Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ha unutmadan yazayım @nananais canım kahvaltıyı unutmadım ama yarın işe gidecem sabah çayla yumurtayla uğraşmam yoğurdumu yer çıkarım diye düşündüm.yani salı perşembe yoğurt yada sütlü yulaf yiyeyecm .bugün normal kahvaltı yaptım.

Ama ben bu işe kestirmeden bir çözüm buldum biliyo muuusuuunnn

Saraycam ben tembel biriyim böyle anlatirsan çocuk bile yapmam ayol

Ama ablam yaaa ev çok soğuk yatak sıcak ve yumuşak

benim çocuğum yokken haftasonları 10-11 de kalkardım, bide eşim haftasonu kahvaltısını hazırlardı, Allahım ne kaaa lüks bi hayat gibi gözüksede, ben pıtırcıklarımla erken kalktığımdan dolayı çoook mutluyum,

Evet canım boğa burcuyum,yükselenim yengeç. Ya bayılırım baharata,acı ekşi şeylere. Gaziantepte yaşıyorum malum,baharatı bol bir hayat var burada. Hele nar ekşisinin zamanı da geldi ki,güzel bir roka salatası içerisine az biraz da domates bolll nar ekşisiiiiiii. ayyyyyyy ağzım sulandı resmennnnnn

Elbette canım benimki isin şakası züğürt tesellisi bir yerde

demi saraycammm bunlar şimdi hayatın acılarını görmediler . sabaha kalk kahvaltı hazırla çoçuğu kaldır hazırla kendin hazırlan kocan içerden bağırsın çorapım nerde diye koltuğun kenerındaydı o anda tepen atsınnnnn masaya oturmadan çoçuğun huysuzlukaları ben kreşe gitmek istemiyommmm yedirmeye çalışırken üstüne döksün zaten vaktin az o arada onu değiştir kocan kapıdan bağırır hadinnn diye daha anlatmayım

daha benim kreş yok düşün, bide kreşe giderlerse 6 da ayakta olmam lazım

bu anlattığını sabah yedim keklik içinede 2dal taze soğan koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…