Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah canım. Kac senedir evlisin
2 seneyi devirdik aslında geç kalmış değilim de 3 düşük yaptım maalesef canım her seferinde hayallere kapılıp, sonra hayal kırıklığına uğramak yordu beni biraz...
Ne zaman hayırlı ise o zaman olsun hamileliğim ama inşallah sağlıkla da kucağıma alabileyim....

Valla Peri açıkçası oralara gitmeni istemezdim ama kaptan olduğun için bişey demiyorum yoksa çok özlüyorum seni yorumlarını gestopom benim

Ablasıııı perişkomuz efsane gestapomuz geri döndüüüü...ayyy nerde şu sevinrn smile yaaa

Hoş heldin perişkommmm...seni o güzel enerjini çok özledikkkk...yardımcılık yerin ve listedeki yerin seni bekliyoreeee...ne yapcan kaptanlığı deeermişim

Yaaaa yaso ablam o kadar söyledin söyledin dayanamadım geri geldim bende ne iyi etmişim değil mii

En kritik şey şu ki listedeki yerim bi insan inatla o kiloya gelemez mi ya

Hayirlisiyla olur inşallah canim. Yalniz o 3 dusugun nedenlerini mutlaka arastir. Gerci soylememe gerek yok sen biliyorsun zaten.

xperi canım geçmiş olsun nazarım değdi saaa benim gözler mavidirde nazarım değdi ellam dermişim . canım hemen bitki çayları zencfil falan iç bol limonlu bal bide paresetomol al biraz toparlarsın inşallah.

nettin fatmam benim gibi senin kiloda bir ayar tutmuyor ne olacak bu halimiz.

merhaba sevgili takımım oyumu kullandım ordan antepte çok güzel bir yürüyüş alanı var arabayla ora gittik 1 saat yürüdüm annemi ziyaret ettim yemeği ocaği koydum geçmişi okudum

Sen free takimdasin. Callan senin icabina bakar.

Her neyse bir zamanlar ayni kilolardaydik ben 60 oldum ne habeer
Yaaa evet ya eveeett sen aldın başını gittin valla, götür beni gittiğin yere
C CallanPinckney benim icabıma bak beni sık boğ verdir şu kiloları

perigunlugu canım hoşgeldinde ne oldu ben anlamadım anam kötü bişey yok dimi olmasında seni aramızda görmekten mutluluk duyarım tabi hemde çok

Hoşbuldum canımmm kötü bir durum yok öyle olması gerekiyordu

merhaba sevgili takımım oyumu kullandım ordan antepte çok güzel bir yürüyüş alanı var arabayla ora gittik 1 saat yürüdüm annemi ziyaret ettim yemeği ocaği koydum geçmişi okudum
Ohhh misss...ne güzel yürümüşsün...benim öyle bi şansım olsa hemen başlarım diyete..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…