Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma ya canim ya o ego bana da gelmeye başladı annemlere gittiğimde tüm eski komşular ne kadar kilo vermişsin çok iyi olmuşsun yeter falan dedi hayır dedim 57 ye kadar durmak yok herkes kızdı falan tekrar motive olmam lazım yarından itibaren tam gaz başlayacağım inşallah

şimdi baktım videoya cidden zayıflatmayacak gibi değil vücudu acayip şekillendirmiş belli yarın bi deneyeyim bakalım
evet Canim bende araştırdım hoşuma gitti denemek istedim dene takıl bize gaza gelelim

Ne kusuru güzelim delimisin ayol?ne zaman istersen gel yaz...umarım ben de o sevdiyin arkadaşlardanımdır...ben de seni burda gördüyüme mutlu oluyom sadece
teşekkür ederim Aynura kaptanim bende seni görünce mutlu oluyorum tabiki seni de seviyorum ayrıca

Canım jillian gibi zor spor dimi o?
Evet kaptanım ama 5 video var bazısı daha kolay bazısı aynı bazısı daha zor tabi yine yeni yapanlar için birisi var onu anca yapabiliyorum ben diğer türlü jilliandan baya zor tempolu ama
Canııım nasılsıııın Hoşgeldiin hep gel
Hoşbuldum koza iyiyim aynı işte özledim seni de

yok cnm unuturmuyum :)) yarın baslıyoruz insallah : ))
tamam canım

Of 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani

Kizlar bu gün benim doğum gunum. Kocam işte, oğlum uyuyor. Kizim yanimda değil. bari siz kutlayinda moral bulayim biraz
Doğum günün kutlu olsun ablacıım ailenle nice mutlu fit ve sağlıklı senelere

Ben de özledim canım

Kizlar bu gün benim doğum gunum. Kocam işte, oğlum uyuyor. Kizim yanimda değil. bari siz kutlayinda moral bulayim biraz
Aaaaa ciddii miiisiiiinnnnnnnnnnn :) Niceee mutlu senelereeeee, iyiki doğmuşsun, iyiki tanışmışıız seninleee ne mutlu bize
Aslında doğum günü ile alakalı daha güzel bir şarkı paylaşmak isterdim ama bakınca bu adam en yakışıklısıydı ondan bunu seçtim

Anaaam niye demiyon kıııız?takımımızın en anaç üyesi bitanem,takımın demirbaşlarından seni çok seviyorum canı gönülden kutluyorummm...Rabbim içine,gönlüne,ailene her daim huzur versin.evlatlarınla kocanla birlikde nice mutlu senelere...öpüyorum çok...

Bu arada ben bu akşam azıcık siyasette takılmış olabilirim Kimseyle laf dalaşına falan girmedim seviyemi korudum ama yarın sabah banlar başlıyomuş bir tırsmadım değil

Bende menümü vereyim
Kahvaltı öncesi 1 bardak metabolik çay
Kahvaltı: 3-4 kavurmalı yumurta, peynir,domates
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: 1 elma

Akşam: tavuklu börek ( nananın böreğinden)
Bir kase yoğurt

Ara:1 mandalina

Su:1.5 lt+1 lt metabolik çay
Spor yok (seçimleri izledim )

Caniim cok tesekkur ederim. Valla ailem yanimda gibi hissettim

Aman fatmam amannnn...sen listedesin senin kilo alman motivasyonunun düşmesi tüm takımın diplere sürüklenmesi demek sakln yapma...yaaa çok korktim şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…