2 seneyi devirdik aslında geç kalmış değilim de 3 düşük yaptım maalesef canımİnşallah canım. Kac senedir evlisin
Valla Peri açıkçası oralara gitmeni istemezdim ama kaptan olduğun için bişey demiyorum yoksa çok özlüyorum seni yorumlarını gestopom benim
Ablasıııı perişkomuz efsane gestapomuz geri döndüüüü...ayyy nerde şu sevinrn smile yaaa
Hoş heldin perişkommmm...seni o güzel enerjini çok özledikkkk...yardımcılık yerin ve listedeki yerin seni bekliyoreeee...ne yapcan kaptanlığı deeermişim
2 seneyi devirdik aslında geç kalmış değilim de 3 düşük yaptım maalesef canımher seferinde hayallere kapılıp, sonra hayal kırıklığına uğramak yordu beni biraz...
Ne zaman hayırlı ise o zaman olsun hamileliğim ama inşallah sağlıkla da kucağıma alabileyim....
Periii döndün mü evine. Ozledin di mi burayı. Tabi ozlemez mi insan
Hoşgeldin canım.
Beni de gaza getirsene nooolluuurrrrr
Beni de gaza getirsene nooolluuurrrrr
xperi canım geçmiş olsun nazarım değdi saaa benim gözler mavidirde nazarım değdi ellamAyy ben de hasta oluyorum galibadün gece yatarken bütün eklemlerimin ağrıdığını farkettim bugün de baş ağrısı geniz akıntısı başladı
Hiç sevmiyorum ama bir bütün soğan yemenin vakti geldi sanırım
nettin fatmam benim gibi senin kiloda bir ayar tutmuyor ne olacak bu halimiz.Merhaba uzun bir aradan sonra döndüm inşallah. Bu hafta annem de idim 5 gün boyunca ve eve gelince tartı felaketcuma bildirdiğim kilom 64.4 çarşamba sabah tartildigim kilo idi. Şimdi ise 67.6 ama hastalandim annemin evinde ödem diye düşünüyorum ama emin değilim çünkü sıkıntıdan aşırı yedim. Bana tavsiyeniz var mi cumaya kadar
callanım emin olma dünkü menüm aynuraya göre facia bana göre güzel ama sana özelden yazarımBenim aklimdasin ama senin menülerinin guzel olduğundan emin Olduğum için sana hiçbir şey demiyorum : ))))
aaaa benim resmimi nerden buldun callannnn netleremi düştüm ayollllllll
kaçamak yapan olursa kötü kötü bakarımmmmm
yanlışınızı görmeyeyim heytt : )))
Yaaa evet ya eveeett sen aldın başını gittin valla, götür beni gittiğin yereSen free takimdasin. Callan senin icabina bakar.
Her neyse bir zamanlar ayni kilolardaydik ben 60 oldum ne habeer
perigunlugu canım hoşgeldinde ne oldu ben anlamadım anam kötü bişey yok dimi olmasında seni aramızda görmekten mutluluk duyarım tabi hemde çok
Çok özlemişiz perişkooom...Yaaa evet ya eveeett sen aldın başını gittin valla, götür beni gittiğin yere
C CallanPinckney benim icabıma bak beni sık boğ verdir şu kiloları
Hoşbuldum canımmmkötü bir durum yok öyle olması gerekiyordu
Ohhh misss...ne güzel yürümüşsün...benim öyle bi şansım olsa hemen başlarım diyete..merhaba sevgili takımım oyumu kullandım ordan antepte çok güzel bir yürüyüş alanı var arabayla ora gittik 1 saat yürüdüm annemi ziyaret ettim yemeği ocaği koydum geçmişi okudum
Ay ablaaa yeminlen az önce callanın hepinizin böyle olmasını istiyorum dediyinde yaso ablayı böyle tahmin ettim yazmak istedim ama kırılırsın diye yazmadımaaaa benim resmimi nerden buldun callannnn netleremi düştüm ayollllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?