A aaa sarayca doğum günün mu kutlu mutlu olsun balimm bak ta nerelerden geldim kutlamaya uzulme
Eee tabiii aileyiz biz...ben de anne kartalınızım...yavru kartalım benimmm gerçekten seni çok seviyorum...iyi ki doğdun gerçekten..Caniim cok tesekkur ederim. Valla ailem yanimda gibi hissettim
ne olur ne olmaz evet sen haber ver deYok yani karşılıklı atışmaya falan girmedim ama bilmiyorum yine de
Ay canım ya çok teşekkür ederimcok mutlu oldum su an
Aaa spor yok muuuu...hiiiç yakıştıramadım bu menüye sporsuz olmayı.hadi zıpla koşu bandına bi yarım saat yürü...hadiikBende menümü vereyim
Kahvaltı öncesi 1 bardak metabolik çay
Kahvaltı: 3-4 kavurmalı yumurta, peynir,domates
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 elma
Akşam: tavuklu börek ( nananın böreğinden)
Bir kase yoğurt
Ara:1 mandalina
Su:1.5 lt+1 lt metabolik çay
Spor yok (seçimleri izledim)
Ayyy iyiki doğmuşsun sarayca! Nice mutlu fit çıtır yıllar dilerim:)Of 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani
Kizlar bu gün benim doğum gunum. Kocam işte, oğlum uyuyor. Kizim yanimda değil. bari siz kutlayinda moral bulayim biraz
Ayyyy yok yaaa ben ikna olmadım ama...nah şincik kocama sordum diyete başlıyayımmı diye yok böyle iyisin lokum gibisin diyoYENİDEN DOĞUŞ EKİBİ (Başlangıç 02.11.15)
1. @perigunlugu --
2._AYNURA_ --
3.koza16 --
Çok çabuk gaza geliyorum
Yok kozacım ya milleti görmedin mi ban yok diye cozutmuşlar bir küfür etmedikleri kalmış! Hakaretler, beddualar, aşağılamalar... Senin seviyen belli idi zaten bişicik olmaz, ben de biraz kaptırdım yazdım arkadan hala bildirim geliyor da dönmeyeceğim tekrar. Seviye yerin de dibinde çünkü...Bu arada ben bu akşam azıcık siyasette takılmış olabilirimKimseyle laf dalaşına falan girmedim seviyemi korudum ama yarın sabah banlar başlıyomuş bir tırsmadım değil
Ahahaha nerdeee kaptanım keşkeeeeHah işte soruyu da cevabını vermişsin ne güzel o yüzden şu iyi bu kötü demeyelim bu menüleri saymayalım sadece az yediyin için kutluyorum ve acilen iyileşmeni dilerim.bi de şu profildeki seksi fıstık senmisin?
Yaa sizin ne işiniz var yad ellerde...gelin buraya ananızın kucağına...gidip ellere karışıyonuz sonra da banlacaksınızYok kozacım ya milleti görmedin mi ban yok diye cozutmuşlar bir küfür etmedikleri kalmış! Hakaretler, beddualar, aşağılamalar... Senin seviyen belli idi zaten bişicik olmaz, ben de biraz kaptırdım yazdım arkadan hala bildirim geliyor da dönmeyeceğim tekrar. Seviye yerin de dibinde çünkü...
Ban gelsin biran önce
Evet bazı sözler çok çirkindi ya hangi görüşte olursak olalım yakışmıyor ne yazık kiiYok kozacım ya milleti görmedin mi ban yok diye cozutmuşlar bir küfür etmedikleri kalmış! Hakaretler, beddualar, aşağılamalar... Senin seviyen belli idi zaten bişicik olmaz, ben de biraz kaptırdım yazdım arkadan hala bildirim geliyor da dönmeyeceğim tekrar. Seviye yerin de dibinde çünkü...
Ban gelsin biran önce
Geldim kaptanım buralardayım daha da gitmem biyereYaa sizin ne işiniz var yad ellerde...gelin buraya ananızın kucağına...gidip ellere karışıyonuz sonra da banlacaksınız
Ayyyy yok yaaa ben ikna olmadım ama...nah şincik kocama sordum diyete başlıyayımmı diye yok böyle iyisin lokum gibisin diyo..kilo alma diyo...ay ben ne yapsam nerelere gitsemmmm...
Valla korkuyorum ben deYaa sizin ne işiniz var yad ellerde...gelin buraya ananızın kucağına...gidip ellere karışıyonuz sonra da banlacaksınız
Hoşbuldum Can'ım nasılsın görüşmeyeliHoşgeldin kekliğim
Ablaaa bunu yapmayaydın iyiydi
İyiyim kekliğim zayıflama tam gaz devamHoşbuldum Can'ım nasılsın görüşmeyeli
aşallah maşallah ben de 3 günde 300 gr gitmiş tok karnına tartıldım amaİyiyim kekliğim zayıflama tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?