Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi canım...buraya da yaz bakem ne yedin....
ne yedim diyim dün okadar çok bulgurdan bahsettinizki bende patlıcanlı biberli domatesli kabaklı bir avuç bulgurla pilav pişirdim ve yanında ayranla ama aylardır pilav yemedim onuda öğlen yedim akşamda 50 dakka yürüyüş bandında resmen koştum bu sabah baldırlarım ağrıyordu

Hayirlisiyla olur inşallah canim. Yalniz o 3 dusugun nedenlerini mutlaka arastir. Gerci soylememe gerek yok sen biliyorsun zaten.
Araştırdık tabiki cnm bir milyon test yapıldı ama işte bulduk denilecek birşey çıkmadı. Bir takım önlemler alıp bir takım tedaviler gördük eşim de ben de . Beklemedeyiz şimdi..hayırlısı olsun...

Ablacım zaten dün bahsettiğin metabolik çayı yaptım içiyorum bugün ondan.yok yok içinde
Ayy renkli gözlüsün demek çok merak ettim seni, ben de arada ela lens takıyorum
Orjinalim bal rengi sırtmıyor çok

Peri neyi bekliyosun kilo vermek için. Yakışıklı biri karsina cikip, arkandan iyi guzelde cok kilolu demesini mi bekliyosun. Hadi eski duzenine bir an once don ve bu hafta listeye girmeye çalış.

Bu arada bana ulasman zor biraz, hele sen bi listeye girde o zaman yetismeye calisirsin bana. Tabi yetisebilirsen

Afiyet olsun canım. Arada ye ne olacak ki. Ekmek yemezsin olur biter

yok xperim nerde renkli göz bende kara kaş kara göz esmer çikin bişeyimmmmmmm ha unuttmuşum bide şişkoooo

vuuuuuuuu maşallahhhhh size bu hırs bu yüreklendirmeeeeee daha kim tutar periskoyu
Afiyet olsun canım. Arada ye ne olacak ki. Ekmek yemezsin olur biter
ekmek yemedim saraycam akşamda

Ooooo bu iyiydii işşteeee

Ay ablaaa yeminlen az önce callanın hepinizin böyle olmasını istiyorum dediyinde yaso ablayı böyle tahmin ettim yazmak istedim ama kırılırsın diye yazmadım
niye kırılayım aynuram ben evet atarlı naciyeyim kırılırım ama biliyon küsmem hele buna hiç kırılmam

Bak görüyosun dimi yedin ama nedenini bedelini de yazmışsın

Kızlar menümü yazmaya geldim hazır mıyız çok çılgın bir menü yaptım

sabah: (spordan önce)
1 dilim ekmek
yarım dilim beyaz peynir

ara: 1 bardak ayran, 1 küçük muz (spordan sonra)

Öğle:
2 yumurtayla dereotlu maydonuzlu peynirli omlet ( vallahi enfes olmuştu, bahaneyle dereotu falan yedim yoksa hiç sevmem)
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri

ara: 1 türk kahvesi,

akşam:
4 köfte
yarım patlıcanla yapılmış yemek (az yağlı ve fırında)
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
2 kaşık yoğurt

ara: 1/2 fincan nescafe (bacaklarımı uzattım işler beni bekliyor ben keyif yapıyorum )

su: 2,5 litre
spor: 1.5 saat kardio ve alet

Vuhuuuuuu...afferim kız pembiiiişşşş...supersinnn...aynen devammmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…