Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinlikle alıcam bi kiloyu oturup yicem

Aaa öylee demee zamanında yedim yedim aldım kiloları şimdi yine öyle değilim yerimde sayıyorum 1 2 kilo arası gezinip duruyorum :)))))
Eee kaptanim yardımcı aramana gerek kalmadı aynur a peri geldi işte peri hemen yardımcılığı kabul et aynura gözünü hepimize dikti ınan mesaj yazmaya korkuyorum bir ben kaldım galiba yardımcılık teklif etmediği

fatma iyiki takımda değilim bu gestopo çiğ çiğ yerdi beniiiiiii

eee ben demiştim _AYNURA_ benim gibisini bulamaz diyeee, veee kabul ettim bileee

Yer valla ablam ama bence de iyi eder ilk zamanlar ne korktum bu cadidan ama çok yardımcı oldu sag olsun. Ablam don gel artık listeye gari yaaa
kız her hafta nota yiyoruz bide benim yüzündenmi yesinler ben callancığımla -anne baykuşumla devam edecem. kasımı 64le kapatacam söz size allahtan bir aksilik olmassa.

tamam gestopo bağırma ya veriyom menüüüüüüü
sabah
1 yumurta yeşil biberli ve peynirli omlet domates 1 dilim tb ekmeği yeşil çay
ara
2 ceviz
öğlen
4 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı yulaf 5 6 tane kuru üzüm 4 badem ve 1 kayısı ile hazırlanmış
akşam
soganla kavrulmuş hamsi ve salata
2.5 lt su spor birazdan

Sütlü kahve ile cevizi beraber mi yedin aayy mideye geel
En son seni bıraktığımdan beri menülerin küçükmüş yaaa

Kızımı özledim ya. Sali gece burda olacaklar inşallah. Oglusumu uyuttum. Evi toparlarsam spor yapacağım. Oglumda sıkılıyor galiba. Kendini uykuya verdi yavrucum.

Peri sende ver menu. Artik kilon hep eksi olmali yeter bu kadar izin
Haklıısııınnn o halde hemen veriyorum :)))

Sabah:
Sucuklu yumurta
bi parça peynir
domates
1 dilim kepek ekmeği

öğlen:
sabah zaten öğle gibi bişeydi öyle geç kalktım
ama 2 3 tane kepekli yulaflı bisküvi yemiş olabilirm

Akşam:
Somon balığı (1 dilim)
salata

suyu pek hatırlamıyorum ama 2 lt rahat olmuştur. Spor olarak 20 dk kadar yürümüşümdür en fazla. birde eve zayıflama kemeri hediye gelmişti onuda kullanıyorum meraktan hatta onu yapıcam şimdi 15 dk kadar zayıflatırmı bilmem ama inanılmaz güzel masaj oluyor

Ooo periii gelmiş hoşgeldiin özlemiştik seni çook

Gayet guzel. Bu menuyle kilo vermediğini soyleme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…