Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nana siz niye konuşmuyorsunuz birileri konuşacak siz okuyacakmısınız sadece cadııııııııııııııı

Ayyy hadi beni spora gönderin... Takıldım kaldım kaç saattir gideyim de dünden filmin yarısını bırakmıştım bugüne hevesim olmayacağını tahmin ederek. Filmin sonunu merak ederim de koşarken izlerim dedim. Sporu kendime sevdirme çabam taktire şayan bence
Gideyim 40 dakika koşturayım (filmin 40 dksı kaldı
)
Geçmişi de gelince okurum

Ne geçmişi kız kimse bişey yazmamış

Aynuram bugünlük spor yok yaa
Yarın telafi ederim inşallah..

Hülyam @Daydream15 bi diyetten bahsetmiştin neydi onu bi araştırayim ben

yasom7272 okumak daha keyifli şaka bir yana işte hâlâ kendime burada böyle çok konuşacak birini bulamadım. Konuşmaya çalışıyorum, ama çalışmanın ötesine gelemedim daha

Iyi akşamlar kızlar

Aynura kizacak bana menum saçma oldu bu gün

Sabah
1dilim ekmek bal kaymak
2-3 ceviz
1 avuc içi kuru üzüm

Sonra kesmedi
2 yumurta ve yulaf kepegi ile omlet domates

Esime kahvalti hazırladım
Biraz ekmekle yagda yumurta
Kaymak
Bal

Aksam
Ogluma makarna yapmistim
3-4 kaşık makarna
1 kepçe et sote
Yogurtl ve yarma ile kuru tathana vardi , kuru kuru çok canım istedi yedim

Evet farkindayim hic güzel bir menu değil.

Su 1, 5 lt civari
Spor birazdan 30 dk cardio hulyanin önerdiği videoyu yapcam

Çok keyifsizim kızlar.

Sonrada niye kilo veremiyorum.
2 yumurta hariç mi omlet, yoksa omleti mi 2 yumurta ile yaptın?
Bi de yağda yumurta da yapmışsın?
Yanlış anlama ama menune bakınca yumurta komasina girdiğini hissettim. Acaba menunu yazarken biraz yanlış yazmış olabilir misin?
Keyifsizligin menü için mi?

Canım benim paylaşım alanına bakıyordum bildirimi gördüm tıkladım mesajını görünce çok sevindim düşünceli tatlişim benim çok teşekkür ederim çok sağol duygulandım : ) şimdi iyiyim desem yalan olur ama kimseyi de üzmek istemiyorum. İnşallah sizler de iyisinizdir kendinize iyi bakın burda olmasam da aklım burda hepinizi seviyorum.

2 yumurta ile omlet canim. Menüden dolayi degil canim keyifsiz olmam, nefdenini bende bilmiyorum

Zaten keyifsiz oldugum icin boyle düzensiz yedim

Canim listede olmasanda gel buraya lütfen

Kız nana takibimdesin ona gore. Kara listeme aldım seni.

Hele bi cis yap, dilimden kurtulamazsin

Keyfimde yerine geldi sayende

2 yumurta ile omlet canim. Menüden dolayi degil canim keyifsiz olmam, nefdenini bende bilmiyorum

Zaten keyifsiz oldugum icin boyle düzensiz yedim
Menunu yanlış anlamisim o zaman
Bende bugün halsiz geçirdim. Kizsal problemler yüzünden.
Bugün ters günümüz herhalde

peri allah razı olsun sayende bende yaptım sporumu lütfen her akşam yaz

yasom7272 okumak daha keyifli şaka bir yana işte hâlâ kendime burada böyle çok konuşacak birini bulamadım. Konuşmaya çalışıyorum, ama çalışmanın ötesine gelemedim daha
demek öyle cadı bizi konuşulacaklardan saymıyorsun he iyi peki bakalım sende haklısın herkes yaşıtıyla yada yakın biriyle konuşmak ister

zanbak hala toparlanamadınmı kuzum gel artık listede olma ama arada ce de bilelim iyisin.

Tatilden hic bir sey anlamadim yaa. Bilmiyorum ki anlamsiz bir keyifsizlik

Bu arada şimdi spora başlıyorum.
Menume baktin mi. Bi yorumda sen yaz beni bana getirsin
şimdi ben seni tanıyorum bu yediklerini makul ölçüde yemişsindir o yüzden olumsuz yorum yapmayacam evde olunca düzensiz olmuş ama ben senin hemen toparlanacağını ve ideailne tam adımlarla ilerleyeceğini biliyorum ve inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…