Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vakit bayaği geç olmuş yorgun bir günün ardından uyuyayım inşallah
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR

fatmacım benimde boya falan hiç yok ama arkadaşlar okadar israr ediyorlardıki ben de israrla boyatmayacam dedim ama beyazlar artık yavaş yavaş çıkmaya başladı tabi artıyor ve saçımda mevsilselmi yoksa başka bişedenmi bilmem çok dökülünce bari kına yakayım beslensin dedim yoksa boyayla işim olmaz uğraşamam ben . yarın güzelce dinlen kendine ayır günü

yaz çoçuklarada başlarının çaresine baksınlar:)))))

bizim oralarda şöyle derler özürdilerim kopeğin olsun dondurmaaaaaaa nidemek

Maşallaaah ye yavrum ye de şiş hahahahah kilonu hala söylemedin :))))
bizim oralarda şöyle derler özürdilerim kopeğin olsun dondurmaaaaaaa nidemek
Bende kullanırım bu sözü söyle söylee :)))

@xperiaZ CANIM BEN SPORUMU YAPTIM 45 DAKKA BUGÜN DEDİM PERİ DEMEDEN KOŞUP YAPAYIM BAKTIMKİ SEN YAPMAMIŞSIN HASTASIN DİYE YAPMADIN GALİBA
Ayy evet böyle tam hasta da değilim de halsizlik kırgınlık hafif, bir de baş ağrısı.. İnşallah yarına geçer bu hafta çok eğitim var işten izin de alamam

Bugünkü ki menüm (sadece öğlene kadar yapabildim, tam olarak)
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, avuç içi kadar peynir, domates, salatalık, raka ve açık çay.
Öğle; tavuklu salata ve 2 bardak ayran.
Akşam; mercimek çorbası.
Spor; 1.30 saat yürüyüş.
Su; 2 litre

ya bu arada N Nana nerdesin sen hiç yazmamışsın bakim
Ablam rahatsızlandı, öğleden sonra onun yanindaydik, anca gece dönebildim abla.

Biberli yoğurt dediğin, biberler doğranıp kavurarak yoğurtla yapılan meze tarzı yemek ise bence gayet iyi akşam yemeği için sadece biraz eksik, yanına destekleyici bir besin ekleseydin daha iyi olurdu. Ben olsam mesela yanına azcik tavuk ekledim.
Onun dışında kahvaltı ve öğlende güzel.

Günaydın mutlu günler herkese...
keklik_58 kuzum dünü demiyorum ben ondan önceki günleri diyom.e dün işin olduğunu anladık tatlışım...sen eskisi devam et güzelim!
Günaydın Kaptanım, Anladım,ben de şuur falan kalmadığı için acaba dün bir yerlere yazdı da hatırlamıyor juyum diye dedim. Bu hafta bomba gibi geliyorum inşallah,sabah 500 gr vermiş olduğumu görünce keyfim yerine geldi,gerçi dün doğru düzgün bir şeyler yiyemedim ama olsun.

Aydınlık bir günde herkese hayırlı sabahlar
Hafta sonu kv ler bizde kaldı evde halılar yok biraz sıkıntılı oldu ama seviyorum yaşlılara hizmet etmeyi
Akşam seçim heyecanından uğrayamadım
Bugün inşallah halılarım gelir ama ben sadece iki cam sildim bütün işim duruyor bizimkiler evde olunca hiç iş yapamıyorum bugünde okul yok yandım nerden başlasam acaba diye kara kara düşünüyorum

Pazar günü menümü veriyorum
sabah sıkı bir kahvaltı yaptım malum sandığa gidince hazır şeyler tüketecektim
Sabah
2 haşlanmış yumurta (kimyon ve bol biberli)
5 çeri domates
1 salatalık
sumak ekşili maydanoz piyazı
2 çay
2 dilim ekmek
3 burgu peynir
2 incir ve 2 ceviz
ara
1 bardak kahve (hazır 3 ü bir arada)
1 çay
küçük bir avuç badem
öğlen
döner (yarım pide)
salata
ayran
ara
1 kahve
1 çay
akşam
1 elma
1 küçük muz
1 mandalina
2 lt den fazla su
Eve yürüyerek gittim 25 dk falan sürdü

Dün giremedim nete ama motivasyonum iyi. Ne yazık ki du de spor yapamadım ama bugün salona gidicem...

Dünkü menüm

Sabah
2 dilim ekmek
Yumurta
Kahvaltilik sos
Zeytin

Ara
Elma

Akşam
Tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek
Yoğurt

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…