- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Offf yavruumm bu ne güzeelliik yaaa
Aynuram seni gaza gelmeye ihtiyacın yokYok zaten bıraktığımızda 2 3lilo ala biliriz ama benim gibi 6kill deyol...ya beni de gaza getirin ne olur bende başlamak istiyooom...gittikce şişiyom
Şampiyon Takımı'n kaptanı Hoşgeldin :)))Offf yavruumm bu ne güzeelliik yaaa
Efsanee geri döndüüüŞampiyon Takımı'n kaptanı Hoşgeldin :)))
madem balıketli seviyorsun neden 60ın altına düşüyorsun : ))))Ay oda çok ince ayol, kadin dediğin azcık baliketli olmalı :)
madem balıketli seviyorsun neden 60ın altına düşüyorsun : ))))
zaten hep zayıflar balıketli severim der
balık etliler de zayıf sever
hımmm anladım canımY
Boyum kisa 158 cm. 52 kiloda bile baliketli olurum ben . Sanirim 47-48 de ancak oyle zayıf olabilirim :)
tek tavsiyem protein ağırlıklı yeMerhaba uzun bir aradan sonra döndüm inşallah. Bu hafta annem de idim 5 gün boyunca ve eve gelince tartı felaketcuma bildirdiğim kilom 64.4 çarşamba sabah tartildigim kilo idi. Şimdi ise 67.6 ama hastalandim annemin evinde ödem diye düşünüyorum ama emin değilim çünkü sıkıntıdan aşırı yedim. Bana tavsiyeniz var mi cumaya kadar
hımmm anladım canım
neyse balıketli olsak bile bize yeter zaten : )))
ama bana zayıflar cok hos geliyor nedense ahh ahh : ))))
Merhaba uzun bir aradan sonra döndüm inşallah. Bu hafta annem de idim 5 gün boyunca ve eve gelince tartı felaketcuma bildirdiğim kilom 64.4 çarşamba sabah tartildigim kilo idi. Şimdi ise 67.6 ama hastalandim annemin evinde ödem diye düşünüyorum ama emin değilim çünkü sıkıntıdan aşırı yedim. Bana tavsiyeniz var mi cumaya kadar
Merhaba saraycam 4gün pro yapamam çarşamba perşembe hayvansal ürünler yemeyeceğim çünkü perşembe hacamat yaptıracağımHoşgeldin canım. gecmis olsun oncelikle.
Cuma sen hiç buralara ugrama en iyisi, :şaka tabiki
4 gun pro beslen bence
Merhaba saraycam 4gün pro yapamam çarşamba perşembe hayvansal ürünler yemeyeceğim çünkü perşembe hacamat yaptıracağım
Merhaba saraycam 4gün pro yapamam çarşamba perşembe hayvansal ürünler yemeyeceğim çünkü perşembe hacamat yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?