fatmacım benimde boya falan hiç yok ama arkadaşlar okadar israr ediyorlardıki ben de israrla boyatmayacam dedim ama beyazlar artık yavaş yavaş çıkmaya başladı tabi artıyor ve saçımda mevsilselmi yoksa başka bişedenmi bilmem çok dökülünce bari kına yakayım beslensin dedim yoksa boyayla işim olmaz uğraşamam ben . yarın güzelce dinlen kendine ayır günühaklısın canım misafirler veya bir yere gitmeler yoruyor bu tatili evde oğlumla ailemle dinlenerek geçirecektim ama pek olmadı neyse oğlanı gezdirdim o mutlu oldu bakalım yarın nasıl olacak oğlanla babasını hayvanat bahçesine gönderirsem yemeğimde var evde temiz sayılır belki dinlenirim aslında tam iyileşmedim öksürüğüm devam ediuor ama yatmak dinlenmek gibi bir durum sözkonusu pek olmuyor
saçını beğenmene sevindim hiç hayatımda saçıma ne boya ne kına yapmadım sebebinide bilmiyorum ama hiçaklıma gelmedi
güle güle kullan canım
bizim oralarda şöyle derler özürdilerim kopeğin olsun dondurmaaaaaaaOlsun sen söyle yine de bilelim ona göre döveriz seni heheheh :))
Hoşbuldummm :)
Elbette biliyorum beni atlamayacağını farketmediğini anladım ondan söyldim
Her ayın 15inde maraş dondurması yiyelim azcık yaaa heheheheheheh
İşteee buuuuu
Maşallaaah ye yavrum ye de şiş hahahahah kilonu hala söylemedin :))))Evet öncelikle menüm berbat ama yazıyorumperigunlugu @CallanPinckney Anne baykuş beni dövecek
Sabah:
Yeşilçay
3 küçük akıtma (bir çeşit çörek)
Ara:
Sade türk kahvesi
Akşam: (16.00)
Bursa döner kebabı
Tel kadayıf (biraz kaymak)
Ara:
1 mandalina
1 elma
1 mısır
Su: 2 litre
Spor: YOOK
Bende kullanırım bu sözü söyle söylee :)))bizim oralarda şöyle derler özürdilerim kopeğin olsun dondurmaaaaaaanidemek
Yarın sabah söylücem tekrar tartılıpMaşallaaah ye yavrum ye de şiş hahahahah kilonu hala söylemedin :))))
Bende kullanırım bu sözü söyle söylee :)))
Ayy evet böyle tam hasta da değilim de halsizlik kırgınlık hafif, bir de baş ağrısı.. İnşallah yarına geçer bu hafta çok eğitim var işten izin de alamam@xperiaZ CANIM BEN SPORUMU YAPTIM 45 DAKKA BUGÜN DEDİM PERİ DEMEDEN KOŞUP YAPAYIM BAKTIMKİ SEN YAPMAMIŞSIN HASTASIN DİYE YAPMADIN GALİBA
Ablam rahatsızlandı, öğleden sonra onun yanindaydik, anca gece dönebildim abla.
Biberli yoğurt dediğin, biberler doğranıp kavurarak yoğurtla yapılan meze tarzı yemek ise bence gayet iyi akşam yemeği için sadece biraz eksik, yanına destekleyici bir besin ekleseydin daha iyi olurdu. Ben olsam mesela yanına azcik tavuk ekledim.mnümü veriyorum
SABAH
2DLM tam buğ ekmeği
2 hş yumurta
dom salatalık yeşillik
5 zeytin
2 civarı ceviz
peynir
ÖĞLE
yoğurt
ıspanak
kıyma
AKŞAM
biberli yoğurt
1 saat civarı yürüyüş 2 civarı su akşamım olmadı misafir olunca vaktim olmadı yalniş bir şeyler yemektense yememeyi tercih ettim hayırlı akşamlar sevgili takımım
çok teşekkür ederim canım, seninkine az kalmış,Doğum günün kutlu olsun saraycam
Benimde 3 kasım akrepsin demekki
Sandık görevlisiydim canımSeçimi falan yazınca tamamen meraktan soruyorum ne iş yapıyosunuz acaba ?
Günaydın Kaptanım, Anladım,ben de şuur falan kalmadığı için acaba dün bir yerlere yazdı da hatırlamıyor juyum diye dedim. Bu hafta bomba gibi geliyorum inşallah,sabah 500 gr vermiş olduğumu görünce keyfim yerine geldi,gerçi dün doğru düzgün bir şeyler yiyemedim ama olsun.Günaydın mutlu günler herkese...
keklik_58 kuzum dünü demiyorum ben ondan önceki günleri diyom.e dün işin olduğunu anladık tatlışım...sen eskisi devam et güzelim!
Tamam canım. Baktım internetten ama çok da bilgi yok sanırımPegan diyetiydi kuzum..,
Kutlarım canim. Sayende bende geçen perşembe yaptım çok pratik ve nefis bir börek. ..Kızlar börek yarışmasında 3.olmuşum
Dün giremedim nete ama motivasyonum iyi. Ne yazık ki du de spor yapamadım ama bugün salona gidicem...bence de süpersin
popo sandalyeye değmeyecek
eğer spor yoksa bolbol hareket olacak
firuzevv anne baykuş(ben ) seni takip ediyorum :)))
bugun nasıl hissediyorsun
motivasyonun nasıl
diyet nasıl gidiyor
daha yeni gelebildim anne kartal : ))))
canım yine gel ,kiloyu da sakın koyverme
vovvv tebrikler daydreamcim
çokk güzelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?