Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım jillian gibi zor spor dimi o?

Bugünkü menüm
Sabah 2 dl ekmek
2 dl peynir
5 zeytin
Öğle 5 yk ıspanak
1 dl ekmek
Yoğurt
Akşam yarım tabak ıspanak
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
15*3 set mekik
Canım güzel...menün de sporun da suyun da...mucuks...sadece salata eklemeye çalış menülerine...

Canııım nasılsıııın Hoşgeldiin hep gel

Evetttttt ben git gide kötüye gidiyorum Yarın sabah tartılıp startııı veriyorum Haftaya sınav haftam o hafta buraya gelemem ama olsuuun en azından tatlı,vs yemeden dönmek istiyorum. 2 Aralık benim doğum günüm o sabah tartıda 56,9 bile görsem ne mutlu olurum

Hayırdır canım ne oldu sana böyle ne kötüsü yaa ? Gerçi sınavdan daha kötü ne olabilir ki ahh seni o konuda çoook iyi anlıyoruuummm

yok cnm unuturmuyum :)) yarın baslıyoruz insallah : ))

Hayırdır canım ne oldu sana böyle ne kötüsü yaa ? Gerçi sınavdan daha kötü ne olabilir ki ahh seni o konuda çoook iyi anlıyoruuummm
Yok ablam diyet konusunda diyorum ama sınavlarım var onun stresi de var tabii Bu haftaaa yeme zirveme ulaştım sanırım

Yok ablam diyet konusunda diyorum ama sınavlarım var onun stresi de var tabii Bu haftaaa yeme zirveme ulaştım sanırım
Demee öyleee, yarından itibaren seninle sıfırdan başlıyoruuuzz o haldeee sabah ikimizde tartılıyoruz ve yazıyoruz anlaştık mi

Cuma menüm:
Kahvaltı:
Yok

Öğle:1 gevrek,2 dilim peynir

Akşam:yok

Cumartesi:
Kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,krem peynir,1 haşlanmış yumurta

Öğle:1 tabak kıymalı patlıcan,1 bardak ayran

Akşam:Haşlanmış tavuk,salata

Pazar:
Kahvaltı:2 dilim peynir

Akşam:1 bardak süt

Bu nası menü diyceksiniz canım yemek yemek istemio Bu bi mucize gerçi

Hah işte soruyu da cevabını vermişsin ne güzel o yüzden şu iyi bu kötü demeyelim bu menüleri saymayalım sadece az yediyin için kutluyorum ve acilen iyileşmeni dilerim.bi de şu profildeki seksi fıstık senmisin?

Demee öyleee, yarından itibaren seninle sıfırdan başlıyoruuuzz o haldeee sabah ikimizde tartılıyoruz ve yazıyoruz anlaştık mi
Ayyy valla benim de çok ihtiyacım var başlangıçlara...bugün evde beni en şişman tutan giysileri giydimki kendimden tiksineyim yok anacım yok...bu ne özgüven anlamıyom...ya kadın 66kilo olmuşsun daha ne istiyon diyorum kendime ama yoook egom beni tınlamıyo

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 66 mıııı şaka mısın seeeeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…