- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Cıııkk yemezler bu çok aaaazzzz :))))dur bakem ne hediye versem öpücük
Söylee bakimmm söylee :)Evet bu sabah tartıldım boşa konuşmuyorum yaniAma abartmıyorum bu hafta her gün gerçekten birşey çıktı ve yedim Yani çabuk geldiler çabuk da gidecekler umarım Bugün ne yediğimi yazsam meselaa ohoooooooo
Gerçekten söyliyiim mii abartmıyorum cidden çook yedimCıııkk yemezler bu çok aaaazzzz :))))
Söylee bakimmm söylee :)
xperi şimdimi yedin tatlımmmm şimdi yediysen iyi olmamışşş geç saat bi kaşık yoğurt ye bari üstüneAbla 4 yarım kuru kayısı 4 yarım da ceviz yedim
Sağooool tatlım benim, bende özledim sizleri
hoş
Bu menüyle 10000 adımıda tamamlarsam gayet güzel veriyorum ama her gün böyle menü olmuyor o yüzden
Ama bundan sonra menüler ayneen böyle ne bir eksik bir fazla
Of 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani
Kizlar bu gün benim doğum gunum. Kocam işte, oğlum uyuyor. Kizim yanimda değil. bari siz kutlayinda moral bulayim biraz
Aaaaa ciddii miiisiiiinnnnnnnnnnn :) Niceee mutlu senelereeeee, iyiki doğmuşsun, iyiki tanışmışıız seninleee ne mutlu bize
Aslında doğum günü ile alakalı daha güzel bir şarkı paylaşmak isterdim ama bakınca bu adam en yakışıklısıydı ondan bunu seçtim
sen söyle cadımmmmmm alim ayın 15indeCıııkk yemezler bu çok aaaazzzz :))))
Söylee bakimmm söylee :)
canım iyi olmana sevindim biraz grip gibiydin ya ondan sordum bu hafta sonun yoğun geçti desene neyse yarını kendine ayır ve dinlen yoğun bir ay bizi bekliyorhoş geldin canım
iyiki doğdun canım ALLAH ailenle sevdiklerinle hayırlı güzel bir ömür nasip ettin iyiki seni tanımışım tekrar doğum günün kutlu olsun
iyiym canı m hamdolsun dün kv ler bugün bizimkiler daha yeni müsait olabildim sen nasılsın burda değilim ama aklım buralarda çok teşekkürler canım hatrımı sordığun için
Hayırlı seneler saraycamCanim yazmasaydin goremiycektim. Aaa ne kötü. Art niyetim yok biliyosun. Senin mesaji atlamisim canim cok tesekkur ederim bitanem. Sarkiyi dinliycem birazdan
canım benim facende kayıtlı değilmiydi illaki görürdüm doğum günün nasıl unutmuşuz şimdi sen 18 yaşınamı girdincanımsın.nice güzel yaşlara
canım iyi olmana sevindim biraz grip gibiydin ya ondan sordum bu hafta sonun yoğun geçti desene neyse yarını kendine ayır ve dinlen yoğun bir ay bizi bekliyor
Doğum günün kutlu olsun saraycamCanim yazmasaydin goremiycektim. Aaa ne kötü. Art niyetim yok biliyosun. Senin mesaji atlamisim canim cok tesekkur ederim bitanem. Sarkiyi dinliycem birazdan
Olsun sen söyle yine de bilelim ona göre döveriz seni heheheh :))Gerçekten söyliyiim mii abartmıyorum cidden çook yedimKötü örnek olmayayım Sonra aynura abla beni atar valla
Hoşbuldummm :)hoş geldin canım
iyiki doğdun canım ALLAH ailenle sevdiklerinle hayırlı güzel bir ömür nasip ettin iyiki seni tanımışım tekrar doğum günün kutlu olsun
iyiym canı m hamdolsun dün kv ler bugün bizimkiler daha yeni müsait olabildim sen nasılsın burda değilim ama aklım buralarda çok teşekkürler canım hatrımı sordığun için
Elbette biliyorum beni atlamayacağını farketmediğini anladım ondan söyldimCanim yazmasaydin goremiycektim. Aaa ne kötü. Art niyetim yok biliyosun. Senin mesaji atlamisim canim cok tesekkur ederim bitanem. Sarkiyi dinliycem birazdan
Her ayın 15inde maraş dondurması yiyelim azcık yaaa hehehehehehehsen söyle cadımmmmmm alim ayın 15inde
İşteee buuuuu@xperiaZ CANIM BEN SPORUMU YAPTIM 45 DAKKA BUGÜN DEDİM PERİ DEMEDEN KOŞUP YAPAYIM BAKTIMKİ SEN YAPMAMIŞSIN HASTASIN DİYE YAPMADIN GALİBA
Doğum günün kutlu olsun saraycam
Benimde 3 kasım akrepsin demekki
Hayırlı seneler saraycam.
Saolasın hocam artıdayım maalesefnasılsın canım kilonda bir değişiklik oldumu pek göremiyoruz seni
Saolasın hocam artıdayım maalesef
Regl bitmek üzere toparlanacam artık
Kursa gitmek okuldan çocukları alıp bırakmak koşturup duruyorum bu yüzde. Öğün atlatıp akşamları abartıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?