Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

demek öyle cadı bizi konuşulacaklardan saymıyorsun he iyi peki bakalım sende haklısın herkes yaşıtıyla yada yakın biriyle konuşmak ister
Aşk olsun bunu mu anladın yoktunuz ortada ama hâlâ kendimi garip hissediyorum zaten hem seninle pazartesiden itibaren menudas olacaktık. Benden kurtulmaya mi çalışıyorsun?

Aşk olsun bunu mu anladın yoktunuz ortada ama hâlâ kendimi garip hissediyorum zaten hem seninle pazartesiden itibaren menudas olacaktık. Benden kurtulmaya mi çalışıyorsun?
kim demiş ölmek var dönmek yok verdiysem söz asla yamuluk yapmam sözüm sözdür nanacım ya burdayım benim pc açık dizi izliyodum telefonum zır diyince bakıyorum kimse yazmayınca yada yazdıklarım havada kalınca bende bugün yazmama kararı aldım

Kara listemdesin. Aman diyeyim sakin cis yapma ayrica 80 değil 65 e kadar cis yok sana boyun kilon nedir bu arada. Cepten bakamadim.
65 e inip birden yiyerek kilo almak yerine yavaş yavaş (haftada 1 kez falan) hayatıma sokacagim. Kilo verdikten sonra almamak için.
Boyun 168, kilomda 92

Unutma zaten pazartesi sabahı hatırlamıyorum haftasonu gerçekten buraya bisey oluyor, herkes kendi köşesinde, evliler ya kocikleri yanlarında herhalde

Bugünkü menüm
Sabah 3 dl tte
5 zeytin
1 yumurta
Öğle 4 yk karışık sebze yemeği
1 dl ekmek
1 kase yoğurt
2 dlm peynir
Akşam
4 yk taze fasulye
2 ykpilav
Bir parça tavuk
Yoğurt
2 lt den biraz fazla su
Yarım saat yürüyüş
Ben ne zaman takıma gireceğimmm:'(

Bende daha girmedim, deneme suremiz bitmemiştir büyük ihtimal. Menün güzel ama bence aktiviteni birazcık artirmalisin. Bu arada güncel kilon ne acaba?

Unutma zaten pazartesi sabahı hatırlamıyorum haftasonu gerçekten buraya bisey oluyor, herkes kendi köşesinde, evliler ya kocikleri yanlarında herhalde
Yok canım bizim kızların çoğu çalışıyor ya işte olunca daha çok yazıyorlar...evdeyken ev işleri çocuklar koca derken gelemiyorlar...

Şimdi baktım sonuçlara..10larca antin kuntin börekler yapmış kızlar ama en bilinen 3börek kazanmış

bende dizi izliyorum nana ne yapayım kafamda kına terlemişim banyo yapmam lazım dizi bitsin merakla saçımın rengini merak ediyorum.

canım hayırdır rahatsız falan mısın geçen günler mende öyleydim inşallah daha iyi hissedersin kendini

Bir de kaptanım kaç mesaj daha atmam gerek
Allah iyiliyini versin emi bu hafta dünden itibaren başladı ve haftalık 35mesajın olmalı...ama bu tamamen katıllmı arttırmak için...takıma girip girmemen senden asılı canım.bugünlük menün iyi...takımın listesine girmen için hergün iyi menüler gerek.katıllmınl iyi tutman gerek en önemlisi iyi kilo vermen gerek...sen devam et zamanı geldiyinde listeye de girersin inşallah...

sen bu ekmeklerle kız nasıl girecem listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…