Canım jillian gibi zor spor dimi o?Callan la yarın inşallah sıkıntı olmazsa Shaun t nin focust25 programına başlıyoruz canım birde şekerpancarı da yapmak istiyordu oda tamam dedi bakalım sende düşünürsen bekleriz sende de o azim var vaktin varsa
58 kilo olabilirsem : ((Benimde 1 ay sonra 1. Yilim doluyor. Callanim sen listeye ne zaman gireceksin
Canım güzel...menün de sporun da suyun da...mucuks...sadece salata eklemeye çalış menülerine...Bugünkü menüm
Sabah 2 dl ekmek
2 dl peynir
5 zeytin
Öğle 5 yk ıspanak
1 dl ekmek
Yoğurt
Akşam yarım tabak ıspanak
Yoğurt
3 lt su
1 saat yürüyüş
15*3 set mekik
Canııım nasılsıııınSelam 7. Takım iyi akşamlar hepinizeartık Selamsız dalmiyorum
C CallanPinckney hazirmisin yarın başlıyoruz değil mi hatırlatayim istersen spor topikleri kisminda fitim fitsin fit diye bir topik var ben orda takılıyorum normalde oraya yapınca yazabilirsin zor gelirse özel mesajla da konuşabiliriz sen ne dersensekerpancari71 de yarın başlayacak süper olacak bitirebilirsek ben kaçtım gorusuruz
Hayırdır canım ne oldu sana böyle ne kötüsü yaa ? Gerçi sınavdan daha kötü ne olabilir kiEvetttttt ben git gide kötüye gidiyorumYarın sabah tartılıp startııı veriyorum Haftaya sınav haftam o hafta buraya gelemem ama olsuuun en azından tatlı,vs yemeden dönmek istiyorum. 2 Aralık benim doğum günüm o sabah tartıda 56,9 bile görsem ne mutlu olurum
yok cnm unuturmuyum :)) yarın baslıyoruz insallah : ))Selam 7. Takım iyi akşamlar hepinizeartık Selamsız dalmiyorum
C CallanPinckney hazirmisin yarın başlıyoruz değil mi hatırlatayim istersen spor topikleri kisminda fitim fitsin fit diye bir topik var ben orda takılıyorum normalde oraya yapınca yazabilirsin zor gelirse özel mesajla da konuşabiliriz sen ne dersensekerpancari71 de yarın başlayacak süper olacak bitirebilirsek ben kaçtım gorusuruz
Yok ablam diyet konusunda diyorum ama sınavlarım var onun stresi de var tabiiHayırdır canım ne oldu sana böyle ne kötüsü yaa ? Gerçi sınavdan daha kötü ne olabilir kiahh seni o konuda çoook iyi anlıyoruuummm
Yok kaptanım nerdee biz free bekar kızlarız.Bu arada arkadaşız ama ben İzmirdeyim o İstanbulda
Kaptanım kaç gündür hastayım kafamı kaldıramadım yataktan pek.Menülerimi yazıcam hergün düzenli sözİyilik güzellik...o ne güzel spor da yapılmış.shadelima nerdeki?menü vermemiş 2gündür...
Demee öyleee, yarından itibaren seninle sıfırdan başlıyoruuuzz o haldeeeYok ablam diyet konusunda diyorum ama sınavlarım var onun stresi de var tabiiBu haftaaa yeme zirveme ulaştım sanırım
Hadi inşallah ablamkız her hafta nota yiyoruz bide benim yüzündenmi yesinler ben callancığımla -anne baykuşumladevam edecem. kasımı 64le kapatacam söz size allahtan bir aksilik olmassa.
Hah işte soruyu da cevabını vermişsin ne güzel o yüzden şu iyi bu kötü demeyelim bu menüleri saymayalım sadece az yediyin için kutluyorum ve acilen iyileşmeni dilerim.bi de şu profildeki seksi fıstık senmisin?Cuma menüm:
Kahvaltı:
Yok
Öğle:1 gevrek,2 dilim peynir
Akşam:yok
Cumartesi:
Kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,krem peynir,1 haşlanmış yumurta
Öğle:1 tabak kıymalı patlıcan,1 bardak ayran
Akşam:Haşlanmış tavuk,salata
Pazar:
Kahvaltı:2 dilim peynir
Akşam:1 bardak süt
Bu nası menü diyceksiniz canım yemek yemek istemioBu bi mucize gerçi
Ayyy valla benim de çok ihtiyacım var başlangıçlara...bugün evde beni en şişman tutan giysileri giydimki kendimden tiksineyim yok anacım yok...bu ne özgüven anlamıyom...ya kadın 66kilo olmuşsun daha ne istiyon diyorum kendime ama yoook egom beni tınlamıyoDemee öyleee, yarından itibaren seninle sıfırdan başlıyoruuuzz o haldeeesabah ikimizde tartılıyoruz ve yazıyoruz anlaştık mi
Tamam ablacııım yarın tartılıcam ve sonuç ne olursa olsun yazıcamDemee öyleee, yarından itibaren seninle sıfırdan başlıyoruuuzz o haldeeesabah ikimizde tartılıyoruz ve yazıyoruz anlaştık mi
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 66 mıııı şaka mısın seeeeennnAyyy valla benim de çok ihtiyacım var başlangıçlara...bugün evde beni en şişman tutan giysileri giydimki kendimden tiksineyim yok anacım yok...bu ne özgüven anlamıyom...ya kadın 66kilo olmuşsun daha ne istiyon diyorum kendime ama yoook egom beni tınlamıyo
Yooo çok ciddiyim perişkoooo...ne pisliyim demiiii...Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 66 mıııı şaka mısın seeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?