Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

YENİDEN DOĞUŞ EKİBİ (Başlangıç 02.11.15)
1. perigunlugu --
2. _AYNURA_ --
3. koza16 --

Çok çabuk gaza geliyorum
Ooooooo hariikaaa ben gaza geldim bileee vaaallaaa ) _AYNURA_ şişip dursun biz kilo verelim bide yazmış 2. Çocuk diye önce bi kilo ver zaten hamile olunca kilo almican mı işte ooooo
NE VAR KIZ MİDEMDE SÜTLÜ KAHVEYLE CEVİZ YENMİYORMUUU
Bi an ikisinin tadını yanyana getirdimde pek olmadı

kaptanım stresli olunca yiyemiyorum dün seçim hazırlığı için toplantıdaydım o yüzden yemek giyemedim akşam çünkü çok geç geldim eve dışarıda da yemek yemek istemedim. Bıgün tipiğe hiç yazmadım yani başka sayfalara çünkü oy teslimlerinden sonra yazabildim size de ancak tipiği açtım ama internet sürekli gittiği için yazmadım şimdi de kocamın netinden yazıyorum benim tlf un neti çekmiyor. Gelip hangi tipiğe yazmışım?

Seçimi falan yazınca tamamen meraktan soruyorum ne iş yapıyosunuz acaba ?

yani ben sizin gibi kahve içmem bugün içesim geldi sonra ben sizingibi obur tatlı düşkünü değilim kahvenin yanında lokum yiyim sağlıklı omega 3 yedim ohhhhhhhh buda sana kapak olsun perisşkoooo

Ayyy iyiki doğmuşsun sarayca! Nice mutlu fit çıtır yıllar dilerim:)

Çok teşekkür ederim canım benim

Ayyyy yok yaaa ben ikna olmadım ama...nah şincik kocama sordum diyete başlıyayımmı diye yok böyle iyisin lokum gibisin diyo..kilo alma diyo...ay ben ne yapsam nerelere gitsemmmm...

Hadi canım seni kırmak istememistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…