Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dur bakem ne hediye versem öpücük
Cıııkk yemezler bu çok aaaazzzz :))))
Söylee bakimmm söylee :)

hoş geldin canım

Of 45 dk spor yaptım bıraktım. Yoruldum yani

Kizlar bu gün benim doğum gunum. Kocam işte, oğlum uyuyor. Kizim yanimda değil. bari siz kutlayinda moral bulayim biraz

iyiki doğdun canım ALLAH ailenle sevdiklerinle hayırlı güzel bir ömür nasip ettin iyiki seni tanımışım tekrar doğum günün kutlu olsun

Antepia27 canım sen hastamısın keyfin yok sesin çıkmıyor yoksa moralinmi bozuk?

iyiym canı m hamdolsun dün kv ler bugün bizimkiler daha yeni müsait olabildim sen nasılsın burda değilim ama aklım buralarda çok teşekkürler canım hatrımı sordığun için

Canim yazmasaydin goremiycektim. Aaa ne kötü. Art niyetim yok biliyosun. Senin mesaji atlamisim canim cok tesekkur ederim bitanem. Sarkiyi dinliycem birazdan

canım iyi olmana sevindim biraz grip gibiydin ya ondan sordum bu hafta sonun yoğun geçti desene neyse yarını kendine ayır ve dinlen yoğun bir ay bizi bekliyor

mnümü veriyorum
SABAH
2DLM tam buğ ekmeği
2 hş yumurta
dom salatalık yeşillik
5 zeytin
2 civarı ceviz
peynir
ÖĞLE
yoğurt
ıspanak
kıyma
AKŞAM
biberli yoğurt
1 saat civarı yürüyüş 2 civarı su akşamım olmadı misafir olunca vaktim olmadı yalniş bir şeyler yemektense yememeyi tercih ettim hayırlı akşamlar sevgili takımım

canım iyi olmana sevindim biraz grip gibiydin ya ondan sordum bu hafta sonun yoğun geçti desene neyse yarını kendine ayır ve dinlen yoğun bir ay bizi bekliyor

haklısın canım misafirler veya bir yere gitmeler yoruyor bu tatili evde oğlumla ailemle dinlenerek geçirecektim ama pek olmadı neyse oğlanı gezdirdim o mutlu oldu bakalım yarın nasıl olacak oğlanla babasını hayvanat bahçesine gönderirsem yemeğimde var evde temiz sayılır belki dinlenirim aslında tam iyileşmedim öksürüğüm devam ediuor ama yatmak dinlenmek gibi bir durum sözkonusu pek olmuyor
saçını beğenmene sevindim hiç hayatımda saçıma ne boya ne kına yapmadım sebebinide bilmiyorum ama hiçaklıma gelmedi
güle güle kullan canım

Gerçekten söyliyiim mii abartmıyorum cidden çook yedim Kötü örnek olmayayım Sonra aynura abla beni atar valla
Olsun sen söyle yine de bilelim ona göre döveriz seni heheheh :))
Hoşbuldummm :)
Canim yazmasaydin goremiycektim. Aaa ne kötü. Art niyetim yok biliyosun. Senin mesaji atlamisim canim cok tesekkur ederim bitanem. Sarkiyi dinliycem birazdan
Elbette biliyorum beni atlamayacağını farketmediğini anladım ondan söyldim
sen söyle cadımmmmmm alim ayın 15inde
Her ayın 15inde maraş dondurması yiyelim azcık yaaa heheheheheheh
@xperiaZ CANIM BEN SPORUMU YAPTIM 45 DAKKA BUGÜN DEDİM PERİ DEMEDEN KOŞUP YAPAYIM BAKTIMKİ SEN YAPMAMIŞSIN HASTASIN DİYE YAPMADIN GALİBA
İşteee buuuuu

nasılsın canım kilonda bir değişiklik oldumu pek göremiyoruz seni
Saolasın hocam artıdayım maalesef
Regl bitmek üzere toparlanacam artık
Kursa gitmek okuldan çocukları alıp bırakmak koşturup duruyorum bu yüzde. Öğün atlatıp akşamları abartıyorum sanırım

Evet öncelikle menüm berbat ama yazıyorum perigunlugu C CallanPinckney Anne baykuş beni dövecek
Sabah:
Yeşilçay
3 küçük akıtma (bir çeşit çörek)

Ara:
Sade türk kahvesi

Akşam: (16.00)
Bursa döner kebabı
Tel kadayıf (biraz kaymak)

Ara:
1 mandalina
1 elma
1 mısır
Su: 2 litre
Spor: YOOK

Saolasın hocam artıdayım maalesef
Regl bitmek üzere toparlanacam artık
Kursa gitmek okuldan çocukları alıp bırakmak koşturup duruyorum bu yüzde. Öğün atlatıp akşamları abartıyorum sanırım

inşallah regliden sonra güzel bir sonuç görürsün aman canım dikkat et nekadar emek verdiğini biliyoruz yalnış birşeyle yazık olmasın emeklerimize er yada geç istediğini görürsün inşallah ama sbırla istikrarlı bir şekilde devam etmeliyiz canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…