Hadi canım...buraya da yaz bakem ne yedin....callanım emin olma dünkü menüm aynuraya göre facia bana göre güzel ama sana özelden yazarımsen değerlendirirsin.
ne yedim diyimHadi canım...buraya da yaz bakem ne yedin....
Araştırdık tabiki cnm bir milyon test yapıldı ama işte bulduk denilecek birşey çıkmadı. Bir takım önlemler alıp bir takım tedaviler gördük eşim de ben de . Beklemedeyiz şimdi..hayırlısı olsun...Hayirlisiyla olur inşallah canim. Yalniz o 3 dusugun nedenlerini mutlaka arastir. Gerci soylememe gerek yok sen biliyorsun zaten.
Ablacım zaten dün bahsettiğin metabolik çayı yaptım içiyorum bugün ondan.yok yok içindexperi canım geçmiş olsun nazarım değdi saaa benim gözler mavidirde nazarım değdi ellamdermişim . canım hemen bitki çayları zencfil falan iç bol limonlu bal bide paresetomol al biraz toparlarsın inşallah.
Yaaa evet ya eveeett sen aldın başını gittin valla, götür beni gittiğin yere
C CallanPinckney benim icabıma bak beni sık boğ verdir şu kiloları
Hoşbuldum canımmmkötü bir durum yok öyle olması gerekiyordu
ne yedim diyimdün okadar çok bulgurdan bahsettinizki bende patlıcanlı biberli domatesli kabaklı bir avuç bulgurla pilav pişirdim ve yanında ayranla ama aylardır pilav yemedim onuda öğlen yedim akşamda 50 dakka yürüyüş bandında resmen koştum bu sabah baldırlarım ağrıyordu
Ablacım zaten dün bahsettiğin metabolik çayı yaptım içiyorum bugün ondan.yok yok içinde
Ayy renkli gözlüsün demek çok merak ettim seni, ben de arada ela lens takıyorum
Orjinalim bal rengi sırtmıyor çok
benim de bugun 1. yılımAaaa bugün kadınlar kulübünde 3. yılım olmuş
vuuuuuuuu maşallahhhhh size bu hırs bu yüreklendirmeeeeeePeri neyi bekliyosun kilo vermek için. Yakışıklı biri karsina cikip, arkandan iyi guzelde cok kilolu demesini mi bekliyosun. Hadi eski duzenine bir an once don ve bu hafta listeye girmeye çalış.
Bu arada bana ulasman zor biraz, hele sen bi listeye girde o zaman yetismeye calisirsin bana. Tabi yetisebilirsen
ekmek yemedim saraycam akşamdaAfiyet olsun canım. Arada ye ne olacak ki. Ekmek yemezsin olur biter
Ooooo bu iyiydii işşteeeePeri neyi bekliyosun kilo vermek için. Yakışıklı biri karsina cikip, arkandan iyi guzelde cok kilolu demesini mi bekliyosun. Hadi eski duzenine bir an once don ve bu hafta listeye girmeye çalış.
Bu arada bana ulasman zor biraz, hele sen bi listeye girde o zaman yetismeye calisirsin bana. Tabi yetisebilirsen
niye kırılayım aynuram ben evet atarlı naciyeyim kırılırım ama biliyon küsmemAy ablaaa yeminlen az önce callanın hepinizin böyle olmasını istiyorum dediyinde yaso ablayı böyle tahmin ettim yazmak istedim ama kırılırsın diye yazmadım
bana yollayabilirsin saraycamBiraz once komsum mis gibi kokan poğaça getirmis. Ama yemezler
Ooooo bu iyiydii işşteeee
bana yollayabilirsin saraycam
Benimde 1 ay sonra 1. Yilim doluyor. Callanim sen listeye ne zaman gireceksinbenim de bugun 1. yılım
zayıflama yarısına katılalı da tam 1 yıl : ))))
Anne baykuşşşş nirdesinnnn...bak üyen ne diyibana yollayabilirsin saraycam
Bak görüyosun dimi yedin ama nedenini bedelini de yazmışsınne yedim diyimdün okadar çok bulgurdan bahsettinizki bende patlıcanlı biberli domatesli kabaklı bir avuç bulgurla pilav pişirdim ve yanında ayranla ama aylardır pilav yemedim onuda öğlen yedim akşamda 50 dakka yürüyüş bandında resmen koştum bu sabah baldırlarım ağrıyordu
Vuhuuuuuu...afferim kız pembiiiişşşş...supersinnn...aynen devammmm...Kızlar menümü yazmaya geldim hazır mıyızçok çılgın bir menü yaptım
sabah: (spordan önce)
1 dilim ekmek
yarım dilim beyaz peynir
ara: 1 bardak ayran, 1 küçük muz (spordan sonra)
Öğle:
2 yumurtayla dereotlu maydonuzlu peynirli omlet ( vallahi enfes olmuştu, bahaneyle dereotu falan yedim yoksa hiç sevmem)
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
ara: 1 türk kahvesi,
akşam:
4 köfte
yarım patlıcanla yapılmış yemek (az yağlı ve fırında)
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
2 kaşık yoğurt
ara: 1/2 fincan nescafe (bacaklarımı uzattım işler beni bekliyor ben keyif yapıyorum)
su: 2,5 litre
spor: 1.5 saat kardio ve alet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?