Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooo periii gelmiş hoşgeldiin özlemiştik seni çook
Sağooool tatlım benim, bende özledim sizleri
Gayet guzel. Bu menuyle kilo vermediğini soyleme .
Bu menüyle 10000 adımıda tamamlarsam gayet güzel veriyorum ama her gün böyle menü olmuyor o yüzden
Ama bundan sonra menüler ayneen böyle ne bir eksik bir fazla

Canıım benim inan yerin her zaman belli oluyor takımda kii bu takıma gelen herkes için öyle O kusursuz menülerini, böylee güzel sabah mesajlarını özlüyoruz Sorunların hallolur inşallah canıım en yakın zamanda gelirsin

Evet evi toparladim, girgirladim. Mutfağı topladim. Yarin esim ve oglum başbaşa kalcaklar. Oglen sigara boregi sarmistim. Kofteyide yarin için fazladan yapmistim. Tarhana corbasida var. Bakalim akşam edebilecekler mi

Yarın eve geldigimde evin hali nice olacak şimdiden merak ediyorum

Ee o zaman kalkayim spor yapayim ben

Dünkü menüm
Sabah sadece elma
Öğlen
Cacık
Patates kavurması
Domates
2 mandalina
Spor yok
2 Lt su
Canım senin ne güzel sporun menün olurdu ne oldu böyle?kahvaltı yok öylen berbat akşam yok spor yok...seni bu haftaya listeyevalmak niyettindeydim ama kaç gündür beni yanıltıyosun.tamam işindd sorun yaşadın anlıyorum ama gelmişsin diyer topiklere yazıyon buraya menü yazmıyorsun...menünde böyle

Evet canım haklısın ama bana gerçekçi gelmiyor bu kilo çünkü mümkün değil 5 günde 3 kilo gibime geliyor ama yarın sabah ac tartilmaml lazim
Tabi canııım...yarın açkarnına tartıl sonra günü de hafif tut suyunu iç bakmışsın salı sabahı cumaki kilondasın bile

Yok canım çok iyi yapıyorsun afferim sana...önceden bu kadar konuşmazdın ondan dedom bitanem...seni burda görmek hepimizi mutlu ediyor...tabiki haftasonun güzelliyindendir bu katılımın
Evet ablacım 5.5 günlük tatilimiz vardı ya o yüzden buralardaydım azıcık Ayy ben de burada olmayı seviyorum çook

Selam 7. Takım iyi akşamlar hepinize artık Selamsız dalmiyorum

C CallanPinckney hazirmisin yarın başlıyoruz değil mi hatırlatayim istersen spor topikleri kisminda fitim fitsin fit diye bir topik var ben orda takılıyorum normalde oraya yapınca yazabilirsin zor gelirse özel mesajla da konuşabiliriz sen ne dersen sekerpancari71 de yarın başlayacak süper olacak bitirebilirsek ben kaçtım gorusuruz

Gene oglen menunu es gececeksin yani
Yok öğleni es geçmiyorum o zaman çünkü genelde iş zamanı sabahları en geç 7de uyanmış oluyorum, işe gidene kadar yürüyüşte yapıyorum ardından kahvaltımı yapıyorum, öğlende 12-1 arası yiyorum, akşamda standart 5-6 oluyor.
Ama şimdi tatil olunca bazen karışıyor, geç kalkınca böyle oluyor

aaa biri spor mu dedi ne sporu noluuyoorr :))))

Bugünkü menüm
Sabah 2 dl ekmek
2 dl peynir
5 zeytin
Öğle 5 yk ıspanak
1 dl ekmek
Yoğurt
Akşam yarım tabak ıspanak
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
15*3 set mekik

Dünkü menüm
Sabah sadece elma
Öğlen
Cacık
Patates kavurması
Domates
2 mandalina
Spor yok
2 Lt su

şimdi baktım videoya cidden zayıflatmayacak gibi değil vücudu acayip şekillendirmiş belli yarın bi deneyeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…