz olmam, nefdenini bende bilmiyorum
Zaten keyifsiz oldugum icin boyle düzensiz yedim
Al kuzum al, en basa yazKız nana takibimdesin ona gore. Kara listeme aldım seni.
Hele bi cis yap, dilimden kurtulamazsin
Keyfimde yerine geldi sayende
peri allah razı olsun sayende bende yaptım sporumu lütfen her akşam yazAyyy hadi beni spora gönderin... Takıldım kaldım kaç saattir gideyim de dünden filmin yarısını bırakmıştım bugüne hevesim olmayacağını tahmin ederek. Filmin sonunu merak ederim de koşarken izlerim dedim. Sporu kendime sevdirme çabam taktire şayan bence
Gideyim 40 dakika koşturayım (filmin 40 dksı kaldı)
Geçmişi de gelince okurum
canım ne oldu neden keyifsizsin kuzucuğun yok diyemi ay kıyamam sana2 yumurta ile omlet canim. Menüden dolayi degil canim keyifsiz olmam, nefdenini bende bilmiyorum
Zaten keyifsiz oldugum icin boyle düzensiz yedim
demek öyle cadı bizi konuşulacaklardan saymıyorsun he iyi peki bakalım sende haklısın herkes yaşıtıyla yada yakın biriyle konuşmak isteryasom7272 okumak daha keyifli şaka bir yana işte hâlâ kendime burada böyle çok konuşacak birini bulamadım. Konuşmaya çalışıyorum, ama çalışmanın ötesine gelemedim daha
canım ne oldu neden keyifsizsin kuzucuğun yok diyemi ay kıyamam sana
zanbak hala toparlanamadınmı kuzum gel artık listede olma ama arada ce de bilelim iyisin.Canım benim paylaşım alanına bakıyordum bildirimi gördüm tıkladım mesajını görünce çok sevindim düşünceli tatlişim benimçok teşekkür ederim çok sağol duygulandım : ) şimdi iyiyim desem yalan olur ama kimseyi de üzmek istemiyorum. İnşallah sizler de iyisinizdir kendinize iyi bakın burda olmasam da aklım burda hepinizi seviyorum.
Al kuzum al, en basa yazEn az 80 kiloya kadar tövbe agzima bisey surmem.
şimdi ben seni tanıyorum bu yediklerini makul ölçüde yemişsindir o yüzden olumsuz yorum yapmayacam evde olunca düzensiz olmuş ama ben senin hemen toparlanacağını ve ideailne tam adımlarla ilerleyeceğini biliyorum ve inanıyorum.Tatilden hic bir sey anlamadim yaa. Bilmiyorum ki anlamsiz bir keyifsizlik
Bu arada şimdi spora başlıyorum.
Menume baktin mi. Bi yorumda sen yaz beni bana getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?