Aeben abla seçimlerden dolayı memleketde her halde...aebenim kaçıncı olmuş dur bakayım yaaa ahuyuda merak ettim. aebenide çok özledim
hıhı yollarım aynura ama akşam olunca pek belli olmayacaktır gündüz çekmek lazım genede yollarımBana da yollarsın abla fotoyu
Sen yolla ablası ben uyuycam kesin yarın bakar yorumumu da yaparıııımhıhı yollarım aynura ama akşam olunca pek belli olmayacaktır gündüz çekmek lazım genede yollarım
uyu kuzum neyi bekliyorsunAyyy çok uykum var yaaaa...
tamam canımSen yolla ablası ben uyuycam kesin yarın bakar yorumumu da yaparıııım
şimdi ben seni tanıyorum bu yediklerini makul ölçüde yemişsindir o yüzden olumsuz yorum yapmayacam evde olunca düzensiz olmuş ama ben senin hemen toparlanacağını ve ideailne tam adımlarla ilerleyeceğini biliyorum ve inanıyorum.
İnciye patik ördüm...
Evet yaaa...haydi iyi geceler herkese...umarım damla gece öksürmez de rahat uyuruz...yatağını da bir az kenara koydum.kalkıp yatmaktan bi hal oluyorum gece...uyu kuzum neyi bekliyorsunbenimde uykum gelsede uyusam
Abla neyin fotoğrafını cekiyonda güzel çıkmıyor? Neyle cekiyon? Kafam karıştıhıhı yollarım aynura ama akşam olunca pek belli olmayacaktır gündüz çekmek lazım genede yollarım
Kızlar börek yarışmasında 3.olmuşum
Can'ım buğday toplandıktan sonra haşlanıyor hani hedik diyoruz bebeklerin de dişi çıkınca yapılıp dağıtılır,işte o hedik başlandıktan sonra serilip kurutulur sonra da değirmenlerde istenen boyutta bulgur haline gelirAaa çok şaşırdım. Bulgur aslında buğday mıymış? Eee bulgur tüketmiyoruz ama neden o zamanaklım karıştı
canım hayırdır rahatsız falan mısın geçen günler mende öyleydim inşallah daha iyi hissedersin kendini
Açıklanmış akşama doğru...evet bana oy verenlerin sadece 4 ünü biliyorum.,adil oldu..gerçekten yarışma fikri yoktu biliyorsun eşime yaparken göndereyim dedim.. :)Açıklandımı sonuçlar?ay bi de umutsuzdun ha...çok tebrikler...bence bu defa gerçekten hak edenler oy aldı arkadaşı fazla olanlar deyil
Can'ım buğday toplandıktan sonra haşlanıyor hani hedik diyoruz bebeklerin de dişi çıkınca yapılıp dağıtılır,işte o hedik başlandıktan sonra serilip kurutulur sonra da değirmenlerde istenen boyutta bulgur haline gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?