NE VAR KIZ MİDEMDE SÜTLÜ KAHVEYLE CEVİZ YENMİYORMUUUSütlü kahve ile cevizi beraber mi yedin aayy mideye geel
En son seni bıraktığımdan beri menülerin küçükmüş yaaa
ÖNEMLİ OLAN NEFSE SAHİP ÇIKMAK GÖRÜNCE CANININ İSTEMEMESİ BUNU BAŞARANI AYAKTA ALKIŞLARIMAblaaa bunu yapmayaydın iyiydiazıcık kuru kayısı yiyim ben
kozacım aynura bana özendi kiloma ben 66 kiloyum diye illa benim kiloma gelmek için itinayla yediiiiiiiSen bilirsin kaptanıım kendini böyle beğeniyosan gerek yok tabii diyete
Ooooooo hariikaaa ben gaza geldim bileee vaaallaaaYENİDEN DOĞUŞ EKİBİ (Başlangıç 02.11.15)
1.perigunlugu --
2._AYNURA_ --
3.koza16 --
Çok çabuk gaza geliyorum
Bi an ikisinin tadını yanyana getirdimde pek olmadıNE VAR KIZ MİDEMDE SÜTLÜ KAHVEYLE CEVİZ YENMİYORMUUU
kozacım aynura bana özendi kiloma ben 66 kiloyum diye illa benim kiloma gelmek için itinayla yediiiiiii
Canım senin ne güzel sporun menün olurdu ne oldu böyle?kahvaltı yok öylen berbat akşam yok spor yok...seni bu haftaya listeyevalmak niyettindeydim ama kaç gündür beni yanıltıyosun.tamam işindd sorun yaşadın anlıyorum ama gelmişsin diyer topiklere yazıyon buraya menü yazmıyorsun...menünde böyle
kaptanım stresli olunca yiyemiyorum dün seçim hazırlığı için toplantıdaydım o yüzden yemek giyemedim akşam çünkü çok geç geldim eve dışarıda da yemek yemek istemedim. Bıgün tipiğe hiç yazmadım yani başka sayfalara çünkü oy teslimlerinden sonra yazabildim size de ancak tipiği açtım ama internet sürekli gittiği için yazmadım şimdi de kocamın netinden yazıyorum benim tlf un neti çekmiyor. Gelip hangi tipiğe yazmışım?Canım senin ne güzel sporun menün olurdu ne oldu böyle?kahvaltı yok öylen berbat akşam yok spor yok...seni bu haftaya listeyevalmak niyettindeydim ama kaç gündür beni yanıltıyosun.tamam işindd sorun yaşadın anlıyorum ama gelmişsin diyer topiklere yazıyon buraya menü yazmıyorsun...menünde böyle
Kaç kilosun tartıldın mı hiç ?Olabilir ablam. Ama seen düşüşe geçiceksiin bence artıık fazlasıyla hakkettin Ben de yükselişteyim fırladım bu hafta
Seçimi falan yazınca tamamen meraktan soruyorum ne iş yapıyosunuz acaba ?kaptanım stresli olunca yiyemiyorum dün seçim hazırlığı için toplantıdaydım o yüzden yemek giyemedim akşam çünkü çok geç geldim eve dışarıda da yemek yemek istemedim. Bıgün tipiğe hiç yazmadım yani başka sayfalara çünkü oy teslimlerinden sonra yazabildim size de ancak tipiği açtım ama internet sürekli gittiği için yazmadım şimdi de kocamın netinden yazıyorum benim tlf un neti çekmiyor. Gelip hangi tipiğe yazmışım?
yani ben sizin gibi kahve içmem bugün içesim geldi sonra ben sizingibi obur tatlı düşkünü değilim kahvenin yanında lokum yiyim sağlıklı omega 3 yedim ohhhhhhhh buda sana kapak olsun perisşkooooOoooooo hariikaaa ben gaza geldim bileee vaaallaaa) _AYNURA_ şişip dursun biz kilo verelim bide yazmış 2. Çocuk diye önce bi kilo ver zaten hamile olunca kilo almican mı işte ooooo
Bi an ikisinin tadını yanyana getirdimde pek olmadı
yani ben sizin gibi kahve içmem bugün içesim geldi sonra ben sizingibi obur tatlı düşkünü değilim kahvenin yanında lokum yiyim sağlıklı omega 3 yedim ohhhhhhhh buda sana kapak olsun perisşkoooo
Ben bunu saklarım ama 3 kapağa ne hediye vericen ahahahahahah
Ooohh süper kekliğim biraz da spor eklesen her gün30 dk tempolu yürüyüş falan Nasıl hızlanıyor kiloların gidişi göreceksinM
aşallah maşallah ben de 3 günde 300 gr gitmiş tok karnına tartıldım ama
Evet bu sabah tartıldım boşa konuşmuyorum yaniKaç kilosun tartıldın mı hiç ?
Abla 4 yarım kuru kayısı 4 yarım da ceviz yedimÖNEMLİ OLAN NEFSE SAHİP ÇIKMAK GÖRÜNCE CANININ İSTEMEMESİ BUNU BAŞARANI AYAKTA ALKIŞLARIMBENCE BUNU BAŞARIN YOK GÖRDÜM CANIM ÇEKTİ DEMEYİN
Ayyy iyiki doğmuşsun sarayca! Nice mutlu fit çıtır yıllar dilerim:)
Ayyyy yok yaaa ben ikna olmadım ama...nah şincik kocama sordum diyete başlıyayımmı diye yok böyle iyisin lokum gibisin diyo..kilo alma diyo...ay ben ne yapsam nerelere gitsemmmm...
canım benim facende kayıtlı değilmiydi illaki görürdüm doğum günün nasıl unutmuşuz şimdi sen 18 yaşınamı girdinCok tesekkur ederim canım. Pastama bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?