- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Eee kaptanim yardımcı aramana gerek kalmadı aynur a peri geldi işteKesinlikle alıcam bi kiloyu oturup yicem
Aaa öylee demee zamanında yedim yedim aldım kiloları şimdi yine öyle değilim yerimde sayıyorum 1 2 kilo arası gezinip duruyorum :)))))
fatma iyiki takımda değilimEee kaptanim yardımcı aramana gerek kalmadı aynur a peri geldi işteperi hemen yardımcılığı kabul et aynura gözünü hepimize dikti ınan mesaj yazmaya korkuyorum bir ben kaldım galiba yardımcılık teklif etmediği
Yer valla ablam ama bence de iyi eder ilk zamanlar ne korktum bu cadidan ama çok yardımcı oldu sag olsun. Ablam don gel artık listeye gari yaaafatma iyiki takımda değilimbu gestopo çiğ çiğ yerdi beniiiiiii
Eee kaptanim yardımcı aramana gerek kalmadı aynur a peri geldi işteperi hemen yardımcılığı kabul et aynura gözünü hepimize dikti ınan mesaj yazmaya korkuyorum bir ben kaldım galiba yardımcılık teklif etmediği
fatma iyiki takımda değilimbu gestopo çiğ çiğ yerdi beniiiiiii
kız her hafta nota yiyoruz bide benim yüzündenmi yesinler ben callancığımla -anne baykuşumlaYer valla ablam ama bence de iyi eder ilk zamanlar ne korktum bu cadidan ama çok yardımcı oldu sag olsun. Ablam don gel artık listeye gari yaaa
bende vermem menü bananeListede olmasanda ben yerim kihem seni yememde sorun olmaz etsin ve protein, bende zaten protein besleniyorum tamamdır işte
tamam gestopo bağırma ya veriyom menüüüüüüü
sabah
1 yumurta yeşil biberli ve peynirli omlet domates 1 dilim tb ekmeği yeşil çay
ara
2 ceviz
öğlen
4 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı yulaf 5 6 tane kuru üzüm 4 badem ve 1 kayısı ile hazırlanmış
akşam
soganla kavrulmuş hamsi ve salata
2.5 lt su spor birazdan
fatma iyiki takımda değilimbu gestopo çiğ çiğ yerdi beniiiiiii
Yoldayım bacım .İyi gceler ..
Sütlü kahve ile cevizi beraber mi yedin aayy mideye geel
En son seni bıraktığımdan beri menülerin küçükmüş yaaa
Haklıısııınnn o halde hemen veriyorum :)))Peri sende ver menu. Artik kilon hep eksi olmali yeter bu kadar izin
Ooo periii gelmiş hoşgeldiin özlemiştik seni çookHaklıısııınnn o halde hemen veriyorum :)))
Sabah:
Sucuklu yumurta
bi parça peynir
domates
1 dilim kepek ekmeği
öğlen:
sabah zaten öğle gibi bişeydi öyle geç kalktım
ama 2 3 tane kepekli yulaflı bisküvi yemiş olabilirm
Akşam:
Somon balığı (1 dilim)
salata
suyu pek hatırlamıyorum ama 2 lt rahat olmuştur. Spor olarak 20 dk kadar yürümüşümdür en fazla. birde eve zayıflama kemeri hediye gelmişti onuda kullanıyorum meraktanhatta onu yapıcam şimdi 15 dk kadar zayıflatırmı bilmem ama inanılmaz güzel masaj oluyor
Haklıısııınnn o halde hemen veriyorum :)))
Sabah:
Sucuklu yumurta
bi parça peynir
domates
1 dilim kepek ekmeği
öğlen:
sabah zaten öğle gibi bişeydi öyle geç kalktım
ama 2 3 tane kepekli yulaflı bisküvi yemiş olabilirm
Akşam:
Somon balığı (1 dilim)
salata
suyu pek hatırlamıyorum ama 2 lt rahat olmuştur. Spor olarak 20 dk kadar yürümüşümdür en fazla. birde eve zayıflama kemeri hediye gelmişti onuda kullanıyorum meraktanhatta onu yapıcam şimdi 15 dk kadar zayıflatırmı bilmem ama inanılmaz güzel masaj oluyor
Daha da fıstık bile olursuuuunben şu anda ilk resmin 12 hafta sonraki hali gibiyim. hedefim son resmin 15 hafta sonraki hali
Anladım ablacımkoza16 güzelim geçenlerde sormuşsun şimdi aklıma geldi...canım vatsapda grup açmaya korkuyom.o zaman buraya kimse gelmez ya da az gelir.ondan açmıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?