Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ÖNEMLİ OLAN NEFSE SAHİP ÇIKMAK GÖRÜNCE CANININ İSTEMEMESİ BUNU BAŞARANI AYAKTA ALKIŞLARIM BENCE BUNU BAŞARIN YOK GÖRDÜM CANIM ÇEKTİ DEMEYİN
Ben şeker hamuru sevmiyorum o yüzden canım istemedi amaaaaaa şöyle soslu pudingli bir şeylere hayır demek zor benim için tabii,inan doğum günlerine gitmiyorum sırf bu yüzden.

Aklıma gelmişken yeni bi sürü arkadaş var belki beni tanımazlar diye şu formu bi daha doldurayım dedim yaaa :)

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: Gizem

YAŞINIZ: 26

BOYUNUZ: 1,45

KİLONUZ: İlk başlangıç kilom 84,9 idi, şuan bu sabah itibariyle 69,1

HEDEF KİLONUZ: 60 (demiştim ama 55e dek yolu var bence bu boyla )

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Ahh bir bilseeem :) galiba zamanında yediğim kan iğneleri ve arı sütleri polenlerle başladı maceraaam :)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Zamanında vermek istememdeki en büyük sebep artık dizlerimdeki ağrılardı ama şuan cidden geçti hepsi, artık yeni sebebim ise 38 beden olmak

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Beni bence yasom7272 anlatsın

GÜNAYDIN 7. TAKIM HATUNLARI GÜZEL BİR HAFTA OLAMASI DİLEĞİYLE...........
Ayy evet böyle tam hasta da değilim de halsizlik kırgınlık hafif, bir de baş ağrısı.. İnşallah yarına geçer bu hafta çok eğitim var işten izin de alamam
canım benim geçmiş olsun bende öyle grip olmadım ama bütün vucudum ağrıdı çok üşüdüm. mutlaka parasetomol al bayağı azaltıyor ağrılarını

Günaydın..
yasom7272 abla kahvaltı etmeyi unutma sakın, bugün başlayacaktık güzel bir kahvaltı yapalım da günümüz güzel geçsin
nanacım geçmiş olsun ablana bitanem rabbim çoçuk isteyen herkese nasip etsin annelikle onurlandırsın inş.

vallahi ben de sütün içerisine az biraz kahve atıp incirin içerisine 1 ceviz koyup öyle yiyorum çoook da güzel oluyor
keklik sen boğa burcuydun demi biraz önce menünü okurken dikkatimi çekti damak tatlarımız uyuyor bol baharat hele sumağı işitince ağzımın suları aktı

anlatırsam takımda adam kalmaz en iyisimi anlatmayım adı üstünde işte peri neyi anlatayımmm.

hoşgeldinizi, aaa bizim bi arkadaş vardı sizi ona çok benzettim, yoksa o musunuzzzz

Ben şeker hamuru sevmiyorum o yüzden canım istemedi amaaaaaa şöyle soslu pudingli bir şeylere hayır demek zor benim için tabii,inan doğum günlerine gitmiyorum sırf bu yüzden.
keklik bende sevmem şeker hamurunu hatta pastada sevmem tatlıda sevmem bunlara rağmen şişko bir kadınım keklik inanki nefsine hakim olamyı öğrenmemiz gerekiyor nereye kadar kaçacağız benim kv valla yemek yeriz çayın yanında bir sürü fındık ceviz vs koyar inanki bitane ağzına koymaz izlerim onu 22 senelik evliyim kadın hiç kilo almadı yani bizim önce gözümüzü doyurmamız gerekiyor hayat boyu kaçamayız. kilo verdik sonra kaçtık sonra gene ucundan kıyısından derken bakmışsınki gene aynı yerdesin.

Günaydın arkadaşlar... Ay biri vinç getirsin resmen yapistim yatağa ev çok soğuk resmen parmak ucumu çıkarıp tekrar sokuyorum yorganın içine
şimdi çocuğun olunca, hele bide çalışırsan, sabah kalkıp kahvaltı hazırlıycaksın, çocuğun karnını doyuracaksın, üstüne yemek döktüyse değiştireceksin, hazırlanacaksın, ve işe gitmek için 20 dk yürüyeceksin, en geç 8.20 de iş yerinde olacaksın, yani tembellikten eser kalmıycak sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…