Yoooksaaa biz kardeş miyiizzzhoşgeldinizi, aaa bizim bi arkadaş vardı sizi ona çok benzettim, yoksa o musunuzzzz
Ama ben bu işe kestirmeden bir çözüm buldum biliyo muuusuuunnnşimdi çocuğun olunca, hele bide çalışırsan, sabah kalkıp kahvaltı hazırlıycaksın, çocuğun karnını doyuracaksın, üstüne yemek döktüyse değiştireceksin, hazırlanacaksın, ve işe gitmek için 20 dk yürüyeceksin, en geç 8.20 de iş yerinde olacaksın, yani tembellikten eser kalmıycak sende
Yoooksaaa biz kardeş miyiizzz
Ama ben bu işe kestirmeden bir çözüm buldum biliyo muuusuuunnn
Saraycam ben tembel biriyim böyle anlatirsan çocuk bile yapmam ayolşimdi çocuğun olunca, hele bide çalışırsan, sabah kalkıp kahvaltı hazırlıycaksın, çocuğun karnını doyuracaksın, üstüne yemek döktüyse değiştireceksin, hazırlanacaksın, ve işe gitmek için 20 dk yürüyeceksin, en geç 8.20 de iş yerinde olacaksın, yani tembellikten eser kalmıycak sende
Saraycam ben tembel biriyim böyle anlatirsan çocuk bile yapmam ayol
Ama ablam yaaa ev çok soğuk yatak sıcak ve yumuşakbismillah de ve kalk çabuk ozaman
Amin canım inşallah ama olan babalarına olur ben yine de tembel biriyimüst üste 2 tane Allah sana nasip etsin emi
Ama ablam yaaa ev çok soğuk yatak sıcak ve yumuşak
Evet canım boğa burcuyum,yükselenim yengeç. Ya bayılırım baharata,acı ekşi şeylere. Gaziantepte yaşıyorum malum,baharatı bol bir hayat var burada. Hele nar ekşisinin zamanı da geldi ki,güzel bir roka salatası içerisine az biraz da domates bolll nar ekşisiiiiiii. ayyyyyyy ağzım sulandı resmennnnnnGÜNAYDIN 7. TAKIM HATUNLARI GÜZEL BİR HAFTA OLAMASI DİLEĞİYLE...........
canım benim geçmiş olsun bende öyle grip olmadım ama bütün vucudum ağrıdı çok üşüdüm. mutlaka parasetomol al bayağı azaltıyor ağrılarını
nanacım geçmiş olsun ablana bitanem rabbim çoçuk isteyen herkese nasip etsin annelikle onurlandırsın inş.
keklik sen boğa burcuydun demi biraz önce menünü okurken dikkatimi çekti damak tatlarımız uyuyor bol baharat hele sumağı işitince ağzımın suları aktı
Amin canım inşallah ama olan babalarına olur ben yine de tembel biriyim
Elbette canım benimki isin şakası züğürt tesellisi bir yerdebenim çocuğum yokken haftasonları 10-11 de kalkardım, bide eşim haftasonu kahvaltısını hazırlardı, Allahım ne kaaa lüks bi hayat gibi gözüksede, ben pıtırcıklarımla erken kalktığımdan dolayı çoook mutluyum,
şimdi çocuğun olunca, hele bide çalışırsan, sabah kalkıp kahvaltı hazırlıycaksın, çocuğun karnını doyuracaksın, üstüne yemek döktüyse değiştireceksin, hazırlanacaksın, ve işe gitmek için 20 dk yürüyeceksin, en geç 8.20 de iş yerinde olacaksın, yani tembellikten eser kalmıycak sende
demi saraycammm bunlar şimdi hayatın acılarını görmediler . sabaha kalk kahvaltı hazırla çoçuğu kaldır hazırla kendin hazırlan kocan içerden bağırsın çorapım nerde diye koltuğun kenerındaydı o anda tepen atsınnnnn masaya oturmadan çoçuğun huysuzlukaları ben kreşe gitmek istemiyommmm yedirmeye çalışırken üstüne döksün zaten vaktin az o arada onu değiştir kocan kapıdan bağırır hadinnn diye daha anlatmayım
bu anlattığını sabah yedim keklik içinede 2dal taze soğan koydumEvet canım boğa burcuyum,yükselenim yengeç. Ya bayılırım baharata,acı ekşi şeylere. Gaziantepte yaşıyorum malum,baharatı bol bir hayat var burada. Hele nar ekşisinin zamanı da geldi ki,güzel bir roka salatası içerisine az biraz da domates bolll nar ekşisiiiiiii. ayyyyyyy ağzım sulandı resmennnnnn
yok canım, yoksa, yoksa, nayır nolamazzzzzz
yook çözüm evlenmemekzengin koca deme sakın
yook çözüm evlenmemek
ben yapamadım bugün kahvaltı... ayy geçsin şu kırgınlığım bir an önce. dün bir bütün soğan yedim bugün daha iyiyim amaGünaydın..
yasom7272 abla kahvaltı etmeyi unutma sakın, bugün başlayacaktık güzel bir kahvaltı yapalım da günümüz güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?