- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Vuhuuuuuu...afferim kız pembiiiişşşş...supersinnn...aynen devammmm...
Kızlar menümü yazmaya geldim hazır mıyızçok çılgın bir menü yaptım
sabah: (spordan önce)
1 dilim ekmek
yarım dilim beyaz peynir
ara: 1 bardak ayran, 1 küçük muz (spordan sonra)
Öğle:
2 yumurtayla dereotlu maydonuzlu peynirli omlet ( vallahi enfes olmuştu, bahaneyle dereotu falan yedim yoksa hiç sevmem)
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
ara: 1 türk kahvesi,
akşam:
4 köfte
yarım patlıcanla yapılmış yemek (az yağlı ve fırında)
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
2 kaşık yoğurt
ara: 1/2 fincan nescafe (bacaklarımı uzattım işler beni bekliyor ben keyif yapıyorum)
su: 2,5 litre
spor: 1.5 saat kardio ve alet
Sabah tartılmıştım 68,7, yani 1,7 kilo verince listeye girebiliyorum ama inatla resmen vermiyorumKilon kac. Listeye girmeye ne kadar var perim
Offf canım muz istedi yaaa
Yalnız o kadar güzel menü vermişsin ben muzu görmüşüm özelliklehahahhahah benimde bu gün spor salonundan çıkarken kzıda görünce istediilk bulduğum yerden aldım yedim valla
Yalnız o kadar güzel menü vermişsin ben muzu görmüşüm özellikledemekki muzu insan gördükçe canı çekiyor yaaa off elimde anca mandalina var yerken muzu hayal edip yiyeyim bari
Evet canım ben de ona bakmistim inşallahO iki gunde vicdan çorbası yaparsin ne dersin
ama ama bu haksızlık bu ne yaman çelişkiSabah tartılmıştım 68,7, yani 1,7 kilo verince listeye girebiliyorum ama inatla resmen vermiyorum
Ama yine de yatıp kalkıp dua ediyorum ki homini gırtlak yiyip 70 üzerine hiç çıkmadım
Evet canım haklısın ama bana gerçekçi gelmiyor bu kilo çünkü mümkün değil 5 günde 3 kilo gibime geliyor ama yarın sabah ac tartilmaml lazimCanım geri dönmene ve iyi olmana çok sevindim...2.8 kilo ne demek biliyorsun dimi?7.takımın 2.notası ve sarı kart demek.o yüzden bugünden püür dikkat...2gün pro yap 2gün detoks...sana şok diyet için 4gün izin veriyorum istediyini yap yeterki ver o kiloyu
Valla ablam sonuna kadar haklısın bedenim de huyuma çekti galibanettin fatmam benim gibi senin kiloda bir ayar tutmuyor ne olacak bu halimiz.
Valla kuyruklu yalanyok xperim nerde renkli göz bende kara kaş kara göz esmer çikin bişeyimmmmmmm ha unuttmuşum bide şişkoooo
fatmam saçıma kına yaktım pek güzel oldu rengiValla kuyruklu yalan
Canım maydanoz ödemi atıyor diye biliyorum cumaya kadar bol bol tüketmeye çalış ve lütfen spor yap günde 1 saat, bizim için yapValla ablam sonuna kadar haklısın bedenim de huyuma çekti galibaşaka bir yana felaket gazim var annemin ev sobali bir de is yaptık dışarıda bahçe topladık asure yaptık bahçede dağıttık babanneme gittik
Hoşgeldin kekliğimArkadaşlar sandıkta görevliydim yeni geldim!
Canım ağrılarım vardı o yuzden bir buçuk ay spor yapamadım ama son iki haftadır baya yürüyorum bence kilo değil hepsi yarın ya da salı belli olur inşallah ama ben hepsinin kilo olduğuna inanmıyorum yasemin abla gibi hasimato var bende de onun etkisi memlekete gidince benceCanım maydanoz ödemi atıyor diye biliyorum cumaya kadar bol bol tüketmeye çalış ve lütfen spor yap günde 1 saat, bizim için yap
Kesinlikle alıcam bi kiloyu oturup yicemhahah teşekkür ederim :) :) muz normalde insanın aklına gelen bir meyve değilde birinde görünce canı çekiyor bence insanın.. sen mandalinaya muz niyetine de yarın gider alırsın muzu
ama ama bu haksızlık bu ne yaman çelişkibazıları hominidi gırlak yiyor kilo almıyor bazılarıda diyeti bırakmıyor ama hala yerinde sayıyor of of getirin jiletimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?