Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa spor yok muuuu...hiiiç yakıştıramadım bu menüye sporsuz olmayı.hadi zıpla koşu bandına bi yarım saat yürü...hadiik

YENİDEN DOĞUŞ EKİBİ (Başlangıç 02.11.15)
1. @perigunlugu --
2. _AYNURA_ --
3. koza16 --

Çok çabuk gaza geliyorum
Ayyyy yok yaaa ben ikna olmadım ama...nah şincik kocama sordum diyete başlıyayımmı diye yok böyle iyisin lokum gibisin diyo..kilo alma diyo...ay ben ne yapsam nerelere gitsemmmm...

Bu arada ben bu akşam azıcık siyasette takılmış olabilirim Kimseyle laf dalaşına falan girmedim seviyemi korudum ama yarın sabah banlar başlıyomuş bir tırsmadım değil
Yok kozacım ya milleti görmedin mi ban yok diye cozutmuşlar bir küfür etmedikleri kalmış! Hakaretler, beddualar, aşağılamalar... Senin seviyen belli idi zaten bişicik olmaz, ben de biraz kaptırdım yazdım arkadan hala bildirim geliyor da dönmeyeceğim tekrar. Seviye yerin de dibinde çünkü...
Ban gelsin biran önce

Ahahaha nerdeee kaptanım keşkeeee Hatun venezuellalı bi manken.Mark Anthony yle evli.

Yaa sizin ne işiniz var yad ellerde...gelin buraya ananızın kucağına...gidip ellere karışıyonuz sonra da banlacaksınız

Evet bazı sözler çok çirkindi ya hangi görüşte olursak olalım yakışmıyor ne yazık kii

Dün akşam stresten dolayı yemek yemedim arkadaşlar. Malum seçim stresi vardı,şimdi stres bitti!

Ayyyy yok yaaa ben ikna olmadım ama...nah şincik kocama sordum diyete başlıyayımmı diye yok böyle iyisin lokum gibisin diyo..kilo alma diyo...ay ben ne yapsam nerelere gitsemmmm...
Sen bilirsin kaptanıım kendini böyle beğeniyosan gerek yok tabii diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…