Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben yapamadım bugün kahvaltı... ayy geçsin şu kırgınlığım bir an önce. dün bir bütün soğan yedim bugün daha iyiyim ama
xperi biz nanayla kahvaltı menülerimizi değiştirmek istedik haftanın 2günü yulaflı süt yada yoğurt tüketeceğiz diğer günler normal kahvaltı.

evet tanımıyordum ben merhaba en kısa sürede 38 olmamız dileği ile hoşgeldin tekrardan ben de 162 boy ,77 ile başladım şuan 64 hedef 55

bu anlattığını sabah yedim keklik içinede 2dal taze soğan koydum
ohhhhh maşallahhhhhh,yarasın,ben de akşam gider yaparım,ama eve girer girmez iki kaşık nar ekşisi içeceğim,bayılıyorum ben nar ekşisine,salatalarda limonu pek sevmiyorum,limonu sade yemeyi severim ben

Canım ya çok teşekkür ederim çok sağol yaşın küçük ama çok düşünceli bir kızsın tebrik ederim İnşallah Rabbim bana da senin gibi bir kız verir : ) tamam ben ara-ara gelirim

aynen ya benm kv de de aynı. ne koyarsan koy önüne bir lokma tadına bakar o kadar. yemeklerde mesela5 köfte geliyorsa 1ini bana 1ini eşime verir kendisi 3 taneyi zor yer. ve hiç kilosu yok

ohhhhh maşallahhhhhh,yarasın,ben de akşam gider yaparım,ama eve girer girmez iki kaşık nar ekşisi içeceğim,bayılıyorum ben nar ekşisine,salatalarda limonu pek sevmiyorum,limonu sade yemeyi severim ben
keklikçim benim mide rahatsız yoksa limonu kabuğuyla yiyen biriydim yanlız nar ekşisinin kalori değerinin fazla olduğunu söyledi arkadaşlar biraz kontrollü yemek gerektiğini söylediler bende bazen limonlu bazen nar ekşili bazende sirkeli yada sumaklı yapıyorum salataları. bu arada vazgeçilmezlerimden biride acıdırrrrr midem rahatsızda olsa her yemeğim acııııı sirkemide kendim yaptım deneyin arkadaşlar hazır sirkelerden güzel oluyor.

Ayyy yiter yaaa yok nar ekşisi yok limon yok sirke resmen ağzım sulandı...şu an durmadan yutkunuyorum

aynen ya benm kv de de aynı. ne koyarsan koy önüne bir lokma tadına bakar o kadar. yemeklerde mesela5 köfte geliyorsa 1ini bana 1ini eşime verir kendisi 3 taneyi zor yer. ve hiç kilosu yok
Zaten iştahı az olan az yeyen insanlar çok şanslı.benim görümcede öyle..ay açlıktan bayılıcam der oturur bi minik tabak bi şeyler yer sonra da patladım diye şikayet eder...ben de bi koca tabak yemrk yerim sonra doymaz yine yerim...ha karnım doyar ama gözüm doymaz ki...gözüm aç benim gözüm

işte olay bu xperi bizim gözümüz aç nefsimizi köreltemiyoruz dün kv uğradım bulgur pilavı pişirmiş banada israr etti ye diye bende bilerek yemeğimi yiyip gittimki israr etmesin onu izledim inanki 5 kaşık etmezdi yediği pilav bir bardakta ayran içti kalktı ben tok olmam rağmen başka zaman olsaydı onunla oturup yerdim kesin. dedimki hayır ben nefsimi körelttimem gerekiyor ne kadar sevsemde ben dün yedim bulguru artık canım istemiyor.zafer benimdir

o yine iyiymiş,benim arkadaşlarım var,ben yarım dürüm yerdim onlar 1 buçuk,insan hiç mi 42 kg ın ğzerine çıkmaz. Gıcık oluyorum yiyorum yiyorum almıyorum,ay sen ver de ben kilo alayım diyenlerden

Canım limondaki şeker 1 kilo çilekte yokmuş. ben de öyle hafif tuz ve üzerine biraz biber nane serpilmiş limona bayılırımmmmm!!! Ay aş eriyor gibiyizzzzzz

Kızlar tartildim dediğim gibi ödem var hepsi kilo değil yani. Kaptanım özetle durum

2 hafta önce 65.5
Geçen cuma 64.4
Bugün 65.9

Bugün vicdan çorbası yapacağım ayrıca
Fatmam 2hafta önceyi unut...önümüze bakalım diyecektim ve birden ne hatırladım çığlık attım bi bilsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…