Aşk olsun bunu mu anladındemek öyle cadı bizi konuşulacaklardan saymıyorsun he iyi peki bakalım sende haklısın herkes yaşıtıyla yada yakın biriyle konuşmak ister
kim demiş ölmek var dönmek yok verdiysem söz asla yamuluk yapmam sözüm sözdür nanacım ya burdayım benim pc açık dizi izliyodum telefonum zır diyince bakıyorumAşk olsun bunu mu anladınyoktunuz ortada ama hâlâ kendimi garip hissediyorum zaten hem seninle pazartesiden itibaren menudas olacaktık. Benden kurtulmaya mi çalışıyorsun?
65 e inip birden yiyerek kilo almak yerine yavaş yavaş (haftada 1 kez falan) hayatıma sokacagim. Kilo verdikten sonra almamak için.Kara listemdesin. Aman diyeyim sakin cis yapma ayrica 80 değil 65 e kadar cis yok sana boyun kilon nedir bu arada. Cepten bakamadim.
Unutma zaten pazartesi sabahı hatırlamıyorumkim demiş ölmek var dönmek yok verdiysem söz asla yamuluk yapmam sözüm sözdür nanacım ya burdayım benim pc açık dizi izliyodum telefonum zır diyince bakıyorumkimse yazmayınca yada yazdıklarım havada kalınca bende bugün yazmama kararı aldım
Pegan diyetiydi kuzum..,Ne geçmişi kız kimse bişey yazmamış
Aynuram bugünlük spor yok yaa
Yarın telafi ederim inşallah..
HülyamDaydream- bi diyetten bahsetmiştin neydi onu bi araştırayim ben
Bende daha girmedim, deneme suremiz bitmemiştir büyük ihtimal. Menün güzel ama bence aktiviteni birazcık artirmalisin. Bu arada güncel kilon ne acaba?Bugünkü menüm
Sabah 3 dl tte
5 zeytin
1 yumurta
Öğle 4 yk karışık sebze yemeği
1 dl ekmek
1 kase yoğurt
2 dlm peynir
Akşam
4 yk taze fasulye
2 ykpilav
Bir parça tavuk
Yoğurt
2 lt den biraz fazla su
Yarım saat yürüyüş
Ben ne zaman takıma gireceğimmm:'(
Yok canım bizim kızların çoğu çalışıyor ya işte olunca daha çok yazıyorlar...evdeyken ev işleri çocuklar koca derken gelemiyorlar...Unutma zaten pazartesi sabahı hatırlamıyorumhaftasonu gerçekten buraya bisey oluyor, herkes kendi köşesinde, evliler ya kocikleri yanlarında herhalde
Açıklandımı sonuçlar?ay bi de umutsuzdun ha...çok tebrikler...bence bu defa gerçekten hak edenler oy aldı arkadaşı fazla olanlar deyilKızlar börek yarışmasında 3.olmuşum
bende dizi izliyorum nana ne yapayım kafamda kına terlemişim banyo yapmam lazım dizi bitsin merakla saçımın rengini merak ediyorum.Unutma zaten pazartesi sabahı hatırlamıyorumhaftasonu gerçekten buraya bisey oluyor, herkes kendi köşesinde, evliler ya kocikleri yanlarında herhalde
Iyi akşamlar kızlar
Aynura kizacak bana menum saçma oldu bu gün
Sabah
1dilim ekmek bal kaymak
2-3 ceviz
1 avuc içi kuru üzüm
Sonra kesmedi
2 yumurta ve yulaf kepegi ile omlet domates
Esime kahvalti hazırladım
Biraz ekmekle yagda yumurta
Kaymak
Bal
Aksam
Ogluma makarna yapmistim
3-4 kaşık makarna
1 kepçe et sote
Yogurtl ve yarma ile kuru tathana vardi , kuru kuru çok canım istedi yedim
Evet farkindayim hic güzel bir menu değil.
Su 1, 5 lt civari
Spor birazdan 30 dk cardio hulyanin önerdiği videoyu yapcam
Çok keyifsizim kızlar.
Allah iyiliyini versin emiBir de kaptanım kaç mesaj daha atmam gerek
Kızlar börek yarışmasında 3.olmuşum
Bana da yollarsın abla fotoyubende dizi izliyorum nana ne yapayım kafamda kına terlemişim banyo yapmam lazım dizi bitsin merakla saçımın rengini merak ediyorum.
sen bu ekmeklerle kız nasıl girecem listeyeBugünkü menüm
Sabah 3 dl tte
5 zeytin
1 yumurta
Öğle 4 yk karışık sebze yemeği
1 dl ekmek
1 kase yoğurt
2 dlm peynir
Akşam
4 yk taze fasulye
2 ykpilav
Bir parça tavuk
Yoğurt
2 lt den biraz fazla su
Yarım saat yürüyüş
Ben ne zaman takıma gireceğimmm:'(
1.lahmacun böreyi abla...tebrik ederim kontesim ben bakmadım 1. kim?
aebenim kaçıncı olmuş dur bakayım yaaa ahuyuda merak ettim. aebenide çok özledim1.lahmacun böreyi abla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?