kuruzencefil tazemi kurumu?
saraycam bugün patates haşlamasını göstermiş okadar kolay soyuluyorki pişirmeden patetesin ortasından çizik atıyon öyle haşlıyon hup soyuluyor.Aa evet kavurmasida güzel. Yarin esime yapayim :) oda cok sever
çok büyük değilse a101den aldın sanırım tekini at taze kullanıyorum ben
ben şu anda ilk resmin 12 hafta sonraki hali gibiyim. hedefim son resmin 15 hafta sonraki haliAzıcııık motivasyon olsuuuun
Eki Görüntüle 1673042 Eki Görüntüle 1673045 Eki Görüntüle 1673050 Eki Görüntüle 1673052
SONUÇLAR ORTADAİSTEDİKTEN SONRA HER ŞEY YAPILABİLİR YETER Kİ İSTEYİN
Patatesli böreği okuyunca neyi farkettim abla, seninle patatesi konuştuğumuzdan beri agzima surmemisimsaraycam bende sadece kavurmasını ve salatasını severim ama aylardır ağzıma sürmedim diyebilirim geçen arkadaş kahvaltı için getrmişti kavurma 1 çatal aldım .
Afiyet olsun, hem kolay hem hafif, gitsin kilocuklar gelsin fitt vücutlarbir de menümü vereyim 156 msj var o arada okurum..
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, domates, peynir yarım dilim çavdar ekmek
öğle: haşlanmış karnıbahar , yoğurtlu kırmızı biber soslu (yarım tabak)
akşam : N Nana in tarifini verdiği tavuk böreğii(harika oldu tarifine sağlık)
ara:1 mandalina
yatmadan bir çay yaparım form çay ve bikaç kuru kayısı yerim
su:2.5 lt
spor:40 dk tempolu yürüyüş
abla çok sabırlı ve azimlisin ben sana çok inanıyorum .. hem yaptığımızda dayanılmayacak birşey yokki pes edelim. aç kalmıyoruz sağlıklı beslenip doyarak kilo veriyoruz. hiçbirimizin motivasyonu mezun olana kadar bozulmayacak inşyok canım ALLAH ın izniyle bıakmayı hiç düşünmüyor kilo vermek yemekten daha çok mutlu ediyor inşallah devam ettiririm korkmuyormuyum desem yalan olur bırakmaktan eskiye dönmekten gerçekten korkuuyorum
evet ben diyete başladığımdan beri patetes pilavmakarna yemedim mümkün olduğunca 8aydır 1tabağı geçmezPatatesli böreği okuyunca neyi farkettim abla, seninle patatesi konuştuğumuzdan beri agzima surmemisim
Afiyet olsun, hem kolay hem hafif, gitsin kilocuklar gelsin fitt vücutlar
abla insulin direnci var mıydı sende de? bende ölçülmedi ama şüphe duyup ilaç verdi doktor. şimdi sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri hissetmiyorum çok şükür ama eskiden sinirlenince , strese girince ve akşam yemeklerinden sonra inanılmaz bir yeme isteği geliyordu. hele akşam yemeğinden sonra sofradan kalkıp buzdolabının başına geçiyordum.canım aynen kv ile eltim vardı kv birşeylere canım sıkıldı birbaktım eski günlerdeki gibi moralim bozulunca ne yediğimi farketmeden yiyorum yoksa bugün gerçekten çok dikkat etmek istiyordum öyle yiyince birazda salata yiyim öğünüm olsun dedim yoksa akşama onlara yemek hazırladım kendime ıspanak yaptım yediklerinden yemedim hala stresle başedemiyorum herhalde neyse hemen kendime geldim onlarıda gönderince yürüyüşe çıktım inşallah daha dikkatli olacağim anne kartaliçem
20 dkdır okuyorum ben geçmişiNe geçmişi kız kimse bişey yazmamış
Aynuram bugünlük spor yok yaa
Yarın telafi ederim inşallah..
Hülyam @Daydream15 bi diyetten bahsetmiştin neydi onu bi araştırayim ben
sen benden önce takımda idin heralde demi? ben seni hiç tanımıyorum hoşgeldin diye konuşmuşuzdur ama unuttum nanayasom7272 okumak daha keyifli şaka bir yana işte hâlâ kendime burada böyle çok konuşacak birini bulamadım. Konuşmaya çalışıyorum, ama çalışmanın ötesine gelemedim daha
menülerini takip ediyorum nana ... canım çekti yaaaBugün balık yapmıştım, çok güzel olduydu. Izgara gibi yaptım.
3 hafta oldu daha bugün. Tabi, 24 yaşındayım, çalışmayıp evde oturuyorum. 168 boyunda 92 kiloyum. Göbişi tombik olanlardan vücut tipimsen benden önce takımda idin heralde demi? ben seni hiç tanımıyorum hoşgeldin diye konuşmuşuzdur ama unuttum nanabiraz kendinden bahseder misin
çok sevindim ablaaperi allah razı olsun sayende bende yaptım sporumu lütfen her akşam yaz
Ben ilk günden tüm yediklerimi resmediyorum.menülerini takip ediyorum nana ... canım çekti yaaayarına patlıcanlı bişeyler düşünmüştüm de pazartesi menüm ızgara balık olsun o zaman
göbek insanı kalça basenden daha çok rahatsız ediyor.. yani ben öyleyim heralde popom arkada olunca görmüyorum ama gçbeğim çıkınca kendimi çok rahatsız hissediyorum..3 hafta oldu daha bugün. Tabi, 24 yaşındayım, çalışmayıp evde oturuyorum. 168 boyunda 92 kiloyum. Göbişi tombik olanlardan vücut tipim
ayy koy buraya yarın ne pişirsem diye küçücük yemek bilgimle kafayı yiyorum. çok güzel fikir oluyor banaBen ilk günden tüm yediklerimi resmediyorum.
Afiyet olsun bende yarın Brüksel lahanasiyla yemek yapicam.
Balık iyidir, yağa girmemiş balık daha iyidir
yeni yarışma ne zaman oldu yaa... ben oy vermeyi yeni öğrenmiştim yarışmalar tühhhAçıklandımı sonuçlar?ay bi de umutsuzdun ha...çok tebrikler...bence bu defa gerçekten hak edenler oy aldı arkadaşı fazla olanlar deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?