çok güzel olmuş abla güle güle giysin kime ördüysen.. ben de çok seviyorum örgüyü!! kış da geldi yavaştan yünlerimi çıkarsam ben de.. bugün tüm evi temizledim zaten. yarına işim de yok. tatil tatil yapayım örgümüİnciye patik ördüm...
hiç canını sıkma geçmiş için. ben üni yıllarını en tombik halimle geçirdimKesinlikle haklisin ustumle bacaklarım arasında 2 beden vardıinan çok kötü ve komik bir hâl. Benim basladigimdan beri baya bi inceldigimi farkediyorum. İnan insanlar öyle bakıyor ki, salakligima yanıyorum, kaç senedir boşuna yasamisim bu gobisle. Keşke daha önce aynada bakmak yerinin gorebilseydim. Güzelim pantalonlarimin ustune anne bluzlari giyiyordum.
75 lere ineyim o halimi koyucam buraya ibret olsun
Evet, inşallah yaza fit gireceğim. Bikini giyip kendimi denizlere atacağımhiç canını sıkma geçmiş için. ben üni yıllarını en tombik halimle geçirdimama açıkçası ünide iken hiç takmıyordum kilomu acaip bir özgüven patlaması yaşıyormuşum o dönem
şimdi hem sağlık için hem de biraz çocuk için düşüyorum üstüne.. kilo hormonları falan mahvediyor malum...tabiki fit beden çok çok daha güzel görünüyor o da var.
şimdi geçen zaman için üzülmeyelim. önümüzde çıtır olacağımız günleri düşünüp hedefimize kitlenelim
hemen kalkıp yapayım unutmayayım.. yarına metabolik çayım hazır olsun. tadı da güzel olacak sanki hepsi tatlı hoş aroma verecek şeyleray ben bunu yeniden yazayım peri sırayla hep eksik yazmışım
1 elma
1 çubuk tarçın
1 zençefil
5 6 tane zencefil
5 6 tane top karabiber
1/2 limon
1 lt sıcak su
abla insulin direnci var mıydı sende de? bende ölçülmedi ama şüphe duyup ilaç verdi doktor. şimdi sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri hissetmiyorum çok şükür ama eskiden sinirlenince , strese girince ve akşam yemeklerinden sonra inanılmaz bir yeme isteği geliyordu. hele akşam yemeğinden sonra sofradan kalkıp buzdolabının başına geçiyordum.
şimdi hem ilaç kullanmam hem de sağlıklı beslenmemle o krizlerim azaldı. hissetmiyorum artık
Xperim menün super canım...o meyveyi akşamları sevmiyorum ya.hepmi akşam yiyosun?bir de menümü vereyim 156 msj var o arada okurum..
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, domates, peynir yarım dilim çavdar ekmek
öğle: haşlanmış karnıbahar , yoğurtlu kırmızı biber soslu (yarım tabak)
akşam : N Nana in tarifini verdiği tavuk böreğii(harika oldu tarifine sağlık)
ara:1 mandalina
yatmadan bir çay yaparım form çay ve bikaç kuru kayısı yerim
su:2.5 lt
spor:40 dk tempolu yürüyüş
bence de süpersinIyi akşamlar kızlar
Bugün süperim
Yalnız su ve spor eksik
Menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği
Zeytin
Ara
elma
Akşam
Köfte
Salata
Ayran
Su 1.5 anca olur
Spor ne yazık ki yok.
daha yeni gelebildim anne kartal : ))))Hah bak dişi kartaliçe daha iyi oldu...anne baykuş nirde acep
canım yine gel ,kiloyu da sakın koyvermeCanım benim paylaşım alanına bakıyordum bildirimi gördüm tıkladım mesajını görünce çok sevindim düşünceli tatlişim benimçok teşekkür ederim çok sağol duygulandım : ) şimdi iyiyim desem yalan olur ama kimseyi de üzmek istemiyorum. İnşallah sizler de iyisinizdir kendinize iyi bakın burda olmasam da aklım burda hepinizi seviyorum.
vovvv tebrikler daydreamcimKızlar börek yarışmasında 3.olmuşum
çokk güzelllllİnciye patik ördüm...
Canım dünki menünü göremedim..Can'ım buğday toplandıktan sonra haşlanıyor hani hedik diyoruz bebeklerin de dişi çıkınca yapılıp dağıtılır,işte o hedik başlandıktan sonra serilip kurutulur sonra da değirmenlerde istenen boyutta bulgur haline gelir
evetkoza16 güzelim geçenlerde sormuşsun şimdi aklıma geldi...canım vatsapda grup açmaya korkuyom.o zaman buraya kimse gelmez ya da az gelir.ondan açmıyom
O yüzden istemiyorum...evet
benim eski grup whatsupta grup acmıstı,sürekli yazısıyorduk iyiydik ama burayı ben de dahil coğumuz tamamen terkettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?