Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Offf canım muz istedi yaaa

hahahhahah benimde bu gün spor salonundan çıkarken kzıda görünce istedi ilk bulduğum yerden aldım yedim valla
Yalnız o kadar güzel menü vermişsin ben muzu görmüşüm özellikle demekki muzu insan gördükçe canı çekiyor yaaa off elimde anca mandalina var yerken muzu hayal edip yiyeyim bari

Yalnız o kadar güzel menü vermişsin ben muzu görmüşüm özellikle demekki muzu insan gördükçe canı çekiyor yaaa off elimde anca mandalina var yerken muzu hayal edip yiyeyim bari

hahah teşekkür ederim :) :) muz normalde insanın aklına gelen bir meyve değilde birinde görünce canı çekiyor bence insanın.. sen mandalinaya muz niyetine de yarın gider alırsın muzu

Sabah tartılmıştım 68,7, yani 1,7 kilo verince listeye girebiliyorum ama inatla resmen vermiyorum

Ama yine de yatıp kalkıp dua ediyorum ki homini gırtlak yiyip 70 üzerine hiç çıkmadım
ama ama bu haksızlık bu ne yaman çelişki bazıları hominidi gırlak yiyor kilo almıyor bazılarıda diyeti bırakmıyor ama hala yerinde sayıyor of of getirin jiletimi

Evet canım haklısın ama bana gerçekçi gelmiyor bu kilo çünkü mümkün değil 5 günde 3 kilo gibime geliyor ama yarın sabah ac tartilmaml lazim

nettin fatmam benim gibi senin kiloda bir ayar tutmuyor ne olacak bu halimiz.
Valla ablam sonuna kadar haklısın bedenim de huyuma çekti galiba şaka bir yana felaket gazim var annemin ev sobali bir de is yaptık dışarıda bahçe topladık asure yaptık bahçede dağıttık babanneme gittik

Valla ablam sonuna kadar haklısın bedenim de huyuma çekti galiba şaka bir yana felaket gazim var annemin ev sobali bir de is yaptık dışarıda bahçe topladık asure yaptık bahçede dağıttık babanneme gittik
Canım maydanoz ödemi atıyor diye biliyorum cumaya kadar bol bol tüketmeye çalış ve lütfen spor yap günde 1 saat, bizim için yap

Canım maydanoz ödemi atıyor diye biliyorum cumaya kadar bol bol tüketmeye çalış ve lütfen spor yap günde 1 saat, bizim için yap
Canım ağrılarım vardı o yuzden bir buçuk ay spor yapamadım ama son iki haftadır baya yürüyorum bence kilo değil hepsi yarın ya da salı belli olur inşallah ama ben hepsinin kilo olduğuna inanmıyorum yasemin abla gibi hasimato var bende de onun etkisi memlekete gidince bence

hahah teşekkür ederim :) :) muz normalde insanın aklına gelen bir meyve değilde birinde görünce canı çekiyor bence insanın.. sen mandalinaya muz niyetine de yarın gider alırsın muzu
Kesinlikle alıcam bi kiloyu oturup yicem
ama ama bu haksızlık bu ne yaman çelişki bazıları hominidi gırlak yiyor kilo almıyor bazılarıda diyeti bırakmıyor ama hala yerinde sayıyor of of getirin jiletimi

Aaa öylee demee zamanında yedim yedim aldım kiloları şimdi yine öyle değilim yerimde sayıyorum 1 2 kilo arası gezinip duruyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…