Kız nerden buluyon bu resimleri...bi de haraketli...bence de süpersin
popo sandalyeye değmeyecek
eğer spor yoksa bolbol hareket olacak
firuzevv anne baykuş(ben ) seni takip ediyorum :)))
bugun nasıl hissediyorsun
motivasyonun nasıl
diyet nasıl gidiyor
daha yeni gelebildim anne kartal : ))))
canım yine gel ,kiloyu da sakın koyverme
vovvv tebrikler daydreamcim
çokk güzelllll
denk geliyor aynuram : ))))Kız nerden buluyon bu resimleri...bi de haraketli...
Hah bak bu çok iyi olmuşdenk geliyor aynuram : ))))
baykuş kartala karşı
Bari şu zayıfın eline hurmayla ceviz verselermiş
çikolatayı içinde tutarsan şişman
dışında tutarsan zayıf olursun
yemek ya da yememek işte bütün mesele bu : )))))
İyilik güzellik...o ne güzel spor da yapılmış.Merhaba kızlar nasılsınız? Ancak girebildim bu gün nete.. Sabah oyumu verdim, spor salonuna gittim. eve geldim yemek yedim derken saat 2.5 olmuş bile :)
İyilik güzellik...o ne güzel spor da yapılmış.shadelima nerdeki?menü vermemiş 2gündür...
Oyunu kullanıp geldinmi kınalı ablam..hadi takımı sana devr edip uyuycam bir azOh oh azar isitmemisim kimse beni hatirlamamisne güzel
Kaptandan selam söyle...deki takıma bekliyomteşekkürler kaptanım hafta sonu sabah spor yapmak iyi oluyor. Shadelima hastaydı bir kaç gündür. Onda yazmamıştır. mevsim değişikliği herkesi hasta etti. Ama diyete devam ediyor :)
Benim aklimdasin ama senin menülerinin guzel olduğundan emin Olduğum için sana hiçbir şey demiyorum : ))))Oh oh azar isitmemisim kimse beni hatirlamamisne güzel
Aynuram bizim sorun ne biliyor musun ayni kiloda kalamıyoruzKaptandan selam söyle...deki takıma bekliyom
Kaptandan selam söyle...deki takıma bekliyom
Yok zaten bıraktığımızda 2 3lilo ala biliriz ama benim gibi 6kill deyol...ya beni de gaza getirin ne olur bende başlamak istiyooom...gittikce şişiyomAynuram bizim sorun ne biliyor musun ayni kiloda kalamıyoruz
Mesela ben hep 59 kalacağımı bilsem diyeti bırakırım ama diyeti Bıraktığım an 63u geçerim
Yani ben koruma Döneminde cok basarisizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?