Adra 1.oldu,lahmacun böreğiyle...sağol Yasomtebrik ederim kontesim ben bakmadım 1. kim?
Açıklanmış akşama doğru...evet bana oy verenlerin sadece 4 ünü biliyorum.,adil oldu..gerçekten yarışma fikri yoktu biliyorsun eşime yaparken göndereyim dedim.. :)
Sağol SaraycamTebrik ederim canım. Bide iddiali olsaymissin neler olacakmis :)
Sağol Fatmacımtebriklr
telefonla nanacım ama gece belli olmaz saçımın rengi yarın gündüz ısığıyla çekeyimAbla neyin fotoğrafını cekiyonda güzel çıkmıyor? Neyle cekiyon? Kafam karıştı
Bende özledimaebenim kaçıncı olmuş dur bakayım yaaa ahuyuda merak ettim. aebenide çok özledim
ellerine kollarınıza emeğnize sağlık hakeden aldı diyecemde birinci olan neyse bişey demeyim. tebrik ederim yeniden kontesimSağol Saraycamben patatesli börek sevmem pek demek ki seven çokmuş..
inşallah amin amin vatana millete hayırlı bir seçim olur. kolay gelsin şimdidenKızlar ben kaçar,sandık görevlisiyim 5 buçukta kalkcam..öpüyorum hepinizi..hayırlısı olur inşallah..
Sağol Saraycamben patatesli börek sevmem pek demek ki seven çokmuş..
kaptanım kök zencefil ile çubuk tarçın aldım, bir de karanfil. ne yapayım onları@nananais kuzum sana da geçmiş olsun...regl ağrılarına zencefilli tarçınlı çay birebirdir...
saraycam bende sadece kavurmasını ve salatasını severim ama aylardır ağzıma sürmedim diyebilirim geçen arkadaş kahvaltı için getrmişti kavurma 1 çatal aldım .Aslinda patatesi bi borege yakistiriyorum bide koftenin yanina. Baska türlü hiç sevmem
Bende özledimaeben imi..
aynura yok peri ben cevaplayım bir yeşil elmayı 4 böl bir çubuk tarçın ve kök zencefil ve 5 6tane karanfili at sürahinin içine sıcak su ekle sabaha kadar dursun ben 1 lt kadar sürahim ona yapıyorum aradakaptanım kök zencefil ile çubuk tarçın aldım, bir de karanfil. ne yapayım onları
ayy saçma sordum sanırım ama bir tarif duymuştum burda sanırım metabolik çay gibi bişeydi. aklımda kalmış a101 de görünce aldım geldim duruyor kaç gündür. hepsini bir kaynatayım mı kaynamış suyu döküp demlendireyimmi nasıl yapayım? bir de kök zencefil nasıl kullanılıyor rendeleyecek miyim olduğu gibi mi atacağım?
saraycam bende sadece kavurmasını ve salatasını severim ama aylardır ağzıma sürmedim diyebilirim geçen arkadaş kahvaltı için getrmişti kavurma 1 çatal aldım .
sağol ablaa şansa eşim yeşil elma da almışaynura yok peri ben cevaplayım bir yeşil elmayı 4 böl bir çubuk tarçın ve kök zencefil ve 5 6tane karanfili at sürahinin içine sıcak su ekle sabaha kadar dursun ben 1 lt kadar sürahim ona yapıyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?