Valla Peri açıkçası oralara gitmeni istemezdim ama kaptan olduğun için bişey demiyorum yoksa çok özlüyorum seni yorumlarını gestopom benimEfsanee geri döndüüüAhh ahh sen bilmezsin ben eskiden bu takımda yasom7272 ablaya neler çektirdimm baktımki o beni özlemiş geri döneyim dedim
Kaptanım gece baya geç yatıyorum özellikle hafta sonu acıkıyorum doğrusu. Ben de akşam yemek istemiyorum ama kendimi de çok zorlamamak adına yemekle uyku arası yiyorumXperim menün super canım...o meyveyi akşamları sevmiyorum ya.hepmi akşam yiyosun?
Bari şu zayıfın eline hurmayla ceviz verselermişelmayla çikolata eş olurmu ayol
Tabiii canııım elbet çok daha güzel olurKaptanım gece baya geç yatıyorum özellikle hafta sonu acıkıyorum doğrusu. Ben de akşam yemek istemiyorum ama kendimi de çok zorlamamak adına yemekle uyku arası yiyorumama onu yoğurtla değiştirebilirim. Daha iyi olur sanki değil mi?
Dimi ama koca çikolatanın yanına minik bi yeşil elma koymuşlar kimi kandlrıyorlarsaDemi kaptanım hiç yoktan fırınlanmış tarçınlı falan olaymış
Ablasıııı perişkomuz efsane gestapomuz geri döndüüüü...ayyy nerde şu sevinrn smile yaaaValla Peri açıkçası oralara gitmeni istemezdim ama kaptan olduğun için bişey demiyorum yoksa çok özlüyorum seni yorumlarını gestopom benim
Ben zayıfladıkça hali hazırda 75 İ zor dolduran göğüslerim yok oluyor ama
Biliyom callanım ben diyet yaparsam kusursuz yaparım zaten ama önemli olan başlamak işteAynuram seni gaza gelmeye ihtiyacın yok
Sen iradelisin
Karar verirsin ve uygularsin
Bukadar basit
Hem ben söyle düşünüyorum
Biz senle İkimiz menü denetledigimiz için, bizim menüler mükemmel Olmalı
Yoksa kızlara laf söylemeye asla hakkımız yok
Hoş heldin perişkommmm...seni o güzel enerjini çok özledikkkk...yardımcılık yerin ve listedeki yerin seni bekliyoreeee...ne yapcan kaptanlığı deeermişimEfsanee geri döndüüüAhh ahh sen bilmezsin ben eskiden bu takımda yasom7272 ablaya neler çektirdimm baktımki o beni özlemiş geri döneyim dedim
Hamilelikte öyle bi büyürlerkiii...hele o siyah kısmı yok muuuu tüm göğsünü elə alırBen zayıfladıkça hali hazırda 75 İ zor dolduran göğüslerim yok oluyor amaneyse hamilelikte büyümesi umuduyla devam zayıflamaya
Canım geri dönmene ve iyi olmana çok sevindim...2.8 kilo ne demek biliyorsun dimi?7.takımın 2.notası ve sarı kart demek.o yüzden bugünden püür dikkat...2gün pro yap 2gün detoks...sana şok diyet için 4gün izin veriyorum istediyini yap yeterki ver o kiloyuMerhaba uzun bir aradan sonra döndüm inşallah. Bu hafta annem de idim 5 gün boyunca ve eve gelince tartı felaketcuma bildirdiğim kilom 64.4 çarşamba sabah tartildigim kilo idi. Şimdi ise 67.6 ama hastalandim annemin evinde ödem diye düşünüyorum ama emin değilim çünkü sıkıntıdan aşırı yedim. Bana tavsiyeniz var mi cumaya kadar
Canım geri dönmene ve iyi olmana çok sevindim...2.8 kilo ne demek biliyorsun dimi?7.takımın 2.notası ve sarı kart demek.o yüzden bugünden püür dikkat...2gün pro yap 2gün detoks...sana şok diyet için 4gün izin veriyorum istediyini yap yeterki ver o kiloyu
Ayyy kaptanım inşallah en kısa sürede göğüslerim iğrençleşir, karnım çatlar verdiğim kiloları da geri alırım "hamilelik " sebebi ile tabiHamilelikte öyle bi büyürlerkiii...hele o siyah kısmı yok muuuu tüm göğsünü elə alırıyyy ne iyrençti
Ayyy kaptanım inşallah en kısa sürede göğüslerim iğrençleşir, karnım çatlar verdiğim kiloları da geri alırım "hamilelik " sebebi ile tabi
1kilo 200vermişdim bu hafta sankiGecen haftaki kilosu kacki acaba?
İnşallah güzelimmmm...Ayyy kaptanım inşallah en kısa sürede göğüslerim iğrençleşir, karnım çatlar verdiğim kiloları da geri alırım "hamilelik " sebebi ile tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?