Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinlikle haklisin ustumle bacaklarım arasında 2 beden vardı inan çok kötü ve komik bir hâl. Benim basladigimdan beri baya bi inceldigimi farkediyorum. İnan insanlar öyle bakıyor ki, salakligima yanıyorum, kaç senedir boşuna yasamisim bu gobisle. Keşke daha önce aynada bakmak yerinin gorebilseydim. Güzelim pantalonlarimin ustune anne bluzlari giyiyordum.
75 lere ineyim o halimi koyucam buraya ibret olsun

İnciye patik ördüm...
çok güzel olmuş abla güle güle giysin kime ördüysen.. ben de çok seviyorum örgüyü!! kış da geldi yavaştan yünlerimi çıkarsam ben de.. bugün tüm evi temizledim zaten. yarına işim de yok. tatil tatil yapayım örgümü

hiç canını sıkma geçmiş için. ben üni yıllarını en tombik halimle geçirdim ama açıkçası ünide iken hiç takmıyordum kilomu acaip bir özgüven patlaması yaşıyormuşum o dönem
şimdi hem sağlık için hem de biraz çocuk için düşüyorum üstüne.. kilo hormonları falan mahvediyor malum...tabiki fit beden çok çok daha güzel görünüyor o da var.
şimdi geçen zaman için üzülmeyelim. önümüzde çıtır olacağımız günleri düşünüp hedefimize kitlenelim

Evet, inşallah yaza fit gireceğim. Bikini giyip kendimi denizlere atacağım
İnşallah el birliğiyle taş gibi oluruz

ay ben bunu yeniden yazayım peri sırayla hep eksik yazmışım
1 elma
1 çubuk tarçın
1 zençefil
5 6 tane zencefil
5 6 tane top karabiber
1/2 limon
1 lt sıcak su
hemen kalkıp yapayım unutmayayım.. yarına metabolik çayım hazır olsun. tadı da güzel olacak sanki hepsi tatlı hoş aroma verecek şeyler

canım 4 5 yıl önce yaptırmıştım insülün direnc,mi lötü bir alışkanlıkmı sinirlenince ve gece uyanınca dolapta tencerede ne varsa yerdim dün bian köftelerin başında bulunca aklıma geldi 99 kilo olunca inşallah bir dahiliyeye birde d,yetisyene gidip tahlillerimi kas yağ oranımı falan baktıracağim

KAÇ GÜNDÜR YAĞMURLARDAN SONRA GÜNEŞLİ BİR ANTEP SABAHINDAN HERKESE MERHABA HAYIRLI PAZARLAR GÜNAYDINLAR
BUGÜN ŞEHRİME DOĞAN GÜNEŞ GİBİ ÜLKEMEDE BARIŞIN HUZURUN KARDEŞLİĞİN GÜNEŞİNİN DOĞACAĞİ BİR GÜN OLMASINI DİLİYORUM ÜLKEME VATANIMA MİLLETİME EN HAYIRLI BİR SONUÇLA ÜLKEMDEKİ KARA BULUTLARIN GİTMESİNE VESİLE OLSUN BUGÜN

HAYIRLI GÜNLER CANLAR

Xperim menün super canım...o meyveyi akşamları sevmiyorum ya.hepmi akşam yiyosun?

Iyi akşamlar kızlar

Bugün süperim
Yalnız su ve spor eksik

Menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği
Zeytin

Ara
elma

Akşam
Köfte
Salata
Ayran

Su 1.5 anca olur
Spor ne yazık ki yok.
bence de süpersin
popo sandalyeye değmeyecek
eğer spor yoksa bolbol hareket olacak
firuzevv anne baykuş(ben ) seni takip ediyorum :)))
bugun nasıl hissediyorsun
motivasyonun nasıl
diyet nasıl gidiyor

Hah bak dişi kartaliçe daha iyi oldu...anne baykuş nirde acep
daha yeni gelebildim anne kartal : ))))

canım yine gel ,kiloyu da sakın koyverme
Kızlar börek yarışmasında 3.olmuşum
vovvv tebrikler daydreamcim
İnciye patik ördüm...
çokk güzelllll

Canım dünki menünü göremedim..

koza16 güzelim geçenlerde sormuşsun şimdi aklıma geldi...canım vatsapda grup açmaya korkuyom.o zaman buraya kimse gelmez ya da az gelir.ondan açmıyom
evet
benim eski grup whatsupta grup acmıstı,sürekli yazısıyorduk iyiydik ama burayı ben de dahil coğumuz tamamen terkettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…