Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efsanee geri döndüüü Ahh ahh sen bilmezsin ben eskiden bu takımda yasom7272 ablaya neler çektirdimm baktımki o beni özlemiş geri döneyim dedim
Valla Peri açıkçası oralara gitmeni istemezdim ama kaptan olduğun için bişey demiyorum yoksa çok özlüyorum seni yorumlarını gestopom benim

Xperim menün super canım...o meyveyi akşamları sevmiyorum ya.hepmi akşam yiyosun?
Kaptanım gece baya geç yatıyorum özellikle hafta sonu acıkıyorum doğrusu. Ben de akşam yemek istemiyorum ama kendimi de çok zorlamamak adına yemekle uyku arası yiyorum ama onu yoğurtla değiştirebilirim. Daha iyi olur sanki değil mi?

Tabiii canııım elbet çok daha güzel olur yoğurt çok iyi bir tercih olur...

Biliyom callanım ben diyet yaparsam kusursuz yaparım zaten ama önemli olan başlamak işte

Efsanee geri döndüüü Ahh ahh sen bilmezsin ben eskiden bu takımda yasom7272 ablaya neler çektirdimm baktımki o beni özlemiş geri döneyim dedim
Hoş heldin perişkommmm...seni o güzel enerjini çok özledikkkk...yardımcılık yerin ve listedeki yerin seni bekliyoreeee...ne yapcan kaptanlığı deeermişim

Canım geri dönmene ve iyi olmana çok sevindim...2.8 kilo ne demek biliyorsun dimi?7.takımın 2.notası ve sarı kart demek.o yüzden bugünden püür dikkat...2gün pro yap 2gün detoks...sana şok diyet için 4gün izin veriyorum istediyini yap yeterki ver o kiloyu

Ayy ben de hasta oluyorum galiba dün gece yatarken bütün eklemlerimin ağrıdığını farkettim bugün de baş ağrısı geniz akıntısı başladı
Hiç sevmiyorum ama bir bütün soğan yemenin vakti geldi sanırım

Gecen haftaki kilosu kacki acaba?

Hamilelikte öyle bi büyürlerkiii...hele o siyah kısmı yok muuuu tüm göğsünü elə alır ıyyy ne iyrençti
Ayyy kaptanım inşallah en kısa sürede göğüslerim iğrençleşir, karnım çatlar verdiğim kiloları da geri alırım "hamilelik " sebebi ile tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…