- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Tamam ablacııım yarın tartılıcam ve sonuç ne olursa olsun yazıcam
Sorma ya canim ya o ego bana da gelmeye başladıAyyy valla benim de çok ihtiyacım var başlangıçlara...bugün evde beni en şişman tutan giysileri giydimki kendimden tiksineyim yok anacım yok...bu ne özgüven anlamıyom...ya kadın 66kilo olmuşsun daha ne istiyon diyorum kendime ama yoook egom beni tınlamıyo
evet Canim bende araştırdım hoşuma gitti denemek istedim dene takıl bize gaza gelelimşimdi baktım videoya cidden zayıflatmayacak gibi değil vücudu acayip şekillendirmiş belliyarın bi deneyeyim bakalım
teşekkür ederim Aynura kaptanimNe kusuru güzelim delimisin ayol?ne zaman istersen gel yaz...umarım ben de o sevdiyin arkadaşlardanımdır...ben de seni burda gördüyüme mutlu oluyom sadece
Evet kaptanım ama 5 video var bazısı daha kolay bazısı aynı bazısı daha zor tabi yine yeni yapanlar için birisi var onu anca yapabiliyorum ben diğer türlü jilliandan baya zor tempolu amaCanım jillian gibi zor spor dimi o?
Hoşbuldum kozaCanııım nasılsıııınHoşgeldiin hep gel
tamam canımyok cnm unuturmuyum :)) yarın baslıyoruz insallah : ))
O zaman yarından itibaren seni de bekliyorum valla, her gün menü su sporunu da bekliyorumYooo çok ciddiyim perişkoooo...ne pisliyim demiiii...
Ay canım benim kiyamam nice yıllara birtanem iyi ki doğdun yanında olsam kocaman sarilirdim şimdi sanaOf 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani
Kizlar bu gün benim doğum gunum. Kocam işte, oğlum uyuyor. Kizim yanimda değil. bari siz kutlayinda moral bulayim biraz
Doğum günün kutlu olsun ablacıım ailenle nice mutlu fit ve sağlıklı senelereOf 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani
Kizlar bu gün benim doğum gunum. Kocam işte, oğlum uyuyor. Kizim yanimda değil. bari siz kutlayinda moral bulayim biraz
Ben de özledim canımevet Canim bende araştırdım hoşuma gitti denemek istedim dene takıl bize gaza gelelim
teşekkür ederim Aynura kaptanimbende seni görünce mutlu oluyorum tabiki seni de seviyorum ayrıca
Evet kaptanım ama 5 video var bazısı daha kolay bazısı aynı bazısı daha zor tabi yine yeni yapanlar için birisi var onu anca yapabiliyorum ben diğer türlü jilliandan baya zor tempolu ama
Hoşbuldum kozaiyiyim aynı işte özledim seni de
tamam canım
Aaaaa ciddii miiisiiiinnnnnnnnnnn :) Niceee mutlu senelereeeee, iyiki doğmuşsun, iyiki tanışmışıız seninleee ne mutlu bizeOf 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani
Anaaam niye demiyon kıııız?takımımızın en anaç üyesi bitanem,takımın demirbaşlarından seni çok seviyorum canı gönülden kutluyorummm...Rabbim içine,gönlüne,ailene her daim huzur versin.evlatlarınla kocanla birlikde nice mutlu senelere...öpüyorum çok...Of 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani
Ay canım benim kiyamam nice yıllara birtanem iyi ki doğdun yanında olsam kocaman sarilirdim şimdi sana
A aaa sarayca doğum günün mu kutlu mutlu olsun balimm bak ta nerelerden geldim kutlamaya uzulmeOf 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani
siyasette bugün ban yok diyorlar kişisel bir hakaret yapmadiysan kozaBu arada ben bu akşam azıcık siyasette takılmış olabilirimKimseyle laf dalaşına falan girmedim seviyemi korudum ama yarın sabah banlar başlıyomuş bir tırsmadım değil
Doğum günün kutlu olsun ablacıım ailenle nice mutlu fit ve sağlıklı senelere
Anaaam niye demiyon kıııız?takımımızın en anaç üyesi bitanem,takımın demirbaşlarından seni çok seviyorum canı gönülden kutluyorummm...Rabbim içine,gönlüne,ailene her daim huzur versin.evlatlarınla kocanla birlikde nice mutlu senelere...öpüyorum çok...
Aman fatmam amannnn...sen listedesin senin kilo alman motivasyonunun düşmesi tüm takımın diplere sürüklenmesi demek sakln yapma...yaaa çok korktim şimdiiiiSorma ya canim ya o ego bana da gelmeye başladıannemlere gittiğimde tüm eski komşular ne kadar kilo vermişsin çok iyi olmuşsun yeter falan dedi hayır dedim 57 ye kadar durmak yok herkes kızdı falan tekrar motive olmam lazım yarından itibaren tam gaz başlayacağım inşallah
Yok yani karşılıklı atışmaya falan girmedim ama bilmiyorum yine desiyasette bugün ban yok diyorlar kişisel bir hakaret yapmadiysan koza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?