Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QU OTE="xpreiaZ, post: 43315780, member: 564629"]ben şu anda ilk resmin 12 hafta sonraki hali gibiyim. hedefim son resmin 15 hafta sonraki hali[/QUOTE]
peri onu aç karnına içiyorsun ben içine 1 tatlı kaşığı yeşil çayda atıyoum bazen rezene ha limonu unttum bir dilimde limon canım yemekten önce bir bardak içecen

ay ben bunu yeniden yazayım peri sırayla hep eksik yazmışım
1 elma
1 çubuk tarçın
1 zençefil
5 6 tane zencefil
5 6 tane top karabiber
1/2 limon
1 lt sıcak su

saraycam bende sadece kavurmasını ve salatasını severim ama aylardır ağzıma sürmedim diyebilirim geçen arkadaş kahvaltı için getrmişti kavurma 1 çatal aldım .
Patatesli böreği okuyunca neyi farkettim abla, seninle patatesi konuştuğumuzdan beri agzima surmemisim

Afiyet olsun, hem kolay hem hafif, gitsin kilocuklar gelsin fitt vücutlar

yok canım ALLAH ın izniyle bıakmayı hiç düşünmüyor kilo vermek yemekten daha çok mutlu ediyor inşallah devam ettiririm korkmuyormuyum desem yalan olur bırakmaktan eskiye dönmekten gerçekten korkuuyorum
abla çok sabırlı ve azimlisin ben sana çok inanıyorum .. hem yaptığımızda dayanılmayacak birşey yokki pes edelim. aç kalmıyoruz sağlıklı beslenip doyarak kilo veriyoruz. hiçbirimizin motivasyonu mezun olana kadar bozulmayacak inş

Patatesli böreği okuyunca neyi farkettim abla, seninle patatesi konuştuğumuzdan beri agzima surmemisim

Afiyet olsun, hem kolay hem hafif, gitsin kilocuklar gelsin fitt vücutlar
evet ben diyete başladığımdan beri patetes pilavmakarna yemedim mümkün olduğunca 8aydır 1tabağı geçmez

abla insulin direnci var mıydı sende de? bende ölçülmedi ama şüphe duyup ilaç verdi doktor. şimdi sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri hissetmiyorum çok şükür ama eskiden sinirlenince , strese girince ve akşam yemeklerinden sonra inanılmaz bir yeme isteği geliyordu. hele akşam yemeğinden sonra sofradan kalkıp buzdolabının başına geçiyordum.
şimdi hem ilaç kullanmam hem de sağlıklı beslenmemle o krizlerim azaldı. hissetmiyorum artık

Ne geçmişi kız kimse bişey yazmamış

Aynuram bugünlük spor yok yaa
Yarın telafi ederim inşallah..

Hülyam @Daydream15 bi diyetten bahsetmiştin neydi onu bi araştırayim ben
20 dkdır okuyorum ben geçmişi en son dün gecede bırakmıştım. sabah konuşulanları okuyamadım başka topiklerde fink atmaktan170 msjdan 80 e indim

yasom7272 okumak daha keyifli şaka bir yana işte hâlâ kendime burada böyle çok konuşacak birini bulamadım. Konuşmaya çalışıyorum, ama çalışmanın ötesine gelemedim daha
sen benden önce takımda idin heralde demi? ben seni hiç tanımıyorum hoşgeldin diye konuşmuşuzdur ama unuttum nana biraz kendinden bahseder misin

sen benden önce takımda idin heralde demi? ben seni hiç tanımıyorum hoşgeldin diye konuşmuşuzdur ama unuttum nana biraz kendinden bahseder misin
3 hafta oldu daha bugün. Tabi, 24 yaşındayım, çalışmayıp evde oturuyorum. 168 boyunda 92 kiloyum. Göbişi tombik olanlardan vücut tipim

menülerini takip ediyorum nana ... canım çekti yaaa yarına patlıcanlı bişeyler düşünmüştüm de pazartesi menüm ızgara balık olsun o zaman
Ben ilk günden tüm yediklerimi resmediyorum.
Afiyet olsun bende yarın Brüksel lahanasiyla yemek yapicam.
Balık iyidir, yağa girmemiş balık daha iyidir

3 hafta oldu daha bugün. Tabi, 24 yaşındayım, çalışmayıp evde oturuyorum. 168 boyunda 92 kiloyum. Göbişi tombik olanlardan vücut tipim
göbek insanı kalça basenden daha çok rahatsız ediyor.. yani ben öyleyim heralde popom arkada olunca görmüyorum ama gçbeğim çıkınca kendimi çok rahatsız hissediyorum..
bunu olumluya çevirdim bile ama göbüşüm sayesinde şişmanladığımı farkettim. 1 sene de 20 kilo alıp aynaya bakınca kendimi zayıf görmeye devam ediyordum yoksa popom benden iki adım sonra geliyordu da farkında değildim.
ben de bahsetmişimdir kendimden ama tekrar hatırlatayım gümüşhanenin ilçesinde yaşıyorum, evli ve çocuksuzum. çocuk istiyorumo arada bekarlık kiloma döneyim dedim inş. ve burdayım. 162 boy 77 kilo ile başladım şu anda 64 üm. hedef 55

Ben ilk günden tüm yediklerimi resmediyorum.
Afiyet olsun bende yarın Brüksel lahanasiyla yemek yapicam.
Balık iyidir, yağa girmemiş balık daha iyidir
ayy koy buraya yarın ne pişirsem diye küçücük yemek bilgimle kafayı yiyorum. çok güzel fikir oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…